Spring naar bijdragen

Emjee

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    26
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Interesses
    Outdoor, vissen, kano, fietsen, jazz, soul, eten, kunst, nieuws

Emjee's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. En eet smakelijk aan de mensen die nog gaan koken.
  2. Dat is waar, maar als je hem de afgelopenjaren hebt gevolgd was het ook wel duidelijk dat het niet te vermijden was. Hij wilde de eer aanzilchzelf houden. Alleen vereselijk voor zn dochtertje.
  3. @Fruitvlieg ik snap helemaal wat je bedoeld. En ik heb helaas ook niet het talent van Brood of Keith R. En je hebt ook gelijk hoor. Als ik mn verstand gebruik weet ik dat ook wel. De Brood en Richards way lijkt soms een stuk makkelijker. Maar het is gewoon niet realistisch.
  4. Raar dat je huisarts zo reageerde trouwens
  5. Hoi peeps, Niet zo'n beste dag gehad.Ben de biografie van Herman Brood aan t lezen op het moment.Gekregen van een goedbedoelend familielid. Maar tijdens het lezen merk ik dat ik trek krijg en ook zoiets heb van, kan het mij 't schelen. Liever 50 jaar hard en leuk geleefd dan 80 jaar als een grijze muis. Vroeger in mijn drugs tijd was het veel sex, drugs, drank en rock and roll. Mis het behoorlijk merk ik nu. En ik baal ervan dat ik steeds van die negatieve berichten op het forum gooi. Schieten jullie niets mee op en ik ook niet. p.s. klinkt lekker MG. Ik ga zometeen een tonijnsalade in elkaar draaien: http://www.kooktijdschrift.nl/tonijnsalade-met-appel/ p.s.2. nu 17 kilogram afgevallen sinds de zomer. 10 te gaan. Moet te doen zijn om op ideale gewicht uit te komen p.s.3. moet even slapen nu, ben alweer uitgeput, ga iets meer koolhydraten eten nu, want wordt regelmatig zwart voor de ogen. Baal er zo van dat ik met niets maat kan houden. Drank, drugs, eten of sex. Altijd teveel of te weinig.
  6. Emjee

    Muziekdraadje

    Marvin Gaye: Leonard Cohen: Johny Cash: Alles van Yann Tiersen: En niet te vergeten Ludovico Einaudi: http://www.youtube.com/watch?v=CdDDY5nVA3A
  7. Ja inderdaad Ploffie. Heb veel mazzel gehad. Wel aantal nare littekens aan overgehouden maar het had een stuk slechter kunnen aflopen
  8. Goedemiddag allemaal, Druk dagje gehad vandaag. Vanmorgen om halfacht wakker geschrokken door een enorme explosie. Bleek dat er een vrachtwagen met gastanks op de A35 ontploft was. Nog geen kilometer hiervandaan. Gelukkig geen doden of gewonden naar later bleek. Verder heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben naar mijn huisbaas gegaan om melding te maken van een gebroken ruit waar ik vorige week met mijn dronken hoofd door ben gevallen. Hij nam het gelukkig goed op en het wordt deze week nog gerepareerd. Verder lekker in de tuin bezig geweest en nog een uurtje gefietst. Ook heb ik vanmiddag een leuke vacature voor vrijwilligerswerk gevonden. Betreft een plaats als begeleider op een dagacitivteitencentrum voor mensen met een verstandelijke beperking in de groenvoorziening. Precies het werk dat ik afgelopen jaren heb gedaan. Maar twijfel enorm of ik ze zal bellen. Sta nog steeds niet helemaal droog.Eerst dat maar eens onder controle krijgen lijkt me beter voor ik aan zoiets begin. Weer een goede reden erbij om te stoppen.
  9. haha Jozefje, jij bent geen junk maar bent het echt nodig
  10. Goed bezig Als het nu niet lukt, niet opgeven, maar laat je via de huisarts doorverwijzen.
  11. Roberto, Misschien is het een idee om je te laten opnemen voor een detox? Dat duurt meestal een week. In die week krijg je vaak librium zo nodig en kun je helemaal tot rust komen en zonder risico's van een delirium en dergelijke. Kijk dan eens welke lichamelijke klachten er over blijven. En wat betreft je gevoel om niet in een traject te worden opgenomen, herken ik helemaal. Had zelf ook werk in die branche. Maar vergeet niet je zit daar voor jezelf en niet voor wat een ander (misschien) denkt.
  12. Ik vraag me af hoe denken jullie over de term alcoholist? Ik vind het een ontzettend negatief, beladen en naar woord. Ik heb zelf jaren lang een amfetamine verslaving gehad, ben daar mee gestopt en voel ook geen enkele aandrang om die rotzooi ooit weer te gebruiken (nu meer dan 10 jaargeleden). Toch noem je de mensen die er mee gestopt zijn ook geen amfetamist. Waarom dan wel alcoholist? Het voelt voor mij een beetje zodra je dat label opgeplakt krijgt en weer een terugval krijgt, je een excuus hebt. "ja maar ik ben alcoholist" dus een ziekte > kan er niets aan doen . Wordt het niet eens tijd om die term alcoholist te schrappen? De meeste mensen die ik ken en alcohol misbruikten waren gevoelige en lieve mensen die een probleem hadden dat ze in hun ogen niet konden oplossen en alcohol misbruikten om dat probleem even te vergeten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...