Spring naar bijdragen

Ger

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    67
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

843 profielweergaven

Ger's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Ger

    Wederom

    Ja hoofdpijn is eigenlijk wel weg en misselijkheid ook. Bedankt voor het vragen! Weer een dag niks gedronken
  2. Ger

    Wederom

    Is het trouwens normaal om drie dagen na het stoppen flinke hoofdpijn en wat misselijk te zijn?
  3. Ger

    Wederom

    Dank je voor jullie berichten! Zeker veel om voor te leven en dat is ook mijn reden om te stoppen. Volhouden is vaak het moeilijkste als je om een gegeven moment denkt weer er een te kunnen drinken. Wat ik wel heb geleerd dat dat dan best een tijd goed gaat, maar vroeg of laat toch weer de controle kwijt.
  4. Ger

    Wederom

    Na meerdere keren te stoppen met drinken, waag ik nu wederom een poging. Niet dat ik elke dag drink of dat ik nooit maat kan houden. Maar om voor eens en voor altijd van de ene keer af te komen dat ik wel helemaal doorzak en besef van tijd etc. kwijt ben. Dat je weer laveloos thuis komt en de volgende dag niet alles meer helder weet. Dat gevoel van onmacht, schaamte en kansloze gevoel wil ik niet meer. Ik weet dat als ik niks drink ik geen tweede wil, maar als ik wel wat drink ik altijd erg bewust bezig ben met nog eentje dan? Oja, ik ben een man van 39 en heb een leuk gezin en goede baan. Ik heb de draadjes gelezen en zie erg veel herkenning!
  5. Trots en opscheppen, dat verband zie ik niet. Sterker nog, wat heeft dat met elkaar te maken? Iemand mag best trots zijn op zichzelf. Niks mis mee. Als iemand anders daar een probleem mee heeft, lijkt hij/zij me een beetje afgunstig.. Dat is heel iets anders En Jen, nee, ik kijk niet op andere mensen neer bij de kassa als ze drank kopen. Maar ben wel trots op mezelf als ik dat niet doe. P.s., Ik woon in NL, misschien dat de Belgen trots anders interpreteren...
  6. Wat me opvalt is dat als ik nu in de rij bij de supermarkt sta en iemand savonds wat bier en wijn zie afrekenen, dat ik me wel trots voel dat ik vandaag niet drink!
  7. Beste wensen allemaal! @willem, beter ruzie zonder alcohol dan met... Je vrouw zal nu wel een dubbele kater hebben? Altijd vervelend als zoiets gebeurd op een dag dat het leuk hoort te zijn!
  8. Prettige jaarwisseling allemaal! Vanavond ben ik de bob!
  9. Probeer te focussen op iets positiefs in je leven en laat het negatieve achter je. Lastig maar werkt wel, stapje voor stapje.
  10. Goedemorgen allemaal. Kerstdagen weer voorbij.. Op naar het nieuwe jaar!
  11. Goedemiddag allemaal! Vandaag lekker niks doen
  12. Goedemorgen! Prettige kerst gewenst voor iedereen!
  13. Bijna alles ingepakt, op naar familie! Veel plezier allemaal met de kerstdagen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...