Spring naar bijdragen

Suzie

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    118
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Suzie's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Nee, misschien heb je gelijk. Als ik ze echt niet meer kwijt wil, dan heb ik na een paar jaar een hele roedel in m'n achtertuin............... Zullen de buren blij mee zijn!
  2. @Lenie. 2 weken lijkt me erg kort, maar na 6 maanden wil ik hem/haar echt niet meer kwijt! Ik ga me er eens verder in verdiepen. Lijkt me toch wel erg leuk zo'n opvanghondje.
  3. Originally posted by: snoepje op dit moment zie ik geen reden..alleen ellenden quote> Kop op Snoepje, het is niet allemaal ellende! Er is zoveel goeds in de wereld. Je moet alleen leren om het te zien. Ik snap dat jouw huidige situatie niet leuk is, maar je hebt hier zelf voor gekozen dus ga ervoor meissie!!
  4. @ Lenie, Heb je dit al vaker gedaan? Een hondje heropvoeden en dan weer afstaan. En hoe lang duurt zo'n heropvoedingstraject? Lijkt mij ook wel wat. Ik kan geen hond permanent hebben ivm regelmatig buitenlandse zakenreizen van vriend waarbij ik vaak meega. Maar zo een bepaalde periode lijkt me wel erg leuk. (Maar ben ook bang dat ik ze dan allemaal wil houden!)
  5. @ Snoepje, Ach meis, wat een vervelende situatie. Maar wel één waarin je absoluut niet kunt drinken. Je moet er nu zijn voor je kinderen. Houdt dat aub in gedachten! Pak de problemen verder één voor één aan. Soms lijkt het allemaal uitzichtloos, maar er is voor elke situatie een oplossing. Rustig aan! Het komt allemaal weer goed.
  6. @ Lenie Wat lijkt me dat moeilijk om een hondje -waar je toch al een beetje van bent gaan houden- weer af te staan. Ik hoop dat het inderdaad een adres wordt waar je haar nog eens kunt zien. Knap van je hoor om een dier te helpen (her)opvoeden en het dan weer af te staan. Ik heb bewonering voor je! Suus:present:
  7. @Wijfie, wat een positieve ontwikkelingen. 2 aanvragen voor jouw muziekbijdrage, wat een goed gevoel moet dat geven! Ga ervoor meid!! Gr. Suzie
  8. @ Snoepje, succes meid, het gaat je lukken! Denk op moeilijke momenten aan hetgeen waar je het voor doet.
  9. Dagpact rip queenie snoepie Sabine81 Suzie
  10. Goedemorgen allemaal, Heerlijk RQ zo'n lekker bakje koffie op de vroege morgen. Daar wordt ik goed wakker van. En dat is nodig want ik heb een hele drukke dag! Vandaag 1 week helemaal droog! En tot nu toe valt het niet tegen. Het lijkt zelf veel gemakkelijker dan minderen. Het geeft een stukje rust in m'n hoofd. Niet nadenken over wel of niet, wanneer, hoeveel ............ Maar gewoon niet doen! Fijne dag allemaal Suus
  11. Hallo allemaal, Weinig tijd gehad de afgelopen week. Ik ga na het weekend weer proberen om hier wat vaker te zijn. Ik wil wél even toegeven dat jullie al die tijd gelijk hadden! Minderen is moeilijk! Heb op 1 april (geen geintje) besloten om echt helemaal geen alcohol meer te drinken. En tot nu toe gaat dat boven verwachting goed. Ik wens jullie een fijn weekend en maandag ben ik hier weer na een droog weekend! Suzie
  12. Suzie

    Woensdag 3 April

    Goedemorgen, daar ben ik weer even voordat ik aan het werk moet. @Madeleine, jij vertelde toch vorige week dat je een kennis hebt die Luxopunctuur-behandelingen doet? Hij/zij had dat ooit bij jou gedaan voor het afvallen. Ik ben vorige week begonnen met de Luxopunctuur voor alcohol-ontwenning. En het werkt écht. Ik heb zelsf in het weekend geen wijntje gedronken. Had er gewoon geen behoefte aan. En dat, terwijl ik eigenlijk van plan was om in de weekends bij een etentje gewoon gezellig een wijntje mee te drinken. Dus als die kennis van je nog steeds die behandelingen doet, dan kun je er misschien wel een paar gratis krijgen. De meeste Luxopunctuurbehandelaars doen niet de behandelingen voor alcoholontwenning, dus misschien wil jouw kennis wel een proefkonijn om wat ervaring hiermee op te doen?
  13. Suzie

    Woensdag 3 April

    DAGPACT: Aicha Suzie
  14. Suzie

    Woensdag 3 April

    Goedemorgen Aicha, Lekker de koffie is al klaar. Eerst even een bakkie om wakker te worden en dan weer aan de slag. Fijne dag voor iedereen Suus
×
×
  • Nieuwe aanmaken...