Spring naar bijdragen

kamie

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

kamie's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. kamie

    Gladiator 10%

    Dag 8 van het niet drinken. Soms somber en geïrriteerd, maar die momenten gaan voorbij. Ze zeggen dat je er beter van gaat slapen als je niet drinkt.. maar bij mij is het juist andersom doe geen oog meer dicht. Ik gebruikte het toen ook als slaapmutsje. Maar goed ik zet door! Op maar dag 9. Day by Day is the best way.
  2. kamie

    Minderen lukt niet

    Zo te horen heb je alles om je heen nog. Je baan en je gezin. Als je niet de hele dag door drinkt en alleen in de avond. Dan zou ik als ik je aan mag raden een stopdatum plannen. Blijf drinken tot die dag en zorg er dan voor dat je daarna niets meer in huis hebt. Ik ben met deze wijze nu 5 volle dagen gestopt. Als je echt wilt gaat het je lukken!
  3. kamie

    Gladiator 10%

    Dank jullie wel allemaal voor de positieve feedback. Ik haal er veel uit. En weet dat elke dag er een is. Vanavond was de avond dat ik lekker los kon gaan gewoonlijk. Echter deze avond was elk uurtje extra lang waarbij ik niet echt blij was maar ook niet echt somber. Maar ik lijk het te halen. Heb geen drank in huis en de AH is aan het dichtgaan. Dag 2 heb ik gehaald!
  4. kamie

    Gladiator 10%

    Hallo ik ben Kamie, Vader van een druk gezin en een vrouw. Heb een voor mijn gevoel een ontzettende dikke bierbuik. Probeer elke dag toch wel 2 halveliters Gulpener gladiator van 10% in huis te halen. Afspraken om door de week niet te drinken kom ik niet na en drink in het geniep als ze er even niet is. We hebben afgesproken dat ik alleen het weekend drink. Dat weekend begint altijd op vrijdag en omdat te vieren haal ik er direct 3. Twee laat ik zien en 1 verstop ik en herhaal dat de laatste tijd ook op zaterdag en zondag. Lichamelijk merk ik dat ik in rap tempo steeds ouder wordt. Ben 54 maar voel me 10 jaar ouder. Vandaag is de eerste dag dat ik niet gedronken heb, wil er ook voor gaan maar diep in mijn hart wil ik toch af en toe een biertje kunnen drinken. Als ik nu stop, stop ik dan voor altijd? Of kan ik als alle ontwennings verschijnselen weg zijn, af en toe weer met mate een biertje drinken? En welke drinker ben ik op dit moment licht, middel of zwaar.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...