Na een paar keer gestopt te zijn met drinken, voor een korte en langere periodes, heb ik sinds een tijdje besloten om het drinken van alcohol volledig achter me te laten.
Ik doe dit, ruim voordat het een echt probleem begon te worden, maar ik merkte dat alcohol langzaam de baas over mij werd.
De 1e tip die je overal krijgt op fora en dergelijke, is; ga alcohol uit de weg. En dat is nu juist gelijk mijn grootste probleem; Ik ben eigenaar van een horeca bedrijf.
Ik kan heel gepassioneerd zijn over mooie produkten, zoals hammen, kazen, gerechten, olijfoliën en natuurlijk mooie wijnen en bieren.
Ik lust dan ook alles. Echt alles. En als het met liefde is bereid vind ik ook alles lekker.
De belangrijkste reden voor mij, om lid te worden van dit forum is dan ook het peilen en bespreekbaar maken van dit dilemma.
Ik heb hier meerdere vragen over, en het zou te veel en te random zijn om al die vragen hier in dit ene draadje te ventileren.
Maar mijn eerste vraag zou zijn:
Zijn er meer mensen zoals ik; die werken in de horeca, of zelfs ondernemer zijn met een cafe of restaurant, die zich bewust zijn van hun zwakte voor het goedje wat ze verkopen?