Spring naar bijdragen

bendalia

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door bendalia geplaatst

  1. bendalia

    Goedemorgen.

    Yes! Refusal gestart! Zo trots op mezelf!
  2. bendalia

    Goedemorgen.

    Goedemiddag Billy, Dank voor je berichtje. Nee, ben nergens mee bezig, maar heb wel refusal via de Brijder Stichting. Therapie is afgerond, omdat ik het meestal om weet te draaien naar stoppen. Helaas is me dat nu al een periode niet gelukt. Ik drink niet elke dag, maar als ik drink, kan ik niet stoppen En het duiveltje in mij wint het elke keer om toch te gaan drinken. En dat terwijl ik zo trots ben, als ik een aantal dagen niet gedronken heb. Mijn gebruik is, als ik drink, ongeveer 6 à 8 kleine blikjes bier. Maar ook als ik maar 2 biertjes zou drinken, heb ik een kater en schuldgevoel. Ik ga morgen met de refusal beginnen, vandaag mag denk ik nog niet, omdat ik gister gedronken heb.
  3. bendalia

    Goedemorgen.

    Vinden jullie het goed, als ik jullie op de hoogte houd? Is stok achter de deur
  4. bendalia

    Goedemorgen.

    Hoi Bob, Ja, ik heb al van alles gedaan/geprobeerd. En ik kan het ook, heb jaren niets gedronken en voelde me daar zo goed bij. De knop moet weer om en dat vind ik momenteel heel moeilijk, ben op zoek naar een oplossing voor mezelf. Drink ook niet elke dag, maar als ik drink, kan ik niet stoppen. Gister wel gedronken, dus vanavond of morgen?, beginnen met refusal. De een zegt na 24 uur, de ander na 48 uur..ga dat even uitpluizen
  5. bendalia

    Goedemorgen.

    Pfff..erg hè
  6. bendalia

    Goedemorgen.

    Heb me zojuist aangemeld bij dit forum. De strijd om geen alcohol te gebruiken, heb ik al mijn hele leven. Het komt en het gaat...ben opgenomen geweest, allerlei therapieën gevolgd, maar sluipt er toch steeds weer in. Na een avondje drinken, voel ik me hondsberoerd en heb schuldgevoelens. Dan drink ik weer een paar dagen niet en neem me voor om het niet meer te doen! Helaas lukt dat dus niet. De refusal staat in de kast, maar ook die neem ik niet, ik kan het zelf wel! Herkenbaar? Mijn leven leidt er verder niet onder, ben altijd in de weer, maar ik baal zo van mezelf!
  7. Ben nieuw hier en zoek ook een maatje. Samen de strijd aangaan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...