Spring naar bijdragen

CaptainJackSparrow

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

CaptainJackSparrow's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Hoi Lonster1, Opzich gaat het wel goed. Ben nu 8 weken zonder alcohol. Kan het makkelijk volhouden niet te drinken al denk ik er wel aan. Daarnaast ben ik nu fitter en doe ik meer op een dag. ben nu bezig met solliciteren en heb het idee dat ik daar meer zin in heb dan normaal. met af en toe een dipje is het nu nog wel te doen. 10 december heb ik een feest twijfel nog om daar heen te gaan omdat iedereen daar drinkt.
  2. Mooi verwoord. maar de waarheid. vanaf mijn 18e veel gedronken tijdens uitgaan en met vrienden. maar dat is eigenlijk nooit weggegaan. Het zit zo ingebakken in de maatschappij. maar als je dan stress en problemen tegenkomt dan wordt het drinken alleen maar erger.
  3. Hoi beste mensen, Mijn naam is Benjamin 36 jaar uit de omgeving Twente en hier wil ik graag mijn verhaal kwijt. Na jaren lang afbreuk te hebben gedaan aan mijn eigen lichaam, ziekte van crohn opgelopen, drug gebruik ,alcohol misbruik en zowel lichamelijke als mentale problemen. Het is allemaal begonnen toen ik vrijgezel werd zo rond 2015 en met vrienden ging feesten en zuipen. Dat is normaal zou je zeggen voor die leeftijd. Totdat ik verlijdt werd om af en toe drugs te gaan gebruiken. dat was in het begin geweldig totdat ik steeds meer begon te gebruiken. ik was fysiek fit en kon mentaal alles hebben. Op een gegeven moment werd het gebruik in 2016 wel erger en werd ik ineens ziek en bleek later dat ik ziekte van crohn heb opgelopen. Mijn broer heeft het ook en ze zeggen dat het erfelijk is dus ik kan het mijzelf niet verwijten alleen denk ik wel dat het door het drugs en alcohol gebruik is gekomen. Die jaren erna waren erg zwaar. Door de onzekerheid van mijn lichaam was ik heel gekwetst en raakte ik meer in een isolement. Waar ik daarvoor nog regelmatig een leuke date had ging dat in een keer naar nul. Mijn drugs en alcohol gebruik ging nog wel een tijdje door maar meer om tegen mijn aankomende depressie te vechten. maar ik kon er niet meer van genieten op een gegeven moment. Eind 2018 ben ik gestopt met werken door een burn-out. 2 jaar thuis gezeten met angstklachten en moeheid. Maar mijn drankgebruik ging door. door de weeks en vooral in het weekends. Ben ik in 2020 toch weer een jaar gaan werken maar helaas werd dat werk mij teveel. Als ik moe word krijg ik negatieve gedachtes. Ik dronk nog regelmatig alcohol en toen ik depressieklachten kreeg van het werk ben ik ook weer drugs gaan gebruiken. dat heeft mij weer angstklachten opgeleverd en hartkloppingen. Nu een jaar later voel ik mij weer goed. ben ik aan het solliciteren en heb ik ook besloten met alcohol te stoppen. nu 5 weken gestopt en voel me veel fitter dan het hele afgelopen jaar. ik hoop dit een half jaar vol te houden om mijn lichaam en geest rust te geven van alle vergif. Af en toe een biertje is heel moeilijk voor mij en wordt vanzelf wel meer. Ook omdat ik veel alleen ben sluipt dat er toch in. Nu ik gestopt ben merk ik dat ik veel meer energie heb. Nu hoop ik dat vol te houden, een leuke baan vind. en weer bouwen aan de toekomst. Nu ik er over nadenk is het erg zonde van mijn leven wat er allemaal is gebeurt. maar ook veel mooie momenten meegemaakt maar thuis zitten in een depressie is nooit leuk. Ik hoop dat ik nu sterk genoeg ben om ieder geval een half jaar drank links te laten liggen en weer goed fit en gezond te worden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...