Spring naar bijdragen

Proudmom

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Proudmom's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Proudmom

    Even voorstellen

    Dank je wel!!!
  2. Proudmom

    Even voorstellen

    Hai ja het is zeker heel moeilijk!! Afgelopen week feestweek gehad waarvan toch weer 2 avonden gedronken, de laatste avond mijzelf herpakt en niets gedronken. Het is niet goed maar ik was er wel veen bewuster van dus ik zie het als een positieve stap.....
  3. Proudmom

    Even voorstellen

    Dank je wel @Baskeman
  4. Proudmom

    Even voorstellen

    Wat lief @lady janeen je hebt helemaal gelijk, niet proberen maar doen!!! Zijn er wel meerdere mensen hier die een online programma gevolgd hebben of doet iedereen het zelf?
  5. Proudmom

    Gestopt

    Welkom Kamille, Ook ik ben net begonnen...een maand hou ik al niet eens vol en net als jij ben ik een binge drinker....vreselijk gewoon! Laten we er met elkaar voor gaan!
  6. Proudmom

    Gestopt

    Een lijst maken klinkt goed!! Ik denk dat de lijst negatieve dingen groter zal zijn....ik ga dat ook doen dank voor de tip!
  7. Proudmom

    Even voorstellen

    Dank je wel!! Ja het schijnt vaker voor te komen en ik ben er dus eentje van.. tijd om er iets aan te doen dus!! Het is feestweek bij ons dus een behoorlijke uitdaging voor de boeg maar voor mijn gevoel wel een goede beslissing....ik hoop het te redden op cola zero!
  8. Proudmom

    Even voorstellen

    Ook ik heb mij aangemeld....het loopt totaal uit de hand ik drink ondertussen iedere dag en dat kan varieren van 2 glazen tot 2 flessen......vroeger dronk ik nooit....ik walgde ervan maar sinds mijn Gastric Bypass is het erin geslopen en ik vind het verschrikkelijk....het heeft al veel ruzies met mijn opgeleverd....gisteren was de start van onze feestweek en uiteraard was het weer mis...dus nu mijzelf toegesproken....ik wil ermee stoppen!!! Ik hoop hier steun te kunnen vinden en denk erover na om het online programma te gaan volgen.....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...