Spring naar bijdragen

sasa

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

sasa's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. sasa

    KiloKiller

    bedankt Jan!! een pond eraf.. 59.5 .. nu doorzetten...
  2. sasa

    KiloKiller

    Ik zet mijn doel iets minder laag (omdat ik het nooit 3 juli ga halen nl;)) Ik zet hem op 58 kg, is ook nog goed, vanochtend toch weer 60.. dus nu hard mijn best gaan doen, wel gestopt met roken, nu 3 weken!
  3. sasa

    KiloKiller

    Ha jan.. Dat zal mogelijk ik , sasa zijn.. woog gisteren 60 kg, maar vanochtend al weer 59.5.. dus nu sta ik toch weer goed, al zou ik een rood gezichtje moeten hebben;)
  4. Ik heb bijde boeken gelezen. Het boek van Allen carr is prettig omdat hij veel smoesjes doorprikt en idealiseren van alcohol ook de kop in drukt.Er zit wel veel overlap in het stoppen met roken boek, dat ik soms het gevoel had dat hij ipv roken er alcohol van maakte maar niet echt weet waar hij hjet over heeft, ik heb er gemengde gevoelends bij.. "NOU NOG ËËNTJE DAN" Vond ik fijn door de intervieuws die er in staan.. Ik zou gewoon bijde boeken lezen;)
  5. sasa

    KiloKiller

    hihi 1.73m Maar dank je, mijn gewicht is idd gezond, maar die 2 of 3 kilo lichter vind ik gewoon fijn... ben jij nu ook aan de lijn? én an het afkicken? Hoe gaat het nu?
  6. succes en sterkte vick! neem de éérste niet!
  7. sasa

    KiloKiller

    gisteren (59.5) Maar ben deze weken aan het aan komen.. was afgevallen, 12 kg... maar stiekem komt er zo steeds iets bij.. en moet dus wel in mijn trouwjurk passen!!
  8. sasa

    KiloKiller

    dr gaat iets niet goed... vanochtend woog ik 60 kg! Vandaag samen met mijn vriendinnetje weer hard aan de lijn... op naar 56.5!
  9. sasa

    KiloKiller

    haha gwen! en weet je? vandaag poffertjes met chocoladesaus en poedersuiker!!maar ik doe het AHBGF dieet!! een aanrader! Alles de Helft Behalve Groente dn Fruit!! tip voor iedereen!!
  10. sasa

    KiloKiller

    gwen, 3 juli idd! op hoop van zegen! jurk zit al nét aan.. ;-) ben trouwens gisteren weer opnieuw naar de AA gegaan.. Ook goed voor de lijn kan dan iig niet eten!! ;-)
  11. sasa

    KiloKiller

    wat zijn jullie toch allemaal lief!!
  12. sasa

    KiloKiller

    zo, beetje koekjes aan het eten nu... das eigenlijk niet goed! maar heb de héle dag al zucht naar alcohol én nicotine.. maar js.. Nu 58 kg! mag op de lijst ;-)
  13. confronterend.... Voel me weer een stuk beter bij het idee nooit meer drinken, en blij al bijna een jaar nuchter te zijn! Wat kan alcohol toch veel kappot maken! Waar rouw ik toch soms over? Waarom mis ik iets dat mijn leven totaal beheerste... Ik ben nog jong, dat meisje stierf toen ze 26 was! Ik ben nu 34, en wil nog lang leven, een gezin stichten.. Nee, voor mij echt die troep niet meer!!
  14. sasa

    KiloKiller

    Hey mensjes! Ik ben ook afgevallen sins ik niet meer drink.. Ben van 66.5 naar 53 gegaan, maar inmiddels weeg ik weer 59.5:( En ik moet over 5 weken wél in mijn trouwjurk passen~! Mijn streef gewicht is 56.5.. Oja ik ben 1.73 m dus even rustig aan doen.. Maar neem er de tijd voor, niet meer dan 1 kilo per week afvallen;) Mag ik ook in het lijstje?
  15. beste diah, Ik probeer je snel een prive berichtje te turen, even uitzoeken hoe dat moet:) groetjes!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...