Spring naar bijdragen

ninte

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

ninte's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Afgelopen week iedere dag trouw mijn refusal geslikt. Ben nu aan het afbouwen. Deze week iedere dag een halve. Veel last van bijwerkingen. Moe en traaaaaag:clock:! Heb mij vooruit moeten slepen op mijn werk. Zelfs thuis na de afwas of een rondje stofzuigen, was ik moe , moe en moe. Maar ik moet zeggen....IK BEN TROTS! Op mijzelf en mijn doorzettingsvermogen!
  2. Ook bij mij zit een hele er weer in. Het slechte slapen herken ik wel, ze stelden voor om slaapmedicatie te gaan gebruiken. Maar dan wordt ik zo suf wakker. Dus heb dit maar niet meer gedaan. Ik weet niet of iemand ervaring heeft met het gebruik van handalchol voor desinfectie van je handen? Ik werk n.l. in de gezondheidszorg. Lijkt mij beter om dit niet te gebruiken?? Werk momenteel steeds met handschoenen aan Ik heb steeds de neiging om op verpakkingen te kijken of er alcohol in zit, zoals deodorant etc. omdat ik bang ben voor evt. bijwerkingen. Of valt dat wel mee, met het effect hiervan?
  3. ninte

    nieuw begin!

    Ik voel mij echt gesteund door jullie en heb wel even een traantje weg moeten pinken toen ik de berichtjes las. Dank jullie wel voor de lieve reacties!!!!
  4. Hoi iedereen! Alvast een gelukkig nieuwjaar! Ik ben nieuw hier. Lees mijn verhaal bij het topic: wie is wie : nieuw begin. Ik ben vanaf vandaag gestart met refusal. Dus letterlijk een nieuw begin. Spannend, maar heb er alle vertrouwen in. Alvast bedankt voor jullie support! Liefs Ninte
  5. ninte

    nieuw begin!

    Hoi iedereen! Ik ben Ninte , vrouw van 35 jaar en dit is in het kort mijn verhaal. Al een paar maanden ben ik nu aan het minderen met het gebruik van alcohol. Ik ben nu zover dat ik helemaal kan stoppen met als ondersteuning het middel Refusal. Het ging voor mijn gevoel mis in de zomer van 2011. Daar kwam het besef dat ik verkeerd bezig was en mijzelf letterlijk aan het kapot maken was. Ik heb de afgelopen jaren veel meegemaakt: Na een mislukt huwelijk waarin geen ruimte was voor mijzelf ben ik gescheiden, met niks op straat komen te staan, daarna nog anderhalf jaar iedere dag (!) gestalkd door mijn ex, maar in no-time een nieuw leven opgebouwd, 3 x verhuisd, veel veranderingen binnen het werk meegemaakt, 2e studie afgerond vorig jaar. Woon nu inmiddels samen met de liefde van mijn leven en heb een geweldige baan. De toekomst ligt open. Dingen waar ik trots op zou moeten zijn...? Maar doordat ik zo hard bezig ben geweest om te 'overleven ' en te 'knokken ' belande ik in een enorm gat. Juist ja...verwerken met drank. Ik dronk wel eens bier, voor de gezelligheid. Van kwaad werd het tot erger. Zo dronk ik op vrije dagen om 10:00 s'ochtends bier, achter elkaar totdat ik dronken was. Tegen de tijd dat mijn vriend thuis kwam was ik weer nuchter. Ik kwam nergens meer. Al had ik voor die dag zoveel leuke plannen, ik durfde mij niet meer op straat te vertonen. Kwam tot niks. Niemand had wat door. Die dagen alleen doorbrengen waren het ergste. Ik heb hulp gezocht en met veel succes overigens. Ik ben blij met de stap die ik heb genomen. Stap voor stap bouw ik mijn leven verder uit. Wat betreft de refusal, vind ik het fijn om de topic te gaan volgen hierover. Het zal mij stimulans geven. Iedereen veel succes!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...