Spring naar bijdragen

Gretsch99

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    46
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door Gretsch99 geplaatst

  1. Leuk:) dezelfde leeftijd ook
  2. Ik heb ook geen maatje hier, mss wel handig.
  3. Morgen allen, nieuwe dag maar helaas geen fijne, want het is weer dag 1.
  4. Ik sluit ook af, laterzzzz
  5. I'm out, trusten voor iedereen en morgen een nieuwe dag. X
  6. Waar komen we op uit, geen drank meer nooit??? Of minderen voor de sterken onder ons? Positief zijn en blijven, heel mooi. Ik lees meer mee dan dat ik post. Als alles tegenzit wat je maar mee kan maken, wat doe je dan? Zwelgen in zelfmedelijden of keihard ervoor gaan, dat is voor iedereen verschillend. Elkaar helpen? Waarmee dan, zeggen drink niet, doe het niet en het gebeurt toch of mss wel niet. Ik denk dat we elkaar kunnen helpen door gewoon door het leven te gaan met alles wat er bij hoort. Sommigen trekken narigheid aan als een magneet, sommigen hebben alles wat hun hartje begeert maar hebben ook eigenlijk niets,zeg het maar. Positief blijven als het kan JA! somber zijn als het niet lukt JA! wat kunnen we verwachten van mensen zoals wij? WIJ hebben een probleem voor het leven en wat je ook zegt of doet, je moet er uiteindelijk zelf mee door de bocht kunnen. Geen preek, geen wijsheid tis gewoon een feit! En ik wens iedereen, echt iedereen het allerbeste, maar je moet het zelf doen! xxxx M
  7. Originally posted by: Smikkie Ik snap je helemaal Gretsch. Soms is het ook allemaal teveel. Vorig jaar overleed mn vader en dat was natuurlijk voor mij een reden om weer geheel door te slaan in de drank. Nogmaals snap je volledig. Heeft het me geholpen? Ja...de roes...maar de rest..nee idd die brakke dagen, verschrikkelijk. Hou je goed! Je bent hier niet alleen in.quote> Thnx:) Ben veel familieleden verloren door de drank, en zelfs de enige die niet dronk drinkt nu meer dan de rest. Genen? wss wel. Ik vind dat je elkaar hier gewoon keihard de waarheid mag zeggen want we zitten allemaal in het zelfde schuitje of je nu net begonnen bent of al 10 jaar droog staat, het is een lifetime issue. Graag jullie mening. it's all for love zou MJ zeggen.
  8. Welkom Smikkie, Nee het is redelijk onder controlle, 3 dagen brak wil ik echt niet. Ik wil minderen niet stoppen. Maar heb enorme moeite met zoete broodjes bakken, het is gewoon keihard waar wij met z'n allen mee bezig zijn. Lichamelijke problemen, psychische problemen, verlies van eigenwaarde en familie leden dus, mag je daar af en toe even totaal van flippen ? Ik denk van wel.
  9. @Jopie wat kan je daar mee dan? Soms kan je jezelf niet koest houden en opgekropte emotie is al helemaal niet goed, dus als je het er niet uit kan of mag laten ontplof je gewoon.
  10. Ik heb totaal geen probleem met Bor of wie dan ook, iedereen heeft zijn eigen situatie. Geen begrip? oke dan niet.
  11. Geen probleem niets menselijks is mij vreemd, heb een enorme pisbui gewoon.
  12. Ik vraag helemaal niets, ik vertel iets over mijn situatie meer niet.
  13. (verwijderd door de moderator)
  14. (verwijderd door de moderator)
  15. En trouwens Gretsch is een hij
  16. Originally posted by: borretje Grets; Mij maakt het niet uit, zou het wel jammer vinden voor jou. Maar heb je gedronken nu?quote> (verwijderd door de moderator)
  17. Geeft niet maar ff beetje de rottigheid eruit gooien daar is dit forum toch voor onder andere.
  18. @ Bam er staat niet geen schulden btw.
  19. Nee hoor maar ik vraag de hulp niet voor niets aan. Wegens drukte duurt het wat langer en ik doe normaal hoor.
  20. Originally posted by: bolletje Ga dadelijk een fantasy-kerstfilm kijken tot 23.55, the Hogfather en daarbij heerlijk op m'n gemakkie hondenjasjes voor de D.A. breien. Mensen wat hebben we het toch goed hé?quote> Uh ff niet eigenlijk.
  21. Verhuizen, huis verkopen, nieuw huis zoeken , geen baan, schulden, maar * het leven gaar door.
  22. Vandaag weer aan het bier, Murphys Law. Maar het is ook positief want uiteindelijk komt het allemaal goed. En Tactus ?????? 3 weken later nog geen begeleiding, *
  23. Originally posted by: Fibo Tja Gretsch, we zijn allemaal met dag 1 begonnen. Sprongetjes daarin bestaan helaas niet. Succes !! quote> Thnx Het ging heel goed en toen trok ik het ineens gewoon niet meer heel maf eigenlijk.
  24. Morgen allemaal, Nou dit is weer dag 1 dus, opnieuw beginnen. Ik heb het gisteren verloren van het monster pppfffffff baal der goed van. En Gretsch is een jongen trouwens:)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...