Spring naar bijdragen

Unknown

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door Unknown geplaatst

  1. Ja daar ben ik nu ook even niet over uit, ik heb het zon 12 dagen vol gehouden, de weekenden ervaar ik nogal als saai zonder drank. Vrienden van mij gaan dan uit of ergens drinken ik ga dan niet mee omdat ik dan weer geconfronteerd wordt met de drank wat het uiteindelijk alleen maar nog moeilijker maakt. Wanneer ik dan savonds alleen thuis zit neig ik nogal eens wat te gaan drinken net zoals gisteren. Het was trouwens niet aangenaam om er dan toch bij te drinken, ik had direct spijt, ik wist echter niet dat dit gevaarlijk kan zijn
  2. Even een vraag wat betreft refusal hoelang is hier de werkingsduur van? ik heb namelijk 2 dagen de refusal niet genomen en gisteren toch even een paar borreltjes geprobeerd maar ik kreeg de bekende verschijnselen toch (rood gelaat, rode ogen, bonzende hoofdpijn, en wat onrustig)
  3. Ja dat spelletje ken ik erg goed of juist niet want ik verlies het 9 van de 10 keer, best vaak zomaar op een doordeweekse dag na school de ingeving krijgen om een fles wodka te halen, dat idee blijft zo erg knagen dat ik toch weer een fles koop met het voornemen om 1 vol glas te drinken om daarna te stoppen maar die avond toch weer meer dan een halve liter weg drinken. 's ochtendsvroeg opstaan met zo'n laag zelfvertrouwen dat je 's ochtends alweer trek hebt in wat wodka.
  4. Oke, de bijwerkingen zal ik zelf ondervinden, ik heb nogal eens getwijfeld of ik het ga nemen. Gezien ik deze week weer de fout in ben gegaan is het misschien wel beter, de zucht naar drank gaat m'n verstand te boven.
  5. Waarschijnlijk ga ik binnen kort ook aan de refusal en campral, ik weet zelf goed dat ik wel 100% achter m'n beslissing moet staan om echt een tijd te stoppen met drank. Zelf heb ik er nog een dubbel gevoel over, enerzijds lijkt me het verstandig een tijd niet meer te drinken, anderzijds zal ik de drank echt gaan missen, net of ik afscheid moet nemen van mijn beste vriend (hoe zielig het ook klinkt), ik weet echter dat ik niet met drank om kan gaan. Hebben deze medicijnen nog eventuele bijwerkingen?
  6. Unknown

    Nieuw hier

    Dag mensen, al geruime tijd lees ik al wat mee in het forum en heb mezelf ook aangemeld op het forum aangezien ik ook problemen heb met de drank. Ik ben een jongen van 23 en denk erg vaak aan drank, wanneer ik eenmaal begin is het einde zoek. Verder ben ik hiervoor ook in therapie en als extra steun hoop ik daarnaast misschien wat via dit forum mee te krijgen/te delen. Iedereen succes toegewenst!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...