Spring naar bijdragen

Anneke094

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Anneke094's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Anneke094

    Nu is het oprecht klaar!

    Wijze woorden Mr. Dred B! Goed bezig hoor. Jullie kunnen het jongens, ieder op zijn manier en tijd. Zolang je er aan blijft werken zul je vroeg of laat winnen. Ik volg (stiekem) mee. Succes allemaal :)).
  2. Anneke094

    Nu is het oprecht klaar!

    Goed bezig hoor. Vooral van waar je vandaan komt. Zijn toch grote stappen in een korte tijd! Alle landen hebben zo hun eigen unieke kenmerken moet ik zeggen. Maar vooral Australië en Indonesië vond ik geweldig! Volhouden Dred en wel vaker updaten, vaak heb je leuk leesvoer :-))
  3. Anneke094

    Nu is het oprecht klaar!

    Wat goed dat het al lang zo goed gaat Dred! Zo te horen ga je het wel volhouden dit keer. Dit is de langste tijd gokvrij voor je denk ik he? Een wereldreis kan ik je echt alleen maar aanbevelen. Werkelijk een geweldige ervaring hoor. Ik ben vanuit Amsterdam naar Bulgarije, Dubai, Mumbai, India, Maleisië, Indonesië, Australië, Hawaï, Mexico, Engeland en weer terug gevlogen. Ik kan er dagen over praten maar je zou het echt zelf moeten doen. Dit MOET je echt een keer ervaren hebben! Wel jammer dat de rest erg weinig update. Zoals je zegt lijkt het stilte voor de storm op deze manier..hopelijk gaat het iedereen net zo goed af. Verslaafde breinen zijn vaak erg creative en slimme mensen, maar gebruiken het helaas op de verkeerde manier. Daarom denk ik dat als je de verslaving eenmaal weet te tackelen, het je zeker wel voor de wind zal gaan:)). Je hebt een bedrijf toch? In welke branche zit je zelf als ik vragen mag? Heb ik ook altijd gewild maar durf het niet helemaal aan. Aan de andere kant ben ik dat 9 tot 5 ook zooo zat eigenlijk.
  4. Anneke094

    Nu is het oprecht klaar!

    Goedemorgen allemaal :)) Wat goed dat om te lezen dat het allemaal goed gaat zeg. Cruks heeft echt veel geholpen lees ik. Ik heb een aantal keer proberen in te loggen, maar kwam er niet meer in! Even weg geweest en in de tussentijd op wereldreis geweest om even alles van me af te schudden. Een nieuwe frisse start is heerlijk! @Gaal jammer van een kleine terugval maar gaat toch goed zie ik! Nog last van gehad na dat moment? @Dred1je bent al lang gokvrij zeg! Heb je er nog moeite mee of ben je echt echt helemaal verlost voor je gevoel? Hoe gaat het verder in het leven? Ik had nog een berichtje gestuurd maar volgens mij kwam het niet aan.. In augustus zaten we beiden in een dal, niet ::)) Nog wat van je doelen van toen waargemaakt?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...