Spring naar bijdragen

Misschien

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    56
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Recente profielbezoeken

352 profielweergaven

Misschien's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Misschien

    baclofen

    Goed om te zien dat er omtrent het onderwerp Baclofen weer wat nieuw leven is. Er is te weinig bekend over het middel, en zoals aangegeven, heeft het ook mij enorm geholpen.
  2. Misschien

    baclofen

    Will, je omschrijft wel trek. Is die trek net zo heftig. Ik gebruik Baclofen, in een mindere dosis en ik heb ook nog wel trek. Maar die trek is veel makkelijker beheersbaar. Alleen dat al is een pluspunt. De angst om terug te vallen is daardoor sterk af genomen. ALthans bij mij, Ik zit op 60mg per dag. Enige bijwerking die ik ervaar is niet kunnen slapen en ontzettende dufheid in de ochtend.
  3. Goedemorgen. Ziek zijn is helaas niks aan, maar het dwingt je dan weer wel het even rustig aan te doen.
  4. Misschien

    baclofen

    Afgelopen vrijdag onder toezicht van een verslavingsarts gestart met Baclofen. Over het gebruik van Baclofen en mij ervaring daarmee, hou ik een blog bij . Geïnteresseerden kunnen mij een PM sturen voor de URL.
  5. Misschien

    baclofen

    Er is al iemand die er een blog over bijhoud http://baclofenenverslaving.com/
  6. Misschien

    Woede (?)

    Het is de woede en onmacht die je richting jezelf hebt, maar reflecteert op een ander.
  7. Goedemorgen allemaal. Ik ga eerst eens hardlopen. Succes allemaal vandaag!
  8. Goedemorgen. Een prachtige dag om eens lekker het bos in te gaan. Succes allemaal.
  9. Misschien

    baclofen

    Dat betreft ongetwijfeld een particuliere kliniek.
  10. Misschien

    baclofen

    Ik neig ook erg richting het cynisme, dat mensen het niet willen weten. Eerst is er de farmaceutische industrie die geen enkel belang heeft bij een patentloos middel en de verslavingszorg lijkt zichzelf ook in stand te moeten houden. Daar zegt men vaak het middel niet te kennen(vreemd als je serieus met je vak bezig bent), of er wel eens van gehoord te hebben en vervolgens wil men er niet aan omdat er te weinig onderzoek heeft plaats gevonden. Dan komen de bijwerkingen voorbij, maar drank kost je uiteindelijk ook je leven. Het mijne in ieder geval wel. Momenteel zit ik in de oriënterende fase over het middel. Zodra ik informatie heb zal ik ook daadwerkelijk op zoek gaan naar het middel. Dat zou me kunnen worden voorgeschreven door mijn verslavingsarts of mijn huisarts. In die volgorde zal ik proberen ze te overtuigen. Vanaf het moment dat iemand mij het middel verstrekt heeft zal ik een dagelijks weblog gaan bijhouden betreffende de werking. Al met al hoop ik het met een week of 2 gerealiseerd te hebben. Naast het middel, mits verkregen, blijf ik wel een traject volgen met een psycho therapeut!
  11. Misschien

    hardlopen

    Het gaat om je eigen doelen.
  12. Misschien

    zondag 13 nov

    Sociaal proberen te drinken in het weekend zal geen optie zijn. Je hebt geen rem en wat je gaat proberen is datgene dat je door de weeks mist in het weekende te compenseren. Dat maakt het uiteindelijk alleen maar erger. Je moet over de stap 'nooit meer lol' heen, omdat lol maken blijkbaar gelijk staat aan drinken. Begin eens naar de voordelen van niet drinken op de lange termijn te kijken. Je bent fitter, energieker etc. Loop eens het bos in en kijk hoe die erbij staan. Nee bomen zijn niet gezellig, maar wel in alle seizoenen even mooi. En feestjes zijn blijkbaar alleen leuk als erbij gedronken wordt. Maar wat brengt dat feestje jouw uiteindelijk.....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...