Spring naar bijdragen

senna

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    43
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

senna's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. senna

    Graag stel ik me even voor

    Bolletje, Dat lijkt me een goed plan:-) Ik ga me gewoon melden sowieso eens per dag en als ik het moeilijk krijg. Het is zelfs een schaamte geworden om op en af op het forum te zijn. Het is een gevoel dat ik zelf daarin faal (uiteraard weegt m'n gezin en mn werk het zwaarst qua falen).
  2. senna

    Graag stel ik me even voor

    Na veel maanden weer aan de drank te hebben gezeten, ben ik weer terug... Elke ochtend wakker worden met het gevoel dat ik echt niet goed bezig ben...dat ben ik echt zat (leuke woordspeling:-)). Het probleem bij mij is vanaf 17.00 uur elke dag: "ach eentje dat kan toch geen kwaad", "doe toch gezellig mee"...maar de volgende ochtend (1,5 fles wijn veder) denk ik "ik ga vandaag stoppen". Maar, dan wordt het vanzelf weer 17.00 uur...en dat begint het opnieuw...
  3. Ik kom me ook droog afmelden voor vandaag. Ik ga met een boek, mn bed opzoeken. Tot morgen. Truste!
  4. senna

    zondag 31 juli 2011

    Zo weer één dag overleefd :-). Het wordt nog wel wat... Nog één uur doorkomen, dan op naar morgen.
  5. senna

    zondag 31 juli 2011

    Niets wat houdt de crisiopvang precies in? iig heel veel sterkte!
  6. Niwi, Toevallig heb ik dat vanochtend gedaan, en hardop gezegd hier in huis. Het is de ellende allemaal niet waard.
  7. Ik heb gelukkig te veel om voor te leven...dat is denk ik toch echt wel een reden om die illusie werkelijkheid te laten worden. Enne...helaas is het niet gebleven bij dat ene glaasje...maar dat was wel duidelijk.
  8. Tja, ik kon weer eens geen "nee" zeggen... ach ja, wat maakt dat ene glaasje nou uit...maar het maakt een wereld van verschil. Ik heb gisteren mezelf bijna de dood in gejaagd, en ik kan het me niet eens meer herinneren..En nu zit ik met een enorm ....(scheldwoord) gevoel. Misschien was dit wel iets wat ik nodig had om toch weer eens in te zien dat ik toch echt niet goed bezig ben.
  9. Ik doe ook mee.. Weer een hele foute avond gehad gisteren...Ik baal ontzettend van mezelf.
  10. senna

    voorstellen

    Hey Lien, Dat klink niet best" dat de wereld klein is". Gaat het wel goed?
  11. senna

    vrijdag 1 juli 2011

    Pfff bijna weekend...ahhhhh....toch wel met angst en beven ga ik de 17.00uur tegemoet (was toch altijd het moment dat we na het werk het weekend gingen inluiden met...jaaa wijn en bier). Maar, morgen ben ik 1 week sober. WAT EEN FANTASTISCHE GEVOEL!!! Maar, er blijft toch een duiveltje op m'n schouder zitten die zegt: "ach, dat ene wijntje dat moet toch kunnen". Als hij er om 17.00 uur nog zit dan ga ik hem eraf slaan :$ en neem ik voor de eerste keer in jaren een fris hahaha
  12. senna

    voorstellen

    Hey Lien, Mag je ook naar ecuador om de bloemen zelf uit te zoeken .. Zo ja, dan meld ik me graag aan als drager van de bloemen hahaha Heb je m'n pb nog ontvangen? Ik ga ook weer ff wat doen. Later!!!
  13. senna

    voorstellen

    Hoi Sunnyamelie, Ten eerste: welkom! Goed joh, dat je toch de stap hebt gezet om je aan te melden!! Ik ben nog maar net op het forum en wist in eerste instantie ook niet of ik helemaal wilde stoppen met drinken. Maar, ik wist dat ik het niet zou redden met de instelling "ach, als ik nou eens één of twee glaasjes drink dan red ik het ook wel". Ik weet gewoon dat "die fles" leeg moet...ggrrr... En dan had ik de volgende dag weer spijt van alles wat ik had uitgekraamd (als ik het nog wist). Het lijkt mij inderdaad heel lastig als je vriend ook een alcohol probleem heeft. Mijn man drinkt ook wel maar wordt niet vervelend. Hij drinkt alleen maar bier en voor de rest geen andere soorten alcohol. Ik daarintegen kon gewoon overgaan op het bier als de fles leeg was. Als jullie dit samen gaan doen dan zul je misschien niet op elkaar kunnen terugvallen in moeilijke tijden (als je echt zin krijgt in drank). Maar, dan zijn wij er ook!!! . Als ik het moeilijk krijg dan kom ik ff langs op het forum en dan weet ik gewoon dat ik goed bezig ben, en niet alleen sta met mijn probleem. De tip die ik kreeg van de week, toen ik een etentje had en ik wist dat ik het moeilijk zou gaan krijgen. De tip was om na het etentje, me te melden (klinkt zwaarder als dat het is). En dat was voor mij een doel om toch niet dat "ene wijntje ahum" te nemen. Heel veel succes/sterkte!!
  14. senna

    voorstellen

    Hoi Shahire, Je hebt ook gelijk. Maar het is ff doorbijten. Vooral het weekend wordt altijd beheersd door de drank. Dat is nu even anders (maar niet per definitie negatief). Maaaaar, wat zal ik blij zijn als het maandag is (dat klinkt wel heel raar hahahah)...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...