Spring naar bijdragen

Noortje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    64
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

210 profielweergaven

Noortje's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Fijne avond verder! ik ga lekker vroeg naar bed, krijg je van dit weer...!
  2. Jaap! van mij ook beterschap! vervelend!
  3. Hoiii!!! Zo, even weer wat stukjes op het forum gelezen. Waar is Gunn eigenlijk? Volgens mij toch al best een tijdje geleden dat hij hier was ? (ik schrijf dan wel niet veel, maar kom bijna elke dag even bijlezen). Of ging hij dan toch met vakantie??
  4. Noortje

    Korsakov

    Dank je wel Anton!
  5. Dank je wel Nanina!!
  6. Ik ga nu even tv-kijken! Fijne avond allemaal en voor straks lekker slapen! en Mick, sterkte!!!! blijft lastig! maar daarom zitten we ook op dit forum!!!
  7. Albertina, dat klopt dat er bij sommige mensen erg veel persoonlijke info staat, maar goed..daar kies je zelf voor natuurlijk en ook met wie je het deelt. Persoonlijk ben ik niet zo actief, maar vind het wel grappig om elke dag even bij te lezen. Ach voor elk wat wils natuurlijk!
  8. Albertina, daar ben ik het wel helemaal mee eens! (ook al sms, mail en facebook ik me door het leven...)ik vind het altijd geweldig om moeite te doen om mooie kaarten voor iemand uit te zoeken en te versturen, en om te krijgen natuurlijk :-)
  9. Ik ben trouwens ook een facebook-overloper, wil dat hele hyves binnenkort ook verwijderen, maar daar heb ik me nog niet in verdiept, zo handig ben ik er dan ook nog niet mee...
  10. Hoi allemaal, Ik kom vanavond ook nog even langs, ga zo nog even tv kijken en lekker vroeg naar bed, wat een rotweer zeg! Janneke, ik begrijp goed wat je bedoeld, heb je even een pb gestuurd, nog even volhouden die 3 weken! Niets, lekker !!! af en toe moet je jezelf ook even goed verwennen!
  11. Noortje

    Voostellen

    Hoi Evelien, Hoe gaat het nu met je???
  12. Noortje

    Ik ben nieuw!!

    Hoi Janneke, Ik heb je een berichtje teruggestuurd! Niet aan toegeven hoor aan dat dal, hoe moeilijk ook! Groetjes Noortje
  13. Hoi iedereen, Van harte voor elke jubilaris hier!!!! weet niet hoe ik een slinger moet maken, maar dat komt ooit nog wel eens (hoop ik)!!!! jullie zijn kanjers!! Groetjes Noortje
  14. oh ja, woman, hoop dat het vanavond ook weer goed gaat met je hondjes en jou! hoop dat jullie allemaal een rustige nacht hebben!
  15. Ik ga ook afsluiten, iedereen een fijne avond! Lien, helaas kan ik je daar ook geen antwoord op geven, zo lang ben ik ook nog niet bezig, maar wel volhouden hoor vanavond! Gaat je lukken! Welterusten allemaal!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...