Spring naar bijdragen

Jan1000

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5.568
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    2

Alles door Jan1000 geplaatst

  1. Jan1000

    Woorddomino III

    Vinden we de oplossing vandaag niet, dan vinden we hem morgen
  2. Jan1000

    Jaarpact

    Hallo, 13 jaar alweer op 13 april, dat is helemaal aan mij voorbij gegaan... En ja Bob, ik ga door, op naar morgen etc. Alcohol speelt nu geen rol meer. Dat was 13 jaar geleden anders. Toen dronk ik veel, wijn, port en dacht ik ik ben niet verslaafd, geen alcoholist etc. Maar ik was ernstig verslaafd met slechte afdronk. Ook voor de omgeving is dat lastig. Ik weet nu dat als ik was blijven drinken ik er nu niet meer was! Moeilijkste met stoppen was voor mij de eerste dag, en de eerste week zweten, letterlijk. De vele support hier heeft mij geholpen en ook mijn buddies op dit forum, waaronder Shahire en uiteraard Lady Jane Drank geeft een direct en zeker een fijn tijdelijk effect, met alle nadelen die daar op volgen, terwijl niet drinken voor mij leidt tot een betere kwaliteit leven, alleen.... dat is niet direct een resultaat, daarvoor heb je motivatie, doorzettingsvermogen nodig. En de steun hier heeft mij geholpen te gaan voor het alternatief..... Leven (zonder alcohol)! Ik zie hier op het pact namen die nu fase 1, 2 of verder hebben bereikt. Dat zijn voor mij helden. Net als Bob die het IEDERE DAG voor ons hier bijhoudt, en zo zijn eigen committment aan ons allen geeft, Chapeau! En nu nog de kilo's eraf, ben er weer mee begonnen, net als drank is snoepen een directe beloning, echter tanden op elkaar en 15 kilo eraf (nu 110) zal ook de kwaliteit van mijn leven verder verbeteren. De sleutel is iets waar ik naar zoek, en realiseer me dat het wederom de motivatie, discipline en de hulp hier op het kilokiller forum. En vanavond sta ik voor de spiegel en zeg: 'goed zo, vandaag niet gesnoept kanjer..' en weer door!
  3. Jan1000

    KiloKiller

    110,1 en dat was het vorige keer ook, had toen inderdaad verkeerd ingetypt Yvonne, sorry! Dus geen 100,1....was het maar zo'n feest! Dus denk Rapilos was de Topper van de week!
  4. Jan1000

    KiloKiller

    108,5 Weer veel ongezond gegeten. Foei!
  5. Jan1000

    KiloKiller

    106,9 Toch wat extra gesnoept! Merk als ik hersenwerk doe ik ineens koolhydraat zucht krijg...
  6. Jan1000

    KiloKiller

    105,9. Weer gestart met intermitted fasting, meer bewegen en koolhydraat arm eten. Doe ook beetje appelazijn drinken voor de maaltijd, dat spoelt dan lekker door.
  7. Jan1000

    KiloKiller

    Oeps te laat, 107,5 PS rapilos is 1 kilo aangekomen en is topper van de week ! ?
  8. Jan1000

    KiloKiller

    Nu al teveel oliebollen gegeten, moest eerst de kwaliteit testen voordat ik ze aanbied (-;
  9. Jan1000

    KiloKiller

    105,8 veel intensieve inspanning deze week
×
×
  • Nieuwe aanmaken...