Spring naar bijdragen

Betty

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Betty's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Betty

    Zo moe van

    Ik ga het vast nog moeilijk krijgen, dat denk ik zeker wel. Bepaalde mensen die ik liever niet zie, die hou ik nu op afstand. Heb een feestje binnenkort, waar ik niet heen ga. Ik probeer het mezelf nu een beetje makkelijker te maken.
  2. Betty

    Zo moe van

    Ik heb sinds vorige week dinsdagavond niks meer aangeraakt. Bij de huisarts ging goed wel een beetje ongemakkelijk bij de eerste zinnen uitspreken. Maar ik voelde me wel op mijn gemak later, viel mee. Er is een verwijsbrief gestuurd naar Tactus en wordt ik binnen een paar dagen gebeld v.intake. Het enige ding waar ik last van heb nu is slecht slapen, maar ach, dat voelt alsnog beter dan een kater.
  3. Betty

    Zo moe van

    Bedankt vd reacties, ik moet nu 2 volle dagen werken, maar heb maandag een afspraak bij de huisarts. Even door de schaamte heen bijten. En ik heb geen troep meer in huis en ben ook niet van plan dit nog te kopen. En per dag denken, vandaag drink ik niet. Mijn man gaat me ondersteunen door ook geen bier te drinken voorlopig. Tot ik er sterker in sta.
  4. Betty

    Zo moe van

    Maar ben bang dat in het algemeen huisartsen een stempel op je drukken, omdat zijzelf waarschijnlijk fit en zo onderlegd zijn, dat hen dit nooit zou overkomen. "Daar heb je weer zo'n idioot". Misschien heb ik dat mis. Maar goed dat mag geen reden zijn om niet jezelf te helpen via de huisarts. Waarschijnlijk schaam ik mij voor mijzelf, dat ik daarom nog niet ben gegaan.
  5. Betty

    Zo moe van

    10 tot 14 stuks bier. Ik hoef niet in een detox, het is meer dat ik er mee moet/wil stoppen. En handvaten krijg van hoe ga je daarmee om als je er weer aan toe wil geven. Bij mij is als beloning of als ik mezelf naar voel. Daar word je ook naar van, is ook niet zo gek.
  6. Betty

    Zo moe van

    Een goede tip de POH-GGZ bedankt.
  7. Betty

    Zo moe van

    Ik drink om de dag zeg maar of laat er een x 2 dagen tussen zitten. En grote hoeveelheden, dus ik kan er aardig wat van.
  8. Betty

    Zo moe van

    Dank jullie vd reacties.
  9. Betty

    Zo moe van

    Huisarts misschien, ik bekijk even hoe ik er morgen in sta.
  10. Betty

    Zo moe van

    Ik ben al jaren een alcoholist, ik moet en wil ervan af. Ik walg van mezelf, ongelovelijk hoe dom dat ik er steeds weer intrap. En de black outs, weer denken o shit, wat heb ik nu weer gedaan??? Vreselijk. Naar de huisarts durf ik niet, want dan krijg ik gelijk een stempel en wordt alles aan alcoholholisme gekoppeld. AA geen zin om daar elke week naartoe te gaan. Ik zal het toch zelf moeten doen uiteindelijk. Of toch wel naar de huisarts? Het blijkt toch dat ik er niet zelf mee kan stoppen. Een stopmaatje zou ook fijn zijn. Ik voel me vreselijk zo'n laag zelfbeeld krijg je er ook van. Het liefst ging ik een week op bed liggen en de dekens over mijn hoofd, mezelf verstoppen, tot ik er weer tegen kan. Mijn vader had ook vroeger last van hetzelfde. Zit toch in de familie blijkt, terwijl ik het vroeger haatte. Ik hoop dat ik er ook vanaf kom en mijn kinderen niet in dit zwarte gat vallen. Ik drink 1 dag wel, volg.dag niet, dan wel. En zo gaat het op en af. Met thuiswerken is het erger geworden. Het langst dat ik er af bleef is een week. Wat een prestatie, niet dus. Ik kots op het moment van mezelf.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...