Spring naar bijdragen

pioenroos

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

pioenroos's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Haha Spirit leuk! Dat blijft ook mijn hoop :-). Hier 2 weken geen druppel! Voelt nu al goed maar het monster zal wel binnenkort toeslaan. Vooralsnog voelt het erg goed. Op naar de 6 maanden! Zelfs de feestdagen zie ik goed tegemoet. Bizar zoals je dat niet voor mogelijk had gehouden... Fijne avond allemaal!
  2. Dag allemaal Terug v weggeweest... Nu rond ik vandaag dag 9 af zonder wijn. Een beetje v mezelf en een btje v Natrexon. @Tatum voor jou mss ook wel iets. Naltrexon dus. Werkt echt goed. Succes allemaal en truste voor zo.
  3. pioenroos

    maandag 29-11

    Mupke helaas zeer triest maar dan moet ik toch afhaken had graag meegedaan, zeker een volgende keer dan!
  4. pioenroos

    maandag 29-11

    Thx Bolletje en Jopie!
  5. pioenroos

    maandag 29-11

    sorry was mn meiden op bed aan het leggen maar doe graag mee met de dagpact....hoewel wat is dat eigenlijk? Ik ben erg kritisch, zeker naar mezelf toe en helemaal op het gebied van drinken. Ik minder en controleer...met geen complete stopper. Maar om iemand vervroegd op de trein te zetten voor wijn , nee dat gaat me te ver. Dus Jane dank je voor je confrontatie maar kwam wat hard over maar dat geeft niet. Ik weet dat het er mee te maken heeft. En Bolletje ja, daar kijk ik dan weer zo van op dat hij zn trots aan de kant zet en het een zorgelijke actie vond....Ik voelde me al niet lekker in mn vel had hem al gemeld niet te komen en dan komt hij toch, tja zou je ook leuk moeten vinden als je elkaar nog geen jaar kent.... Tja vorig jaar gescheiden dus heeft er veel mee te maken, mn ex heeft de meiden om het weekend dus de rust vind ik soms even zeer welkom
  6. pioenroos

    maandag 29-11

    Even binnenvallen, sorry, egoistisch werd me gister ook verweten door mn vriend....had een moment voor mezelf nodig, heb hem dus geuit dat ik graag de avond alleen wilde zijn, na hem een tijd niet gezien te hebben, vatte hij zeer slecht op. Vervolgens heb ik een giga off avond gehad en zag ik er vanochtend niet uit....over gevoelens gesproken en weet amper meer wat ik voel. Wat ik wel weet is dat ik direct aan de wijn ben gegaan nadat hij vertrokken was.....triest maar waar. Ik vind het leven behoorlijk pittig maar goed ik zal niet de enige zijn! Fijne avond!
  7. Thx Jane zeker waar, knap van je dat het jou is gelukt! Ik heb hulp wat zeg maar opgestart wordt dus hoop er in de toekomst weer gezonder mee om te kunnen gaan. Het niet drinken is voor mij niet haalbaar althans niet nu, maar goed dat zal ook wel dat duiveltje zijn in mn hoofd.... Fijn weekend allemaal!
  8. Goedemiddag! Fijn om te lezen wat jullie bezighoudt, ik ben duidelijk niet de enige. Niet alles volg ik maar dat is niet gek , gisteren pas weer aangemeld. Ik had mezelf voorgenomen door de week niet te drinken en in het weekend wel. De werkweek is zonder alcohol goed verlopen en viel me mee maar waarom ging het gisteren weer zo fout? Ik wil genieten niet tanken. Heb al geprobeerd het compleet te laten maar dat is momenteel niet haalbaar. Heeft iemand mss tips / advies om niet in puberaal getank over te gaan na 2 glaasjes? Ik snap dat dit bij velen het probleem is maar nu ik hier toch ben...kan ik er best wat aan hebben!
  9. Ik heb mn meisjes om het weekend en verder altijd door de week dus dan heb ik ook een soort puberale drang om te willen feesten als ze er niet zijn....ehum ..ja erg..
  10. Nu nog zonnig geweest morgen sneeuw?? Ik voel me welkom hier bedankt daarvoor! Tja het leven kan soms raar lopen.... Dit weekend kindvrij(gescheiden), weet van gekkigheid niet hoe het optimaal in te vullen! Luxe probleem denk ik..
  11. Enorm bedankt voor de aardige woorden. Ben iid op zoek naar wat voor mij het beste werkt en hebbelijk is. Ik zal weer eens wat vaker hier komen en delen wat me bezig houdt.
  12. Hallo allemaal, Ik had me al eerder aangemeld maar doe het nu gewoon weer...Heb geprobeerd compleet te stoppen maar helaas werkt dat niet voor mij. Nu ben ik alert bezig met mn drankgebruik, ik geniet als ik wat drink en door de week gewoon niet! Dat is al een hele stap voor mij omdat het wijntje(de wijntjes ) met het eten koken al routine waren. Zeer slecht excuus wellicht maar er zijn teveel zorgen momenteel om het helemaal te kunnen laten, hier probeer ik wat steun en begrip te vinden om het wat meer te controleren. Goed weekend allemaal!
  13. Nog even voor het slapen gaan kleine uitleg... Helaas ben ik nog niet gestopt en wil vooral normaal met drank omgaan, 2 glaasjes evt. ipv een hele fles..., wijn wel te verstaan. Ik ga morgen me aanmelden en zit me vanavond psychologisch voor te bereiden, ja onder het genot van, slecht, erg maar waar. Ik ben zo bang dat ik pissed zal worden , chagrijnig tov mn meiden en gefrustreerd. Maar goed dat zijn puur excusen, eerst maar eens uitproberen. Ja vandaag ben ik depri en in mn mineur door drukte, zorgen en schuldgevoel, omdat ik gewoon de knoop niet doorhak en elk voornemen niet lukt. Fijne avond
  14. Is ook zeker waar, thx! Morgen nieuwe dag met mooi weer....
  15. Hier pioenroos, die zich maar wat goed beseft dat ze een probleem heeft.... Wat zijn jullie lekker actief en enthousiast zeg!Heerlijk! Ik heb een mindere dag, voel me slecht depri en futloos. Voila....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...