Spring naar bijdragen

antje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    24
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

antje's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. antje

    Maandag 5 juli

    hoi hoi allemaal, Ik wil even kwijt dat ik de 1e dag achter de rug heb van mijn dagbehandeling en ik ben echt SUPER enthousiast.
  2. antje

    Woensdag 23 mei 2010

    Tuurlijk ga ik jullie op de hoogte houden we zijn hier om elkaar te helpen. Ik ga ook mijn mandje opzoeken morgen is het weer vroeg dag, hup hup richting de baas nou ja baas werkgever. Truste
  3. antje

    Woensdag 23 mei 2010

    wat ik nog vergeet te vertellen het wordt volledig vergoed door je zorgverzekeraar
  4. antje

    Woensdag 23 mei 2010

    Hoe ik dit heb geflikt? Na het helemaal fout is gegaan en ik echt echt enorm ben geschrokken ben ik maandag is gaan googelen en kwam dus terecht bij: http://www.readyforchange.nl/index.php/nl kon dinsdag dus gelijk terecht voor de intake en heb toen gezegd dat ik zo snel mogelijk wil starten en dat kon gelukkig. Tis midden in het begin van de vakantieperiode van de kids en gelukkig heb ik voor mijn knullen een oplossing kunnen vinden. Mams is van ma t/m vrijdag weg van 9.30 tot 16.00 uur en als ik klaar ben met de behandeling kan ik gelukkig nog 3 weken vakantie vieren met hun. Ze zeggen dat je als een ander mens terug komt en daar ga ik helemaal voor.
  5. antje

    Woensdag 23 mei 2010

    Hallo luitjes, Moet ff wat kwijt! Ik was vastbesloten om mijn online behandeling te beginnen bij ADB maar dit weekend is het echt zo erg mis gegaan! Ben naar mijn huisarts gegaan voor een verwijzing daarna is alles in een razend tempo gegaan! Ik heb dinsdag een intake gesprek gehad bij (naar mijn mening) een super instellen Ready for change! 5 juli a.s. begin ik met een 20 daagse dagbehandeling en natuurlijk de nodige nazorg. Dit wilde ik even delen.
  6. antje

    Vrijdag 18 juni 2010

    goedeavond ik probeer hier lekker mee te praten bij ditjes en datjes maar vaak gaat er iets verkeerd. Heb net al een mail gestuurd zal het er aan liggen dat ik een MAC heb
  7. antje

    Vrijdag 18 juni 2010

    Goedemorgen allemaal, Moet nu heel hard rennen richting mijn werk, maar ik ben gisteren weer verschrikkelijk de fout ingegaan, stom stom stom, kan mezelf echt wel oor mijn kop slaan. Ik zie vandaag maar weer als een nieuw begin. Tot vanmiddag
  8. Hier even ikke! Ben net benadert door mijn coach/behandelaar van ADB! Ik heb er onwijs veel zin in! Kan nog steeds de icoontjes niet vinden???
  9. thanks voor jullie lieve woorden. Ben nu echt van plan om door te zetten want het schiet helemaal niks op het drinken.
  10. Goedemorgen iedereen. Ik lust wel een bakkie!! Vraagje waar vind ik de icoontjes?
  11. antje

    UITERLIJKHEDEN

    een aanvulling op de lijst Ik ben An, 1.68 en 65 kilo heb een super kort zwart koppie (voorheen super wit) Ben 50 jaar maar voel me niet zo. Heb 2 super kids van 12 jaar die mij enorm bezig houden een van de 2 heeft super ADHD en mams ook. Mijn ogen zijn blauw en als het uitkomt weer groen. Ben door de rose 8 kilo aangekomen raar he! Rook me ook te pletter en ook dat moet ik laten vanwege gezondheidsproblemen, maar eerst de drank die maakt meer schade.
  12. vanochtend heb ik mij hier aangemeld vol goede moedB) en nu de avond is begonnen ben ik weer zwak heb weer een rose op
  13. antje

    Even voorstellen

    Jeetje wat een warm onthaal voel me al helemaal thuis
  14. antje

    voorstellen

    Hoi Don, Ik sta nog niet droog jammer genoeg maar ik wil zo graag!
  15. antje

    voorstellen

    Hoi Don Welkom hier! Ik heb mij vanmorgen aangemeld hier en natuurlijk hebben we hulp nodig van elkaar daar is dit forum voor!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...