Spring naar bijdragen

zaterdag


bouderie

Aanbevolen berichten

Ha die Bouderie,

Bedankt voor deze mooie draad. Hoe is het met je, hoe gaat het met minderen/stoppen en de rest?
Ben vrouw dus nieuwsgierig. Haahahahahahahahahaha. Ik wil dolgraag gaan schaatsen maar met dochter met oorontsteking niet handig. Ik wou haar wel een mini-verwenweekend geven omdat ze niet uit logeren mocht en haar broer wel omdat zij dus ziek was. Iemand nog suggesties?

Hermiena, als jij eens een crea-sessie voor 2 organiseert voor zondag? Thema: crea sin alci. Hebbiem?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het is zaterdag inderdaad Bouderie, de mooiste dag van de week voor veel mensen.
Niet hoeven werken, de winkels open, de volgende dag vrij, kortom een hele dag voor jezelf.
Wat doen jullie zoal op een zaterdag?
Sinds een tijdje doen mijn vriend en ik de wekelijkse boodschappen, hoe burgerlijk, en dat bevalt goed, erg goed kan ik wel zeggen.
Tot voor kort lag ik iedere zaterdag met een zware kater in bed tot een uur of vijf s'middags.
Wat wil echter het geval??? Ik ben inmiddels aan mijn negende pijpje bier begonnen (ik hou de stand bij voor mezelf), mijn vriend moet morgen werken dus wat let me om weer 's het ouderwetse zaterdaggevoel op te roepen. Gek he, dat je soms kunt terugverlangen naar wat is geweest.
Ik wil het gevoel weer krijgen van "dat voorlopig niet weer".
Blijkbaar vergeten we de nare momenten sneller dan de zalige en moeten we af en toe weer 's met onze neus op de feiten gedrukt worden.
Hopelijk hebben jullie morgen allemaal een katerloze dag.
En blijf erbij allen aub !!!
Liefs van Moon.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

hallo allemaal ik denk dat ik mij een tijdje ver op de achtergrond ga begeven om dat ik nu gewoon even niet meer weet wat ik met het forum aan moet
ik blijf gewoon de cursus volgen en blijf het gevecht aan gaan met de grift
en wie weet bedenk ik me zelf wel weer over een paar daagen ik blijf het wel een beetje volgen
iedereen sterkte met zijn gestelde doelen en hou het vol
groetjes rob en leidi

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo allemaal ik denk dat rob niet helemaal zich zelf is het zit hem van alles dwars hij mag niet meer werken heeft vandaag een brief gekregen van het CBR dat hij niet meer mag rijden en dat hij zijn rijbewijs in moet leveren totdat zijn aanvallen weer onder controle zijn en hij had nog wel zo gehoopt daar onderuit te komen helaas verder is hij boos op de grift en hij niet alleen hoor ik ook omdat het allemaal te lang duurt heb vandaag ook met zijn huisarts gepraat of hij rob niet rechtstreeks kon aan melden bij tactus het zou wel kunnen maar dan zou hij toch eerst daar een paar keer op gesprek moeten komen en aangezien de grift dichterbij is was dat makkelijker maar mochten ze het dinsdag weer aflaten weten wilde hij wel bemiddelen wand hij zag echt de noodzaak er van in dat hij opgenomen moet worden om dat hij het anders niet zou redden om dat rob zo gevoelig is en dan uitvlucht zoekt in drank drugs en gokken en dan maakt hij ook vaak rare bokkensprongen vandaar dat hij nu zoiets heeft van ik stop met alles maar dat trekt wel weer bij en daar zorg ik wel weer voor wand het is jammer om hem te laten vallen en dat zal ik zeker niet doen denk dat hij morgen wel weer online is
Groetjes Leidi en Rob

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha Leidi,
lief dat je het woord voor Rob even neemt. Het is ook een rot situatie voor hem en ik zou er ook erg van onder de indruk zijn. Het "kont tegen de krib" gevoel.
Wens hem heel veel sterkte van mij en zeg dat ik aan hem denk en dat ik hem gauw weer hoop te lezen. Als jij zo nu en dan wat schrijft blijven jullie zo samen op de hoogte.

Hou je haaks!
Emma

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Leidi

Toch nogmaals jammer dat je geen 120 kilo weegt....je weet wel waarom :D
Je mag tegen BD zeggen dat wij het he-le-maal o nee laat ik voor mezelf praten..... ik geef hem groot gelijk dat hij het ff niet ziet zitten. Ik vind (ja forummers IK-boodschap) ik vind dat hij ongelofelijk knap blijft knokken en vechten. Wie van ons zegt nou nooit: "ik zie het effe niet zitten?"

Ik geloof dat iedereen het wel bewonderenswaardig vindt dat Rob op de moeilijkste momenten (ziekenhuis ed) inlogt en zich meldt. Hij blijft erover praten en dat is heel belangrijk !!!!

Dat hij boos is dat hij zijn rijbewijs moet inleveren is begrijpelijk. Hij roept al weken en weken om hulp (voor zover ik weet minstens 3 maanden) en ze laten het allemaal afweten. Ik weet wel dat ik in zo'n stemming ook de neiging heb in oud gedrag terug te vallen. Gelukkig heeft hij ook nog het lef gehad om het van te voren te zeggen dat hij het niet zag zitten.

Er is één veilige plek: in bed daar kun je geen brokken maken. ruimtevluchten uitgesloten.

Het is ontzettend fijn ik heb het al vaker gezegd maar toe maar nog een keer dat hij zo'n maatje heeft als jij die hem blijft steunen ook al vindt jij het ook niet leuk wat er allemaal gebeurt met hem. Maar blijkbaar zie je daar door heen de échte Rob en dat is een mooi mens met een mooi karakter en dat is heeeeel knap van je Leidi.

Jullie hebben ook heel wat voor je kiezen.

Maar je bent goed bezig. Ga Rob even de hartelijke groeten uit Houten doen en ga vandaag even een fijn stuk samen lopen in de zon daar krijg je een helder hoofd van.

En als er iets is stuur je maar een pv berichtje klik je op het sleuteltje in dit bericht dan schrijf ik je terug.

Sterkte jongens!!!:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

forum genoten,
ik heb geprobeerd alle berichten te lezen en vooral te onthouden. Maar er wordt wel heel veel geschreven om het allemaal te onthouden. Maar wat me wel bijblijft is een vrieskoude die zich meester maakt van m'n hart. En uiteindelijk kom ik tot de conclusie dat wij als veelgebruiker, alcoholisten nog allemaal de behoefte van de "instant satifaction" hebben. NU! VEEL! IK EIS! IK WIL NU ALLES! AANDACHT!. Moeilijk moeilijk voor ons om te doseren, af te wachten, er vanuit gaan dat je veel meer uit moet leggen om een heel klein beetje begrip terug te krijgen.

En we eisen maar gelijk zijn we zo gevoelig dat we ons erg vervelend voelen als we het idee hebben dat we iemand tekort doen. En dan raakt een deel van het forum helemaal van slag (Houten je hoeft "ons" niet te redden, enkel jezelf).

De teleurstelling van Jannetje en Katrien trek ik mezelf echt aan. Ik vind het naar dat ze zich niet gehoord voelen, maar wil je gehoord worden moet je jezelf LATEN horen.

En ook, ik lees dat Mathilde zich niet prettig voelt en ik zoek me suf naar het berichtje van Tante Til en ik kan het maar niet vinden. En dat vind ik erg, heel erg dat ik daar geen aandacht aan besteed. Dat ik niet even in gedachte bij haar ben al was het maar om even virtueel haar hand vast te houden. Gelukkig dat Hermiena er is. De wereld draait niet door mij, er zijn ook anderen die het draaiende houden.

Als mens hebben we allemaal "recht" op aandacht. En soms krijg je dat uit de raarste hoeken, juist waarvan je het niet verwacht en de teleurstelling is groot als je die aandacht niet krijgt op de plek waar je het wel denkt te vinden. Dit zijn nou de teleurstellingen van het leven en je kan de fles grijpen, doe vooral, maar of je daarmee de aandacht krijgt die je wilt?

Goed, de zon breekt hier een beetje door en ik word weer wat warmer. Ik draag jullie allemaal een warm hartje toe.

Ga niet vragen wat ik hier precies mee bedoel als je het niet snapt, dit is duidelijk zo'n bericht van "wie de schoen past" en dan in postieve zin bedoelt.

dat lekker stel tot horens,
Emma

Link naar opmerking
Deel via andere websites

hallo allemaal het gaat al weer iets beter met rob we gaan straks lekker weg bestemming nog ombekend maar het uitstapje zal hem goed doen verder wil ik iedereen bedanken voor de steun
en ja houten als er iets is zal ik het je wel vragen
groetjes leidi en rob

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve allemaal,

Gistermiddag heb ik de hele middag visite gehad en gisteravond zijn we op verjaardagsvisite geweest.
Het was ongeveer 2 uur vannacht dat ik toch nog even naar het forum ging om te kijken wat er zoal geschreven is.
Ik heb me mateloos geergerd.
Jannetje opent ergens een topic en daar wordt massaal op gereageert en toch schrijf je, Jannetje dat je weer niet gehoord wordt. Ik snap daar helemaal niks van.
Ook dat gedoe van: ik hoor er niet bij en al dat bla bla bla.
Iedereen die zich nieuw aanmeld wordt heel erg lief welkom geheten en er wordt ALTIJD gereageert op nieuwelingen.
Natuurlijk, ik heb ook wel eens wat gezegd waar niemand op reageerde maar dat is toch geen reden om dan zo verongelijkt te doen en te dreigen met afhaken. Bah, wat vind ik dat kinderachtig!!!!!!!!!!
En dan nog een grote ergernis is dat mensen hun berichtjes weer gaan wissen! Als ik ergens een hekel aan heb........ laat toch gewoon staan, wat geeft dat nou, en meelezers zijn er niet hoor.

Dan de opmerking van dat dit forum een soort theekransje is heeft me erg geraakt.
Het is inderdaad een forum voor mensen die van de alcohol af willen of willen minderen maar moet je het er dan altijd maar over hebben? Denken jullie niet dat het dan nog wel eens moeilijker kan worden?
Ik genoot er erg van om ook eens elkaar op een andere manier te leren kennen. Natuurlijk hadden we het dan ook vaak over alcohol maar op een leuke manier.
Nu moet het zo uitgepluist worden waarom we drinken en waarom dat glas naar de mond gaat en waarom er trek is enz. enz.

Dit is niet aan mij besteed en het gaat mijn pet ook ver te boven.
Natuurlijk weet ik dat ik niet HOEF te reageren op topics waar ik niets mee heb maar ik wil het gewoon even kwijt wat me dwarszit.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi hoi hoi allen,

terug van even weggeweest, maar even weer een berichtje van mij.

Wat wordt er toch ontzettend veel geschreven op dit forum. Je moet het haast wel dagelijks bijhouden. Anders raak je echt de "draad"kwijt. :) Ik probeer dan ook, zij het een beetje op de achtergrond, het forum bij te houden.

Ik zie dat Houten nog steeds volop aanwezig is. Klasse hoor. Ga zo door meid. Je bent echt een topper. En vandaag 3 maanden droog, toch? Gefeleciteerd.

Ik heb via de internetbehandeling bericht gekregen van een hulpverlener dat hij mijn achtergrond heeft doorgenomen en dat hij vraagtekens zet of ik wel gebaat ben bij zo'n behandeling, aangezien ik geen acuut alcoholprobleem heb (ik sta al ruim 3 jaar droog en heb geen drankzucht of trek meer). Daar heeft hij natuurlijk ergens wel gelijk in. Ik hem vervolgens maar m'n (levens)verhaal gemaild en gevraagd of ik toch in aanmerking kan komen voor een (eventueel verkorte) behandeling. Ik heb toch wat vragen m.b.t. de problematiek die bij een alcoholprobleem kan ontstaan, waar ik wel wat goed advies bij kan gebruiken. Ik wacht echter nog op antwoord.

Verder wil ik Blackdog (en Leidi natuurlijk ook) ontzettend veel sterkte wensen. 1 verslaving is al wat, en als je er ook nog 's 3 hebt én de instanties werken ook nog 's niet mee, dan kan ik me voorstellen dat je daar hopeloos van wordt. Nogmaals veel sterkte.

Emma, je prachtig bericht over het "niet gehoord worden" is er 1 die eigenlijk onder de spelregels van dit forum thuishoort. Mooi verwoord.

Nou, ik kan moeilijk iedereen bij naam noemen, maar wil jullie toch allemaal sterkte toewensen.

See you.

---------
Elmo

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Elmo, je bent de allereerste die kan rekenen. Hulde hulde hulde. Inderdaad vandaag 3 maanden op de kop af. Ik ben reuze trots op mezelf (en op jullie allemaal, en jij die het al drie jaar doet zeker) maar alles begint met een "eerste" dag dan een tweede, dan een week, maand en nu drie maanden. In mijn agenda staat met rode stift "negentig dagen" en daar ben ik bijzonder trots op.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Emma,

Hij zit hééél lekker, die schoen!!!!!

En nog even speciaal aan Houten: je bent fantastisch hoor meid, sterkte met je dochter en alles. Ik denk aan je!
Nu ga ik aan het "werk". See you later.

(hieronder staat aangepast:......etc. maar ik heb alleen maar de laatste zin toegevoegd). Zo.

liefs,

Piggel

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo dan lieve allemaal,

Eigenlijk moet ik even schone lakens strijken voor tante til en een creative middag voorbereiden voor de dochter van houten maar dat kan straks ook nog wel. Tante ligt er nog warmpjes bij. Heb haar net nog een warm kopje citroenthee gebracht. moest eerst even reageren want wat ik hier nu allemaal lees??

Bij het begin maar beginnen:

Houten, topppertje, van harte gefeliciteerd!! Ben mega trots op je, 3 maanden droog!!!! Vanavond gaan we alcoholloos feest vieren oke? En bedankt voor je lieve woorden over het creatief zijn, geeft me weer moed hoor!! ik ga wat leuks organiseren voor je dochter, wens haar maar beterschap oke?

Emma, jij ook bedankt voor je prachtige woorden. Je hebt zo'n beetje verwoord wat ik ook voel maar zo mooi als jij dat hebt gedaan was het mij w.s. niet gelukt. En Gerda ook in wat jij schrijft kan ik me helemaal vinden. Ook ik heb me erg geeergerd aan de draad van gisteren. Maar goed, denk dat jullie alles al gezegd hebben dus ik sluit me daar maar bij aan anders wordt het ook zo'n uitgekauwt verhaal.
Gerda is er nu al nieuws van je dochter? Leef met je mee hoor, en eigenlijk heb ik ook wel zin in een beschuitje!

Rob, heb met je te doen hoor!! Jammer dat het zo ver moest komen, hadden ze je maar eerder geholpen he? Leidi, fijn dat je ons even op de hoogte hebt gesteld. Wil je Rob heel veel sterkte wensen.
En dat geld voor jou natuurlijk ook!! Rob mag blij zijn dat hij jou heeft. Zorg je goed voor hem?


Elmo, fijn dat jij er ook nog bent. Wat jammer dat tactus in eerste instantie zo gereageerd heeft. maar goed aan de andere kant hebben ze ook wel een beetje gelijk als ze zeggen dat het bij jou een omgekeerd probleem is he? Maar goed voor jou is en blijft het wel een probleem! Goed van je dat je je verhaal hebt gemailt, wedden dat ze wel een passende oplossing voor je gaan verzinnen?? Dat hoop ik tenminste voor je. Ik ga voor je duimen!! Laat je het nog weten als je iets gehoord hebt? Heel veel succes.

Erica, lekker gewerkt? Heb je nu fijn weekend?

Moon, niet doen dat drinken, het lost echt helemaal niks op.

PP, Alles goed in verwegistan? Hoop snel weer wat van je te horen.


Nou ik moet gaan, Tante til heeft haar verzorging nodig. Ze is gelukkig een makkelijke patient. Ze klaagt niet en zeurt niet ze is met weinig al te vreden. Hoop dat ze snel weer de oude is.


Fijn en drankloos weekend

Groetjes Hermiena


Ps: Houten, volgens mij hoeven we niet meer te overleggen naar wie de tegels nu gaan he? De winnaars zijn toch zo goed als bekend nu? Of niet?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo, ik ben op het moment van "wie gehoord wil worden moet zich laten horen".

Erica, ik kan me zo'n coole politie agente (krijg ook even Village People gedachte) niet voorstellen met een breiwerkje en zeker niet voor warme onderbroeken en mutsen voor zieke kindjes. Maar meid, als jij er blij van wordt doorgaan, de ontvangers zullen genieten.

En Elmo, ik vind het jammer voor je maar ik kan het me dus ook wel voorstellen. Heb je niet genoeg aan dit forum. Ik heb m'n Cactus behandeling net afgerond dus plek voor een nieuwe en ze staan te trappelen! En jij hebt het al zoveel jaar voor elkaar. Kunnen wij je niet helpen? Nee, ik ben geen therapeut maar als je vragen hebt over alcohol ben ik een specialist. Zo ook ken ik de sociale fobie problematiek wel. Nou ja, je weet me te vinden.

En Houten dear, ik vind je meer dan geweldig met de 60 dagen! Held. Wat fijn dat Elmo mij daaraan herinnert. Zo zie je maar weer, vers bloed ziet de dingen weer scherper.

Katrien, lukt het een beetje?

Gerda, je weet, ik denk aan je. Je dochter gaat het lukken. Het schijnt dat vrouwen tijdens een bevalling zo'n oerkracht hebben dat hoe moe ze ook zijn het kind er toch uitkomt. Ongelooflijk he, maar dat vind ik de wonderen van deze schepping.

Liefs Emma

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Emma, Houten en allemaal.
Dit wordt een 100 % egoberichtje. je hebt er niets aan als je wat te weten wilt komen over stoppen met alcohol.

Mathilde was vandaag een beetje druk met van alles en nu een beetje moe, maar heb wel iedereen gelezen.
Morgenochtend ga ik me weer lekker even met iedereen bemoeien.
Radio 2 aan met de Sandwich van Klöters en mijn zondag is helemaal goed.
Ik heb mijn EDje (net als Piggelmee, haar elektrieke dekentje ) aangezet en dan ga ik nog een half uurtje lezen en...weg is Tante Til. Naar dromenland.

Met mij gaat het wel goed hoor, maar bij mijn jongste dochter, drie-en-een halve maand zwanger, bleek maandag dat ze met een kindje rond sjouwde dat niet meer leefde. Dinsdag is dat wegggehaald en ze is geweldig flink.Het gaat ook weer goed met haar.
Verder heb ik vandaag afscheid genomen van kat. De kater die ik ruim een jaar geleden uit het asiel gehaald heb, Er is bij mij bloedonderzoek gedaan en nu blijkt dat ik huiduitslag en hardnekkig exceem heb en ik allergies ben voor oa. katten en huisstofmijt.( dat bedoelde ik met verdriet in mijn gezinnetje)
Poes gaat nu wonen bij mijn bijzondere zoon die al een hele lieve kat heeft. Zoonlief zelf vind het rot voor mij maar is nu heel gelukkig met de kat er bij.
Nou allemaal tevreden.
Wens iedereen een fijne avond en Blackdog, wat heb ik een bewondering voor jou en voor Leidi.
Wel bij ons blijven hé?
We kunnen jullie niet missen.
Liefs,
Mathilde

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tja, Emma,

Ik heb sowieso al wel wat aan dit forum gehad hoor, maar ik wilde er ook gewoon even met een deskundige over praten.

Ik ben er ook nog niet uit of ik nou helemaal wil stoppen of dat ik weer (zij het met mate) wil gaan drinken. Momenteel wil én durf ik ook niet meer te drinken omdat ik me psychisch nog niet sterk voel (depressief, onzeker, angstig). Ik heb nl. geen zin om me, naast de psychische problemen, ook nog 's afhankelijk van alcohol te voelen. Maar wat nou als 't psychisch weer beter gaat?

Hoe (lang) heb jij dan die sociale fobie-problematiek ervaren? En ben je daar nu ook vanaf dan? En zo ja, hoe heb je dat dan gedaan? Heb je ook je alcoholprobleem voor je omgeving verzwegen? Of was je daar vanaf het begin al open in. Ik vind 't nl. ontzettend moeilijk om erover te beginnen. Heb 't onlangs wel aan m'n psychomotorische therapeut verteld, maar om mij ook bloot te geven aan mijn omgeving is toch wel een stapje te ver hoor. Daar voel ik mij gewoon (nog) niet sterk genoeg voor. Vooral omdat ik ook vrienden heb die wel een glaasje lusten. En natuurlijk omdat iedereen in mijn omgeving en mijn woonplaats ook wel weet dat m'n ouders een aanzienlijk alcoholprobleem hebben.

Dit soort vragen en wat er omheen hangt wilde ik ook graag met een verslavingsdeskundige bespreken. Natuurlijk zou ik jouw ervaringen en hulp ook erg op prijs stellen. Maar dat was eigenlijk de reden dat ik me heb aangemeld voor de internetbehandeling.

En Hermiena, tuurlijk laat ik het nog even weten of ze me eventueel willen helpen.

Sterkte iedereen.

---------
Elmo

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Tante Til,
ach jee, en ook je kat niet meer kunnen verdragen. Was het de Sanseveria maar geweest waar je zulk een akelige bulten van krijgt. Weg met het onding. Maar ik ben heel blij om te horen dat Kat zo'n mooie plek heeft gekregen.

Ja, ik begin in jouw ogen misschien met een futilliteit. Maar Kat is je werkelijkheid, je maatje. Als ik mijn poezebeest moet missen weet ik niet wat ik zou moeten. Maar ergens ben ik ook blij te horen dat je eczeem een oorzaak heeft en hoe lastig het ook is het is op te lossen. En sommige dingen zijn niet op te lossen, moet je hulpeloos toezien dat het gebeurd. En dan maar weer aanvaarden en proberen daar een reden of een oorzaak voor te vinden. En vooral hopen dat het toch weer een keer goedgaat. Mijn ervaring is dat het vaak toch wel goed gaat. Ook na zoveel verdriet en teleurstelling.

Ik hoop dat je lekker slaapt.
truste Emma

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Elmo,

als ik je berichtjes zo lees dan vraag ik me af waarom wil je weer gaan drinken? Wat levert het je op? Wordt je leven daar completer, leuker interessanter van?

Over sociale fobie. Ik lijk een heel open en extravert mens dat zich in heel veel situaties kan handhaven en het daar naar haar zin heeft. Maar het kost me vaak heel veel moeite en heel veel aanpassing. Zeker naarmate ik langer alleen ben, zonder werk, heel veel thuis in m'n eigen veilige wereldje. En dan is alcohol een manier om die angst een beetje te dempen.

Maar dit is meer angst of ongemak denk ik. Toen ik heel jong was, zo tussen m'n 8e en m'n 20e heb ik een fobie ontwikkeld voor van alles. Eerst voor school, toen voor mensen, toen voor auto's, drukke wegen, mensen massa's, de straat, pleinen. Alles Uiteindelijk voelde ik me enkel nog prettig in m'n bed tot dat ik bedacht dat ik daar in kon stikken of dat er beesten in konden zijn of.... Erg naar allemaal. Hyperventilerend, paniekaanvallen op de meest onlogische momenten. Heel raar en heel eng.
Hoe en waarom ik daar weer overheen of doorheen ben gekomen weet ik niet meer zo precies. Wel dat het jaren en jaren therapie en pillen en praten heeft gekost. En waarom ik zo bang was voor vanalles. Ook dat weet ik ook nog steeds niet zo. Maar de Tactus therapie (en nog wat anderen) heeft me wel geleerd om bepaalde dingen te onderzoeken en er open naar te kijken. En ergens kom ik wel tot de kern.

Maar of een Tactus therapie nu echt heel veel zin voor je heeft. Ik geloof dat Houten het ook al schreef, jij gaat van achter naar voor. En misschien moet je het eens "verder" zoeken. Snap je wat ik bedoel? Dus niet meer waarom drink ik? Maar meer, wat heeft alcohol met me gedaan en waarom ben ik wat ik ben en vooral ben ik daar blij mee? En zo niet is er iets of iemand die me kan helpen wel wat blijer te worden? Dokter Phil, ik mag die man soms, I want you to get excited about youre life. Kijk zover ben ik nog lang niet maar stel dat dat mogelijk is, en dat wil ik best eens onderzoeken.

Nou ja, zomaar verhaal misschien heb jij hier weer iets op te zeggen.
tot horens, Emma

Link naar opmerking
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...