Spring naar bijdragen

verandering gebruik forum


helder

Aanbevolen berichten

Hoi allemaal,
Even over de bijna nood oproep aan Tactus wat te doen aan de onveiligheid aan het forum.
Ik denk dat ze bij Tactus nu ook de haren uit de hoofd trekken wat te doen een ik heb een voorstel.

Het klinkt in eerste instantie als drastisch maar als je het laat inzinken is er wat voor te zeggen.

Wat Tactus moet doen is de mogelijkheid prive berichten te ontvangen blokkeren, dat klinkt als een enorme verarming en verlies natuurlijk maar we hebben het over iets belangrijks het gevoel van veiligheid moet terug.

Wel zal de mogelijk terug komen prive berichten te krijgen maar uitsluitend als je na enige tijd en overweging zelf iemand hebt toegevoegt aan je favorieten.

Dat haalt nu een hoop drama,s weg maar ook naar de toekomst, als voorbeeld noem ik iemand die voor het eerst schrijft en een foutje schrijft, dat ie dan een lief en openbaar berichtje krijgt van ons. en niet b.v. een privetje ( haal gouw je naam weg) hoe goed bedoeld dat voelt veel directer dan dan dat op de draad staat of niet.

En ook zijn er minstes 500 leden weet jij wie het zijn ? dus ook daarvoor geld dat he dat je geen onverwachte rarigheid ondvangt van iemand.

Het is een drama natuurlijk maar ik denk dat dat de vraag moet zijn aan Tactus iets beters weet ik niet te verzinnen om het patroon wat zich nu telkens weer openbaart te keren .

alle goeds voor iedereen Helder

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Er is iets voor te zeggen Helder. Het zou misschien meer rust kunnen geven, want ik denk dat er nu onder de openbare draadjes heel veel privédiscussies lopen. En zoals de situatie nu is, worden te veel mensen afgeschrikt, en dat is niet goed.

Aan de andere kant: wat als je met iemand, die je misschien al langer kent op het forum, privé informatie uit wil wisselen, die je niet openbaar op het forum wil hebben?

En pb's kunnen óók heel steunend zijn, maar soms misschien net iets te persoonlijk voor het openbaar.

Zoals aan alles zitten en voors en tegens aan je voorstel. Ik ben benieuwd wat Tactus ermee doet.

Anna

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja ja die mogelijkheid is er al Tactus hoeft alleen het (handig mannentje) er op te zetten om het te veranderen, wat kunnen ze verder doen? Om een belangrijke en blijvende verandering in te zetten ? Ze kunnen niet toveren en ook niet zomaar keuzes maken in de oplopende gemoederen nee, dit is een verandering met een duurzaam gevolg, okee ?
Groetjes Helder

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Katrina, binnen de organisatie waar ik werk heeft niet iedereen toegang tot internet. Er is een tijd lang door een groep mensen gebruik gemaakt van de inlogcode voor internettoegang, van iemand die er niet meer werkte, maar verzuimd had dat door te geven aan de afdeling ICT. Ik weet niet of er op mijn werk iemand op dit forum schrijft, behalve ik, maar in ieder geval heeft dat er niets mee te maken.

Verder heeft Houten/Houtje/Koekie nog pas geleden aan Kohtje uitgelegd, dat zij zich gewoon opnieuw aangemeld heeft onder een andere nickname, eenmaal omdat ze inmiddels zoveel berichtjes op haar conto had, en nog eenmaal omdat ze die nieuwe naam beter bij zich vond passen. Ze heeft daar nooit een geheim van gemaakt, het is iedereen duidelijk dat Houten=Houtje=Koekie. En ook zij heeft mijns inziens met deze hele toestand niets te maken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hai Katrien
gewoon om nog eens een lief berichtje achter te laten, en vertelen dat het goed gaat en om fijne mensen te laten weten dat aan ze denken och jee zo goede reden, maar dat was het draadje niet natuurlijk het ging er om wat Tactus nu kan doen niet voor vandaag, vandaag is weer voorbij maar wat te doen met de toekomst.
En dus bij het onderwerp blijvend als je denkt dat er iemand onder verschilende namen schrijft, wel dan alleen maar voordeel voor je, als je tegen eentje aardig bent, heb je in een klap drie of meer vriendinen er bij is dat wat ?

laat mij nu maar dit is een andere draadje okee?

En ja ik weet dat je prive warm en zorgzaam bent, dus je kan het best, kop op, dus maar.

Groetjes Helder

Link naar opmerking
Deel via andere websites

He Pietje je bent misschien verbaast dat ik opeens een draadje maak maar niets dan goeds he?
Als van ouds de neuzen 1 kant op wat te doen.
En ik kom vast niet verder dan dit lijkt wel wat, maar ja, het zou fijn zijn dat wat gebeurt nu, en voor betere iedeen sta ik open, maar dit is misschien een echt nieuwe start voor een nieuw forum.
ik zie wel waar mijn draadje gaat rafelen.

Hoi lieve groet aan jou

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ojee joann
je hebt het juist hoor na trappen is vervelend probeer ik niet te doen vandaag, ik heb al genoeg stomme dingen gezecht , de laatste dagen en ik weet dat ik er niet ben met een eenvoudig sorry, maar ik maak het goed zover ik kan, en je tweede deel fijn dat je het idee in overweging genomen hebt.

Helder

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Och Katrien laat het nu even hangen ik gooi gewoon en balletje op okee?

En verder ga ik lekker ook plat het is half een en ik je berichtje is best moeilijk te snappen wat je nu bedoelt maar goed daar ging het niet over, maar over mijn idee, om de sfeer, hoe die weer als veilig te krijgen.

Alle goeds voor wie niet kan slapen hoi hoi

Helder

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve mensen, wat een energie hebben jullie 's avonds laat nog, op een doordeweekse dag.

Katrina, de enige reden dat ik hier nog reageer is, dat ik je er even op wil wijzen dat als je schrijft met 15 mensen, terwijl het er in feite maar 5 zijn, alle 5 die mensen dan wel 3 computers moeten hebben waarop ze alle 3 tegelijk ingelogd moeten zijn onder verschillende namen. Kan natuurlijk, theoretisch, maar hoe waarschijnlijk lijkt je dat?

Blij toe dat ik niet zo paranoia ben.

Groetjes, Anna

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi hoi

goede morgen he

He Anna en katrien dat is best een intresante vraag natuurlijk maar laat aub dit draadje bij het onderwerp, nog zo weinig mensen hebben hun gedachte gegeven over deze denk ik duurzame verandering, en voor nu op de korte termijn trouwens heeft het ook voordeel, even handen boven tafel wie wat aan wie schrijft ongewenst oke.

Als er dan wat fout gezecht wordt dan gaat het in ieder geval over tafel niet er onder.

Dat geeft gewoon meer veiligheid denk maar.

Groetjes Helder

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...