Spring naar bijdragen

donderdag 31 mei


Twan

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 125
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Corinne, voorzover ik weet gieten wij allemaal frisdrank naar binnen alsof het bier/wijn/etc. is. Ik herinner me tenminste dat dit punt al vaker aan de orde is geweest. Mijn zaterdagse boodschappenkar levert me iedere week opnieuw verbaasde blikken op, en dan zeg ik maar niemand dat ik op woensdag óók boodschappen doe.:$ Vreemd genoeg val je meer op met een kar vol pakken en flessen fris en spa dan met een krat bier en zes flessen wijn.

Ik probeer op dit moment mijn avondconsumptie te minderen, in verband met de verbouwing die volgende week begint. Ik wil liever niet twee keer per nacht naar een noodtoilet in mijn schuurtje buiten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Aan allen dvan wie ik reeds een reactie op mijn bedrijfsborrel heb gekregen: ik ben geweest en heb drie flesjes cola op! Verder niets dus nog helemaal clean! Ben ik best wel trots op.
Niemand die iets vroeg, dus alle zorgen om niets. Ik ben zoals eerder gezegd niet interessant genoeg om op te letten, wat ik drink. Dus Ziza, snik, snik, snik. Hahahaha
Ik heb het gedaan en het is me gelukt. Zag wel al die flessen wijn, had er ook wel trek in, maar het is me allemaal zo meegevallen!
Ik was dan ook super gemotiveerd. Ik kwam erg laat thuuis, dus manlief was bang dat ik voor de bijl was gegaan. Heb een blaasapparaat in huis, dus om man en dochter gerust te stellen heb ik even geblazen. 0,00 o/oo, dus. Nu moet ik niet teveel van die evenementen hebben de komende tijd, maar het geeft me vertrouwen voor de toekomst. Ik kan niet garanderen, dat het de volgende keer weer zo goed gaat, maar misschien is mijn man er dan bij zodat hij mij kan coachen. Wellicht dat ik ook als ik het moeilijk heb, dan van die troep af kan blijven.
Dank voor jullie reacties en raadgevingen.

Gemotiveerd

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Halootjes,

Stien, volgens mij ben je soms ook zo'onzeker mutsje al ik, hihi moest wel even lachen om je berichtje, dat er niemand was...

Ik kwam even kijken, moet zo de kinders onder de douche weghalen en in bed stoppen. Ik ben al veel te laat....., nou ja morgen is weekend...papa-weekend.

tot straks...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Toen ik jong was (14/15 jaar) ben ik twee keer in Havo 4 op kamp geweest in Belgie... harstikke gaaf...
Zal nooit vergeten Jupiler bier.... ik had er zat gedronken maar vond het effect tegenvallen hahahaha....alleen maar slaperig...en ik moest wel 10x naar de wc in een nacht...

En in dienst heb ik een paar keer gebivakkeerd.... mijzelf kapot gelachen... was sowieso anti-leger...

We gaan met een hoop mensen van verschillende 12 stappenprogramma's.... ongeveer 45 man/vrouw...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Teon ik nog dronk en gebruikte ging ik nauwlijks op vakantie.... in de 12 jaar dat ik samen ben met mijn partner zijn we denk ik 3 keer op vakantie geweest....

De afgelopen 20 maanden ben ik in Schotland geweest , Brighton , Menorca , Malaga , en onlangs was ik in weer in Brighton.... in augustus ga ik eerst met 3 vrienden een weekendje naar Engeland dan met met het gezin naar Menorca en in december ga ik 14 dagen naar Los Angeles met mijn sponser en 4 vrienden uit het 12 stappenprogramma..... we gaan daar naar een AA Woodstock conventie... en een beetje sightseeing....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ziza,

Heel veel plezier! Hoop dat het weer een beetje meezit. Leuk zo'n grote groep, moet bere gezellig worden. Naar welke plaats in Belgie ga je toe?

Aangepast: moet je nagaan waar je naar toe bent geweest en naar toe gaat de komede tijd. Geweldig hoe je leven veranderd is (in positieve zin)

Gemotiveerd, ook na de bedrijfsborrel

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...