Spring naar bijdragen

Maandag 23 juli 2007


Gem

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 211
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tolie, goed zo! weg met die drank, als het maar in het gootsteenputje verdwijnt en dan ook alles wat er nog te vinden is in huis! dat is het begin..

Rudy, wat jij schrijft over feestjes enzo is totaal herkenbaar. ik ben ook niet echt een sociaal dier en een party-beest, vind het leuk om wat te kletsen maar verlies mezelf ook regelmatig op verjaardagen, mijn truuk is om veel rond te zwerven, even babbelen, andere kant van de ruimte zoeken, even babbelen, naar de keuken en afwassen, of serviesgoed verzamelen.. ik zwerf er als een soort vis doorheen.. en als ik het zat ben ga ik naar huis.. soms neem ik zelfs mijn hond mee om me niet te eenzaam te voelen en kan ik mijn aandacht daarop richten, of moet hem opeens heel nodig uitlaten.. tja, zo vind je vanzelf een weg erin... maar ik blijf het niet leuk vinden, verjaardagen en feestjes, bah!

Ik moet toch nog even wat grappigs vertellen, tenminste ik vond het grappig, ik heb echt rare beesten in huis hoor (nee geen gremlins) Vanavond goot het van de regen, kat was buiten en de hond moest uit. De kat vind het heerlijk om mee te lopen op het laatste rondje maar met die regen had ik het niet verwacht, en ja hoor, onder luid protest rende ze toch mee want de regen vond ze niks, heeft ze toch het hele rondje meegelopen, van de ene auto naar de andere hihi, want daaronder is het droog!

er zitten dus nu 2 verzopen katten hier en een verzopen hond.

Nou, ik ben mijn dag verder toch nog goed doorgekomen, dankzij het bezoek van vanavond heb ik een lekker schoon huis, is de afwas weg, heb ik een klus die er al tijden lag af kunnen ronden en ga nu lekker naar mijn bedje!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tapas,

Ik voel me ook altijd eenzaam tussen mensen. Vijf, zes mensen om me heen vind ik eigenlijk een maximum. Oud en nieuw vieren wij altijd bij een kennis en behalve wij komen er dan oudejaarsavond en nieuwjaarsdag mensen langs. Ik zeg ze gedag en dan ga ik afwassen, liefst zonder hulp dus. Op nieuwjaarsdag ga ik ook nooit meewandelen onder het mom de verwachte en onverwachte visite op te vangen. De laatste twee jaar nam ik altijd jenever en wijn mee om dan eens lekker te kunnen drinken, terwijl ze weg waren. Mijn flessen hebben gelukkig nooit gelekt in de rugzak. Er werd mij te matig geschonken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Stien
Gefeliciteerd met je verjaardag en ik wens je een hele fijne gezellige dag.
je bent lekker vrij dus je kan doen wat je wilt vandaag.
:heart::musicnote::moon::present::D:musicnote::):rose::sun:

verder moet ik eerste met de hond uit die staat te springen dus ik lees straks even verder.
Bijzondere dag gistren op het forum...wat een onderwerpen en wat een steun op 1 draadje
GEWELDIG!!!


Sorry ik zit hier echt helemaal verkeerd...hihihihi
kon het draadje van dinsdag ook al niet vinden

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...