Spring naar bijdragen

maandag, 13 augustus 2007


luciene

Aanbevolen berichten

Stien,
Ik spaar alle treinkaartjes, zodat we dat van de belasting kunnen aftrekken, zo moet ik bonnetjes van mijn laatste kledingjacht terugzoeken, want ook kleding t.b.v. sollicitaties kun je aftrekken. En ja, je moet natuurlijk weer aan die drempel zien te komen. Vorig jaar en het jaar daarvoor vergat ik dat soort dingen in mijn continue roes. Het loopt inderdaad al aardig in de papieren.


Vergat ik: welterusten. En vergeet al die opgewonden standjes van daarstraks/net.
Ik dacht dat ik in een overvolle kippenren terechtkwam.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 276
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Stien, wijze woorden. Heb ik mezelf toch bezondigd vandaag aan teveel meespreken.
Toch is dat niet zo verkeerd, als iets je prikkelt. Voor mij tenminste is het nog steeds beter dan te drinken.
En nu drink ik mijn Bambu-koffie op en ga ik slapen, voor mij is het morgen ook weer vroeg op.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Corinne, dan heb je er hopelijk wel een gooi naar gedaan toch?
Want da's wel erg zonde van de centen. Ik heb afgelopen jaar voor het eerst een controle gehad op mijn reisvergoeding. Ze vroegen voor het eerst om reisbewijs van het hele jaar en dan niet eens van het afgelopen jaar. Maar over 2004, nou dat had ik echt niet meer. Met een bewijs van mijn werkgever ist opgelost. Bedoel maar dat ze gewoon steekproeven nemen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Stien,
Over vorig jaar heb ik er idd een gooi naar gedaan, over 2005 had ik het niet gedaan. Van dit jaar heb ik alles, zelfs de strippenkaarten en ook mijn agenda.
Zal ook maar papier, toners en elektriciteit in rekening brengen.
Zal ook nog de door sollicitatiegesprekken gemiste pianolessen in rekening brengen?:)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik denk, zal ik nog wel wat schrijven als iedereen al in bed ligt.. maar zie tot mijn verbazing dat het aardig druk hier is!! gezellig!! nog even dan.

Corinne, ik heb me ziekgemeld in mijn WW periode, dat hebben ze 5 maanden getolereerd tot er opeens een afspraak met een arts kwam, want je kon je niet ziek melden tijdens je ww, nou ik werd toch echt ziek van het solliciteren, kon niet eens meer het maandelijkse werkbriefje invullen zo blokkeerde ik... zette de kruisjes verkeerd enzo hihi... uiteindelijk liep er ook nog een beroepszaak tegen de WAO en mede door het ziek melden in de WW ben ik toch weer afgekeurd... klinkt misschien raar, maar toch tot mijn blijdschap... ik wil heel graag werken, ik werk nu ook al is het onbetaald... maar dan wel op mijn tempo want anders gaat het gewoon echt niet lukken.

zenuwen gieren nog steeds hier.. laseren in Istanbul, hoe kom ik erop zeg! duidelijk last van de pre-"vakantie" blues! niet raar omdat het vandaag ook een iets te drukke dag was al met al. Ik ga zo maar buikspieroefeningen doen ter ontspanning, dat is de enige manier om mijn ademhaling weer op de normale plek te krijgen.

maf hoe die angst je soms weer als een gek kan overvallen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tapas,

Ze hebben de ZW afgeschaft voor de WW'ers een aantal maanden geleden. Ze moesten natuurlijk iedere keer de WW opschuiven daardoor.
Van dat werkbriefje word ik ook gek. Ze willen tegenwoordig maar dat je dat via de website doet (die er nog wel eens uitligt). Nou, mooi niet, ik blijf dat per post doen. Op het elektronische briefje kun je maar 4 sollicitatieactiviteiten invullen en ik heb er altijd meer, die krijgen ze als bijlage. Ik had er vorig jaar toen ik echt vakantie had, zelfs meer dan 4.

Ja, nog 3 dagen en je zit in Istambul, de stad op de grens tussen Europa en Azië. Een stad vol van geschiedenis. Hoop dat je tijd genoeg heb om al dat moois te gaan bekijken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tapas, dat vind ik nu zo knap van mensen. Als je zenuwachtig bent alsnog buikspieroefeningen kunt
doen. Als ik de zenuwen heb kan ik dat nu juist helmaal niet meer. IK kan me dan juist niet meer
concentreren op dat soort dingen.
Ja, je hebt het ook wel een beetje ver van huis gezocht, niet?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

En Tapas, weet je nog vorig jaar toen iedereen opeens herkeurd moest worden, jij toch ook? Wat een stress ik ben er heel erg ziek van geworden en toen vond dokter 2 toch dat ik wel erg ziek was (wat die een gelijk heeft heb ik daarnaa weer mogen merken).

We zaten allemaal in hetzelfde schuitje.......

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...