Spring naar bijdragen

Zondag 20 Januari


Cacao

Aanbevolen berichten

Goeiemorgen...gaaaappp

Een heel erg vroegertje voor mij, ik werd wakker en kon niet meer in slaap komen.
Dus hier maar even buurten, helaas voor mij ligt iedereen op 1 oor, goed voor jullie:D
Ik vind het echt heel erg leuk om te horen dat de meeting zo geslaagd was, en dat het ook allemaal zo goed verzorgd was.
Volgende keer ga ik echt mijn stinkende best doen, om ook te komen!

Ik ben ook blij dat de sfeer op het forum weer zo goed als okay is, ik kan niet tegen ruzie, daar zat ik vroeger al te vaak tussen.
Laten we het houden zo, zodat we hier weer kunnen doen wat de bedoeling van het forum is, steun zoeken, vinden en geven!

Ik ga nog maar even surfen tot ik moe genoeg ben om weer te slapen...

We gaan weer droog blijven vandaag he, of in ieder geval ADB....ik wel!

Liefs, C :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 227
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

O, cacao jij wilt dus net weer gaan slapen... ok... ik hou je niet tegen.. Ik ben net wakker. de angstwekker van gisteren zit er nog een beetje in. Ik was gisteren als de dood dat ik me zou verslapen voor de meeting..en dat slaat nu even door. Ben dus klaarwakker maar voel nu al dat ik rond 7 of 8 uur nog weer even plat ga... (even????).

Wat je laatste zin betreft: ik doe met je mee om vandaag droog door te komen....ik zal althans mijn grote stinkende best doen...!!!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

stond dus net op mijn balkonnetje (ik heb er drie, maar die aan de zijkant en het meest rustige en bovendien grenzend aan de woonkamer zodat ik niet zo ver hoef, hihi....) en zit dan zo te peinzen over zondagmorgen vroeg... wat is dat toch een heerlijk moment...de hele wereld slaapt en ik ben wakker.... het gevoel alleen op de wereld te zijn en onderwijl weten dat de rest van de wereld er wel is maar gewoon slaapt... en hoe storend is dan die ene auto die voorbij komt.. maar ook een gevoel van verbondenheid. Een persoon die misschien wel net zo denkt over dit moment als ik...

Ok, ik denk dat ik nu toch op mijn bankje nog even wat slaap ga pakken... want dit is wel erg vroeg.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

He wat ongezellig er is nog niemand nou dan strompel ik maar even naar de keuken om een senseo te drinken, wel lekker geslapen ondanks het gipsen pootje, maar wel lastig allemaal was een kunst en vliegwerk om mijn bed te berieiken gisteravond maar ben er toch in beland.........

Tina

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen allemaal,

Het is weer zondag. Nog een laatste dag genieten van het weekend. Voor allen die naar de meeting zijn geweest ik ben blij voor jullie dat het fijn was.

Voor wat de sfeer betreft ik heb er weinig last van. Een ieder is verantwoordelijk voor zijn/haar posting en reactie op een posting. Je kiest er zelf voor om te reageren of niet te reageren.
Mijn enige doel om aan dit forum deel te nemen is om ADB te zijn en dat is het enige wat mij voor ogen staat.

Met een drukke agenda heb ik weinig tijd om hele dag aan dit forum deel te nemen dus doe ik het op mijn manier. Dat is mijn keuze en indien iemand wel of niet reageert dat is de keuze van de ander.

In elk geval het is wel jammer dat een aantal mensen om de sfeer wegblijven. Ik denk dat dat niet de bedoeling. Ik denk dat mensen soms vergeten dat ze mensen zijn en dat je elkaar dient te helpen en als iemand zich misschien minder goed kan uitdrukken je juist de persoon moet proberen te helpen.

In elk geval jammer.

veel liefs,
Sandra

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Een hele goedemorgen allemaal!
Tina zitten je botjes nog een beetje bij elkaar??

Trui hoe is het??

ISO ??? hoe gaat het??

Vannacht heb ik 'gedronken', echt waar. Om middernacht werd ik wakker en dacht ECHT dat het ochtend was en ben gaan 'ontbijten'. Toen keek ik op de klok en zag dat het middernacht was. Dus totaal de kluts kwijt. Nu ben ik dus mijn dromen aan het verwerken, haha. Het komt denk ik omdat mijn man bier zat te drinken toen ik naar bed ging. Op een of andere manier blijft dat beeld in mijn hoofd hangen.
Ik hoop wel dat ik het ga volhouden hoor, want ik ben er teveel mee bezig. Maar goed:

VANDAAG DRINK IK NIET, dat gaat me wel lukken... wie doet er mee ?????

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Charlie: net weer terug van je nacht dienst. Nog twee nachten, is nu te overzien toch. Ga je vandaag niet drinken? Hier gaat het goed, de rust is wedergekeerd en ik ga verder met mijn plannen. Alles op zijn tijd, zullen we maar zeggen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

goedemorgen, An Charlie en mensen die ik eventueel vergeet,

Ja hoor mijn botjes zitten nog bij elkaar An, het was toch figuurlijk he?

Sandra, ben het helmaal met je eens al zal ik wel veel forummen deze week kan niet veel anders met mijn beentje,

Charlie je gaat er weer voor hoor!!!! Ik weet hoe zwaar wisseldiensten zijn werk ze zelf ook valt soms niet mee maar er moet brood op de plank, en de vis moet niet zwemmen,(geintje)

Liefs Tina

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen allemaal.....kon jullie zelfs bij het wakker worden niet loslaten en me nog even weer omdraaien.
Daar wil ik wel verandering in brengen want ondanks dat ik erg veel steun aan jullie heb en jullie mij allemaal dierbaar zijn moet ik leren wat meer afstand te nemen.
Nu heeft de dag van gisteren natuurlijk ook een hele grote impact op me gehad.
Vooral om weer te ervaren dat ik het eng vond en net als Tapas zei moeilijk vond bij mezelf te blijven of juist teveel met mezelf bezig te zijn.
En dat ik gisteren tijdens het voorzitten van de vergadering goed kon merken dat mijn burn-out zo sterk aan mijn zelfvertrouwen heeft gevreten dat ik me niet meer voor kan stellen dat ik bij IBM voor de klas stond en trainingen gaf. Ik kwam bijna niet uit mijn woorden en de zenuwen gierden door mijn keel.
Iedereen deed er wel heel lief over maar het was voor mijzelf echt heel moeilijk om te aanvaarden, dat mijn gevoelens van onmacht mijn gedachten nog steeds zo overheersen dat ik geen structuur voel in mijn hersenen.
Dus daar wil ik wel aan gaan werken want dat vond ik echt een hele nare belevenis.
Maar het was toch wel weer goed dat ik dat even kon checken met allemaal van die lieve en begrip volle mensen om me heen.

Bert en Marielle mag ik jullie nog even hartelijk bedanken voor jullie ondersteuning en uitstekende lichamelijk en geestelijke verzorging gisteren.

An, Sandra, Tina, Delta, Choco ik doe met jullie mee, na 50 dagen geen alcohol in mijn lijf te hebben gegoten ga ik daar vandaag nog 1 dag aan vast plakken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tina..ik heb begrepen dat ze gisteren naar haar oude woning is geweest om post op te halen en dat ze toen heel erg moe is geworden. Waarschijnlijk is het ook erg emotioneel voor haar geweest om haar flatje waar ze zo lang zelfstandig is geweest weer te zien en te beseffen dat op te moeten geven.
En nu door het besef van de ernst van haar ziekte waarschijnlijk tijd nodig heeft met haar partner om het te verwerken.
Al;sik wat hoor zal ik het jullie laten weten.
Maar Benthe kennende zal ze zelf ook wel gauw wat schrijven.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...