Spring naar bijdragen

Donderdag 5 juni 2008


Sandra

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 180
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Hij is Leuk!!
Ik ga me nu maar eens aankleden loop al de hele morgen lekker rond te klungelen.
Tussendoor lekker wat klusjes gedaan, nu wil ik toch wel even naar buiten.
Staat zo raar in mijn badjes en met ongefohnde haren.
Oh ja en natuurlijk moet ik dan eerst douchen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Whahaa...compie is supersnel geworden, maar meteen intern geheugen naar 2 Ghz uitgebreid :musicnote: Kadootje voor mijzelf, komt goed uit kreeg vanmorgen met de post dat ik geld terugkrijg van Oxio (electriciteitsverbruik), leveren o.a. die spaarlampjes toch mooi geld op B)

Tip dames en heren, hebben jullie je computer geaard? Tsja, computers kunnen ook wel eens last van het onweer hebben, hoeft de bliksem niet voor in te slaan.
Ik heb géén geaarde stopcontacten en nu dus maar een draadje gespannen naar de radiator toe. Moet je wel vastmaken op het "blote" ijzer (aftapkraantje b.v.).

Zo, effe bijlezen...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Er was een geheugenkaartje kapot Pip, vandaar ook de tip om je comp. te aarden.
Meid, ik moet altijd op mijn centen passen...vreselijk. Maar goed, ik houd nu toch wat van mijn vakantiecenten over, krijg trouwens ook nog geld terug van de belasting...weet alleen nog niet hoeveel :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo,

Het is hier hmm-hmm. Ik voel me minder vrij hier, helaas om te vertellen hoe ik me voel.

Ik heb sinds afgelopen maandag een aardige dosis morfine onder strakke controle van de huisarts, en dat ik niet meer mag autorijden (ik kan amper naar links/rechts kijken en met morfine in je lijf mag je geen autorijden) is werkelijk een crime.

Ben wel erg blij dat ik van de Tramadol af ben. Had erg veel bijwerkingen die waarschijnlijk ook voor mijn postings zorgden. Maar goed, mijn verdriet is niet minder, of ik er nou hier over schrifjf of niet. Het was alleen prettig om te mogen schrijven waarom ik me zo rot voel.

Ik zit niet lekker in mijn vel (logisch lijkt me). Ik meld me hier ook maar weinig. Ik weet niet goed wat ik moet zeggen zonder terug te vallen in mijn "o-wat-heb-ik-het-moeilijk-verhalen".

Natuurlijk had Safi vorig weekend op zaterdag gelijk, dat alles wat ik schrijf alleen maar treurnis was, maar helaas, zo ervaar ik mijn leven.

Ik heb eigenlijk daarna amper steun gekregen over dit onderwerp wat bij mij zo gevoelig lag dus ik heb mijn conclusie getrokken dat iedereen haar verhaal onderschrijft. Dus ik houd me maar op de achtergrond, dan weten jullie dat.

t Is niet anders.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou Houtje,

daar denk ik toch wat anders over, ik heb net de posting opgezocht waar je op doelt.
Als jij wilt schrijven dat je pijn hebt, verdriet hebt, je zorgen over je kids maakt, over je R, en weet ik veel wat niet allemaal.
DAN MOET JE DAT GEWOON DOEN
In de drift van het typen te snel op enter gedrukt.
Als iemand en het maakt niet uit wie dat niet prettig vind leest diegene toch gewoon over je postig heen?
Om over mezelf te praten reageer ik ook op wat mij aanspreekt, de rest leg ik naast me neer.
Dus Houtje voel je vrij om te schrijven wat je wilt, je zou wel gek zijn om daarvoor weg te blijven.
Zo ik heb gezegd.

:angry:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goh Houtje, wil je alleen maar sterkte wensen...zal je post eens terug lezen, weet zo niet precies wat je bedoelt. Weet wel dat je je rot rent voor Jan en alleman en dat kost zoooo veel energie..is geen oordeel hoor, wat ik wil zeggen is maak het jezelf eens aangenaam, ik gun je dat zo :present:
Saunatje, dagje uit...je moet jezelf nu toch verplicht minder belasten? Doen meid :rose:

koeterwaals eruitgehaald

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Houtje: ik dacht al, waar blijft ze nu. Dit zie je echt te zwaar hoor. Ik heb onderhand geleerd dat 'iedereen' en 'altijd' en 'overal' en 'nooit' en 'altijd' woorden zijn die het moeilijk maken om nog nuances te zien. Ik heb ook gereageerd, maar met de opmerking dat ik vond dat je wel errug veel onderhanden neemt. Meerderen hebben geadviseerd, doe het wat rustiger aan. Dus Houtje, kwebbel er gewoon op los en ja, reacties kan je verwachten. Net zoals in het ' echte ' leven. Goede oefening.


Nu mekker ik ff: IK BEN ZOOOOOOOO ONTzettend moe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En ik wil dus echt niet drinken vandaag!


Pippi: nog proficiat met dat enorme knappe kind van je.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi allemaal,

Houtje,

Wat kun je vandaag doen om je beter te voelen ?
Wat kun je vandaag doen om morgen een betere uitgangspositie te hebben ?

Dat altijd voor iedereen klaar staan ; waar komt dat vandaan ?
Staan mensen in de rij om je hulp te vragen ? Wordt er specifiek om jou gevraagd of biedt je het zelf aan of sterker nog ; ga je gelijk in de aktie zonder dat er om gevraagd is ?
Kun je nee zeggen als je het niet weet en ook dan laten voor wat het is ?

Houtje je bent ook gewoon maar een mens ; een moeder die haar best doet...
Je bent geen supermoeder ; niemand dat van jou verlangt...
Je bent ook geen slechte moeder ; je doet gewoon je best...

Je bent ook geen superpartner maar een mens ; die gewoon haar best doet in haar relatie met haar ROA en zijn kids... die ROA heb JIJ gekozen net zoals jij er zelf voor kiest om die kids te helpen waar je kan...en daar is niks mee...maar als je je zelf er mee schaadt schiet niemand er wat mee op...ook zij niet...

Suggestie : haal eens bewust adem... meer niet... en doe dat 10x per dag...en sluit je ogen...

Kijk ; het feit dat je een gevecht levert met alcohol en dat je nu fysieke ongemakken ervaart is niet fijn ; integendeel zelfs heel pijnlijk... ook pijnlijk om te lezen...je onverwerkte relatie met je moeder is ook zo een voorbeeld...zeer pijnlijk (en ook wel herkenbaar) om te lezen...
Jij kiest je oplossingen daarvoor en dat is alleen maar goed en daar ga je voor en dat het moeilijk is komt duidelijk naar voren in je postings...

Vergeet niet dat je ook anders kunt kiezen... je kunt het over een andere boeg gooien als je wilt... gelijk vanaf nu... een heleboel issues die jij hebt heb ik ook... vandaag weet ik echter dat de enige plek waar die issues zitten vandaag zijn in mijn hoofd... en nergens anders...
Ik heb wel eens eerder geschreven dat mijn hoofd de gevangenis is en niet mijn omgeving...
Mijn denken is mijn vijand ; al 30 jaar en dat weet ik nu....

Is het bij mij altijd feest ? nee natuurlijk niet echter ik heb wat tools die ik kan gebruiken om er wat aan te doen die werken... het bewijs heb ik al meerdere malen mogen meemaken...
Maar telkens moet ik er bewust aan werken... iedere dag weer... en soms flip ik er van en wil ik het ook niet meer en denk rot maar op met dat spirituele 12 stappenprogramma... en dat is gewoon weerstand tegen gezond leven voor mij...op dat moment zeg ik NEE tegen het leven...en dan begint voor mij de pijn...

Jij en ik zijn even bijzonder en doe allebei ons best... en we zijn niet beter dan onze buurmannen en buurvrouwen en en ook niet minder...
Als je samen wilt dansen moet je even hoog staan anders gaat iemand op andermans tenen staan...

Just breathe in and out en dan blijf je gewoon leven... beetje eten en drinken er bij en onderdak , wat liefde die je kunt geven en ook weer ontvangt (stel geen eisen van wie je de liefde wilt ontvangen)...

En vergeet niet dat als jij jezelf vergelijkt met een ander dat je ALTIJD je BINNENKANT vergelijkt met iemands BUITENKANT... en die vergelijking klopt nooit.... helpt mij heel veel...

:present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ziza: ik heb daar ook wel moeite mee hoor. Meen altijd maar alles goed te moeten doen. Nu ben ik al heel lang enorm lui naar mijn idee. Tegelijkertijd weet ik dat dit niet zo is, eigenlijk, maar ik kon beter en meer. Vermoeiend hoor.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

he orleando bedankt voor je verhaal over je opname.het maakt mijn een beetje minder bang.
Ik heb de intake gehad bij de verslavingszorg en toen viel dat ook .Ik heb meteen heftig geprotesteerd,zo bang was ik ervoor.Maar uit jouw verhaal lees ik dat het heel goed werkt.
Ik hoop dat je er nog wat meer kwijt over wil >bedankt Choely

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Houtje lieverd

quote:


Het is hier hmm-hmm. Ik voel me minder vrij hier, helaas om te vertellen hoe ik me voel.

Natuurlijk had Safi vorig weekend op zaterdag gelijk, dat alles wat ik schrijf alleen maar treurnis was, maar helaas, zo ervaar ik mijn leven.



Dit was wel het laaste wat ik met mijn berichtje bedoelde en ik vind het heel erg jammer dat jij dat nu al die tijd zo gevoeld hebt.
Wat ik met mijn berichtje probeerde te bereiken was dat je eindelijk ging inzien dat je het RUSTIG AAN MOEst GAAN DOEN met je zere schouder en nek.

Je treurnis verhalen horen hier thuis net als de mijne.
Maar ik vond het gewoon moeilijk om én te lezen dat je zo'n pijn hebt én te lezen wat je allemaal voor dingen deed die belangrijk zijn voor anderen of minder belangrijk op dat moment.
Ik wilde naar je schreeuwen...LAAT DE BOEL DE BOEL.

Lieverd, trek je van mij niets aan joh..ik bedoelde het echt niet op die manier!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo boodschappen gedaan even naar mijn Pa geweest en nu ben ik ook,
ZOOOOOO MOEEEEEE.
Hahaha, ik bedoel maar.

Hé Saf hoe gaat ie?
Je berichtje is ook lief bedoeld, ik dacht ik knal er even tegenaan dat alles, nou ja bijna alles hier mag.
Helaas, heeft niet geholpen.

Houtje!!!!!!!!!!!!
Jammer dat je weggaat als we hier zijn om je te helluppen
;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik plaats het berichtje naar Houtje nog maar een keer want voor mijn gevoel was het een peptalk Houtje en geen kritiek

Houtje

Ik hoop dat je het me niet kwalijk neemt en het is echt goed bedoelt van me en niet om je te kwetsen.
Maar ik begin al die opruim verhalen, tuintegels van onkruid ontdoen, wasmachines vullen, strijken, schoonmaken, voor iedereen fietsen en autorijden die het maar nodig heeft, je moeders huis opruimen en alles regelen met de begrafenis, en nu alles wat je niet wilt houden naar het grofvuil rijden, zorgen voor je ROA en zijn kinderen wanneer het hem maar uitkomt, vrijwilligers super na hun zin aan het maken en ook nog priveles geven en ga zo maar door want de lijst is nog wel 10 keer zo lang en breed sinds je met je schouder en al die verschrikkelijke pijn zit ...ja ik begin die verhalen als masochistische naar jezelf te zien en te lezen.
Je houd maar niet op..ondanks dat je kapot gaat van de pijn, snachts niet goed slaapt en allerlei medicatie nodig hebt en een dikke kans hebt dat het chronisch wordt, als je nu niet eindelijk een keertje rustig aan gaat doen.
Ik weet dat je alles graag perfect hebt en een groot schuldgevoel hebt naar je kinderen dat je hun verwaarloosd hebt in de tijd dat je nog dronk maar meid...je doet dat al 2 jaar en 7 maanden niet meer!!!!
Ik vind dat het gewoon eens tijd moet worden dat Houtje zegt...zo en nu ben IK belangrijk.....
en nu ga ik voor mijzelf zorgen en wat ik nodig heb is RUST.......
Rust aan mijn hoofd, rust voor mijn schouder en ik ga leren HOE ik dat ga doen door aan iedereen te vertellen dat ik KAPOT ben, dat ik overdag loop te janken van verdriet omdat niemand anders schijnt te zien dat ik niet meer kan, dat ik een burn-out nabij ben .....
En ik ga verplicht elke dag als ik mijn lijstje maak met dingen die ik misschien MOET doen en maar voornamelijk WIL doen de helft schrappen totdat ik savonds weer een beetje normaal kan slapen.
En daarna schrap ik een derde totdat de pijn eindelijk weg is.

Want ik verzeker je Houtje, van die medicatie alleen gaat het niet weg.
Je moet nu echt beginnen jezelf als de grootste prioriteit in je leven te zien.
JIJ bent belangrijk en niet je kinderen, je wasklanten , je ROa en zijn kinderen , je Ex , je leerlingen.......NEE JIJ!!!!
JIJ hebt pijn, JIj bent belangrijker dan hun allemaal en als zij dat niet kunnen zien dan is dat jammer maar wanneer ga je het zelf zien?????
Jij zit sinds je die pijn hebt elke dag masochistisch dingen met je schouder te doen waar ik van gruwel.

En ik kan er niet meer tegen en hoop dat je mijn bericht wilt zien voor wat het is.
Als je dichterbij woonde kwam ik elke dag maar ik hoop gewoon dat je met jezelf en je omgeving afspraken gaat maken die belangrijk zijn voor JOU want het kan zo echt niet langer!!

Houtje- strijkbout-vrouwtje , die bijt op een houtje....NEE DAT DOE JE NIET MEER!!!
KOM voor jezelf op HOUTJE!!
Daar heeft iedereen baat bij!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...