Mai Geplaatst 26 januari 2009 Rapport Geplaatst 26 januari 2009 Allemaal sterke mensen hier..Give it a try Pip! Nemen we allemaal wat lekkers mee...
An Geplaatst 26 januari 2009 Rapport Geplaatst 26 januari 2009 Pippi: ja goed idee, voor de anderen dan he
BamBam Geplaatst 26 januari 2009 Rapport Geplaatst 26 januari 2009 Pippie, BamBam neemt haar knots mee. Yeahhhh, houthakken, lijkt me heerlijk.Ps: mag ik dan ook wat hout?Gna
safidepafi Geplaatst 26 januari 2009 Rapport Geplaatst 26 januari 2009 Voor wie het interesseert, ik heb over de gebakken aardappels een pannenkoek beslag gegooid, toen de aardappels gaar en bruin waren. Mijn moeder deed dit altijd naar oud Duits recept volgens de naam Pillekuchen. Is echt heel lekker en zo heb je niet veel aardappels nodig. Moet wel een bezuiniging zijn geweest met 4 kinderen.
safidepafi Geplaatst 26 januari 2009 Rapport Geplaatst 26 januari 2009 OK BB jij komt mij ophalen en dan sjeesen we naar Marjo die bij Joure op de retonde staat en dan gaan we.Gaat het een beetje?
safidepafi Geplaatst 26 januari 2009 Rapport Geplaatst 26 januari 2009 Gna mijn houtkachel lust ook wel wat!
Mai Geplaatst 26 januari 2009 Rapport Geplaatst 26 januari 2009 Tukkers... Here we come!!!! Yehaaa!!!
Trees Geplaatst 26 januari 2009 Rapport Geplaatst 26 januari 2009 Mmm..ik krijg honger van al die eet-verhalen van jullie!Moet nog even kijken wat ik ga maken...
safidepafi Geplaatst 26 januari 2009 Rapport Geplaatst 26 januari 2009 Dag Trees je gaat echt super!foutje
Mai Geplaatst 26 januari 2009 Rapport Geplaatst 26 januari 2009 Saf me too! Bloody!Hee Bam famke! Hoe ist?
JanJoris Geplaatst 26 januari 2009 Rapport Geplaatst 26 januari 2009 ZoZo,wat smaakt mn eten toch lekker zeg,6 grote champignons1 prei1 ui1 teen knoflook1 kipfilet1/2 pak roerbakmie1 a 2 tl Javaanse Sambal Trafasie1 zakje bami/nassi kruidenbami/nassi kruiden in de week zettenroerbakmie kort koken en afspoelen en uit laten lekkenkipfilet in dobbelsteenstjes snijden en aanbakken in de woksambal en knoflook toevoegen en even omroerenchamp, prei, ui, toevoegen en slaten slinken naar smaak (de een houd van knapperig de ander van slappe hap)ondertussen de gewelde kruiden toevoegenals de substantie droog is voeg je de mie toe en op hoog vuur schep je deze erdoor.serveren met Sojasaus (ketjap manis) A-Trademark en komkommer in het zuursmullen maar!!!en hier kan ik 3 dagen mee vooruit, morgen en 1portie in de vriezer.
tasseke Geplaatst 26 januari 2009 Rapport Geplaatst 26 januari 2009 joehoeeeeee,ben er ook weer! ik probeer om alles bij te lezen maar het blijft niet hangen bij me!!met andere woorden, ik knal er dus even in...ik ben bekaf, ik voelde me erggggg goed vanochtend maar na 100 meter fietsen was de lol er wel vanaf, op hangende pootjes dus weer terug en iemand op bellen of die aub mij even kon wegbrengen.ik voel me goed maar ik wil alles veel te snel en ik verwacht dat ik weer tegen de muur aan kan springen en dat kan dus niet dus ik ben gefrustreerd!!!!!!!!!!!!!!één voordeel van de ad, ik voel dan misschien weinig en mijn gevoel van humor wordt aangetast maar ik wordt ook niet boos!ik neem er maar even genoegen mee!
safidepafi Geplaatst 26 januari 2009 Rapport Geplaatst 26 januari 2009 Marjo jij moet aan het randje blijven staan wegens je slechte onderhandeling technieken met boswachters:P
An Geplaatst 26 januari 2009 Rapport Geplaatst 26 januari 2009 Safi: hoe moet dat met het beslag op die aardappelen? alles weer omschudden en bakken of zo?
An Geplaatst 26 januari 2009 Rapport Geplaatst 26 januari 2009 Tina: jij aan de motorzaag zeker...........
albertina Geplaatst 26 januari 2009 Rapport Geplaatst 26 januari 2009 Tas,het leek mij ook wat veel al meteen op de fiets.Stoere dame.Beetje rustig aan beginnen, alles op zijn tijd.Je bent net geopereerd en dat is toch een aanslagop je lichaam hoor.
Aanbevolen berichten
Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen
Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten
Account aanmaken
Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!
Registreer een nieuw accountAanmelden
Ben je al lid? Meld je hier aan.
Nu aanmelden