Spring naar bijdragen

zaterdag 12 december


smart

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 253
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

dit is helemaal humor

ik heb net van de buurvrouw een kerstkaart en een jip en janneke champagne gehad!

was voor de overlast van de afgelopen twee weken :huh:
helemaal niets gemerkt dus maar ze hebben een dakkapel!

zo nu ga ik echt rennen want op dze manier komt er weer neits van.
laters allemaal

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dag,

Ik heb me vanmorgen voorgesteld bij wie is wie en kreeg al snel 2 lieve reakties, van meiske en lisa: dank daarvoor.

Ik lees al zo'n 1,5 week mee en dat heeft me al veel opgeleverd; ik kan het (nog) niet goed benoemen wat er zich zoal afspeelt in mijn gedachten en gevoelen, misschien komt dat later.

Schoorvoetend zet ik een stap richting dit forum maar al lezend merk ik dat ik daarin niet alleen sta.

Sinds 4 december ben ik gestopt met het drinken van wijn (iets anders trekt mij niet); mijn man en kinderen weten dat ik me bij Brijder gemeld heb (internetbehandeling) en gister heb ik het ook gezegd tegen een stel goede vrienden.

Het is deze week wel goed gegaan, 1x een zeer ernstige trek gehad maar i.p.v. te drinken ben ik hier gaan lezen en heb het tegen mijn man gezegd. We hebben even over mijn gevoel gesproken en dat was genoeg om de trek over te laten gaan.

Hier laat ik het even bij; ik ga het kerst maken in huis.

groet,

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dag allemaal,
wat veel te lezen hier. Ik ben weer op de hoogte. Denk ik... De heerlijke moestuin van Tatum (ik hou ook zo van tuinieren) en O michiel die zomaar gaat snoeien (ik heb gisteren de wijchelia onder handen gehad> doe zómaar wat soms, vertrouwende op de natuur die zich wel aanpast...) en dan moet ik Dar ook nog steeds vertellen dat ik haar Loesje uitspraak zo leuk vind!
En dan al die therapiegangers. Wow, goed: doen wat moet.
De uitspraak van Willie: willen vergeten dat je vandaag niet drinkt-voor later, is ook een mooie om te onthouden.
Ik wist niet dat Wing een hij was? Oeps. En dat Tijn zonder ons naar warme oorden vertrekt.
Sjonge, ik ben erg jaloers.
Heb gehoord dat de temp. hier 16 graden lager gaat worden. Ja, fris. Dat was het vanmorgen vroeg ook al. (sneeuw? Yes!)
Tijn, neem in elk geval een winterjas, warme wanten en oorwarmers mee voor op de terugweg.

Ik moet middagdutten. Idd, alleen vanmorgen gewerkt.
Gisteren ben ik helaas de fout in gegaan, 2 wijn. Ik hoef nog niet op Isa's lijstje, dat spijt me echt. Helaas is er zoveel relatiestress. Denk wel dat daar snel duidelijkheid in zal ontstaan. Ik blijf ernstig opletten, ik beloof het. En dan opnieuw beginnen.

Ik kom vanavond wel even opnieuw langs surfen. Dag allemaal!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heb ik ooit ergens opgevangen.

Heb me ooit hier ingeschreven voor dit programma, woon in een studentenhuis maar niemand mag me hier en vindt me asociaal. Wordt niet eens meer aangekeken en alleen maar genegeerd. In mijn dispuut praat iedereen wel gewoon met me maar daar houdt het ook wel mee op. Heb verder twee goede vrienden, een die woont nog thuis en de ander in een ander studentenhuis. Misschien dat ik daar op de bank kan slapen tijdelijk maar dan zit ik nog met mijn spullen.

Mijn ouders beginnen sinds kort ook spuugzat van me te worden, ik ben dan nu wel bijna gestopt met alcohol maar dit was het probleem niet. Maandag moet ik naar tactus voor een persoonlijkheidstest. Mijn moeder is nu sinds vanmorgen ook boos omdat ik niet regel wat ik moet regelen, ik zou deze week van studie switchen maar was gister net te laat en de balie was al dicht. Ze willen niet dat ik daar weer kom wonen omdat ik dan alsnog daar vast zit. Verder moet ik het maar uitzoeken waar ik heenga maar ik weet niet goed hoe en wat. En als ik in deze toestand op gesprek kom ben ik toch niet leuk genoeg en willen ze me toch niet. Ik weet dat ik veel dingen fout doe maar ik weet niet hoe ik dat moet veranderen. Snap er geen reet meer van en wil weg uit alles. rotleven.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik word al uitgescholden als ik thee zet met de waterkoker op de strijkplank terwijl iedereen dat al een jaar doet, het zou wel eens kunnen omvallen. Ik probeer altijd mijn spullen achter me op te ruimen en vaak ook wat extra's maar alsnog vinden ze altijd wel iets. Zoals net:
ik zet mijn bordje bij de bordjes die vanmorgen zijn gebruikt en word voor klootzak uitgemaakt omdat ik niet alles opgeruimd heb ofzo. Ik begrijp het niet ik ruim vaak shit op maar klaarblijkelijk is het niet genoeg.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo allemaal,

Ben er ff niet geweest en zal er miss ook even niet zijn maar dat weet ik niet want leef ook van dag tot dag. Voel me erg moe na de maand november. Verjaardag overleden echtgenoot, trouwdag, kat in moeten laten slapen en tot ovemaat van ramp de MRI niet goed. Feestdagen voor de deur en heb op het schrijven van de kaartjes na er alles aan gedaan het hier een beetje gezellig te maken maar ben uitgeteld. Mis mijn man, familie en mijn katje. Ben dus in mineurstemming of een tikje depri maar als ik geen hahaha meer kan zeggen dan ben ik gewoon ff weg want das niks voor mij. Jullie weten dat ik soms nog wat drink en einde van de maand mag ik ik dat niet meer want de keuring komt er aan. Geen probleem maar jullie weten ook dat ik opstandig word als ik iets niet mag want wil het dan juist. Op de scootmobiel is het vreselijk koud en in de auto durf ik niet te rijden vanwege de tramadol ppppppppffffffff
Volgens mij heb ik een overdosis zelfmedelijden te pakken in de vorm van een hardnekkig virus hahaha.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het ligt niet aan het drinken blijkt nu, ze hebben gewoon een hekel aan me ofzo. of in ieder geval die ene. Ik begrijp ook wel dat zij niet trots of blij hoeven te zijn dat ik niet meer drink en dat dat gewoon normaal is maar op een of andere manier kan ik gewoon nooit wat goed doen en krijg altijd gezeik. Eergister waren ze weer boos dat ik de vaatwasser niet ingepakt had, nou dat had ik dus wel gedaan maar dan hoor je alleen maar oh en wordt er weer wat nieuws verzonnen. Ik probeer niemand tot last te zijn en probeer zo vaak mogelijk weg te zijn of mijn deur dicht te doen. Af en toe smeer ik een boterhammetje en ruim ik mijn troep op. Waarom is iedereen dan altijd boos? NU weer mijn ouders erbij, het gaat allemaal van kwaad tot erger.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Baklap, pas maar op dat je straks zelf ook nog gaat geloven dat het ... aan jou ligt.
Ik weet niet hoe oud/jong je bent, maar zou er eens over gaan praten met een hulpverlener. Jij zit in een behoorlijk rotparket man. Laat je toch niets aanpraten... zorg dat je ook iemand/mensen om je heen krijgt die voor jou waardevol zijn. Dan nog moet je (sorry voor dat 'moet') eerst je zelfwaardering weer terug zien te krijgen.

Er zijn vast dingen die je goed kunt;)
Ga daar es wat meer over - en aan denken.
Enne: niet-lastig willen zijn heeft nog niemand geholpen, mij ook niet. Jij hebt ook bestaansrecht hoor! Toevallig wél!!
xxx

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...