Spring naar bijdragen

zondag de 30e


igor

Aanbevolen berichten

bam bam

ben je na een half jaar naar de aa gegaan?
ik zoek ook nog naar een soort hulp maar weet eigenlijk niet wat
aan de ene kant denk ik zo gaat het ook goed
maar er is zoveel gebeurd in me leven wat ik niet heb verwerkt
maar daar kan je toch niet terecht bij de aa

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 437
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Flipse, welkom hiero. Ik heb niet alles teruggelezen en wellicht is het al tegen je gezegd maar...ik doe het ook nog es.
Wees bedacht op HALT. Hungry, angry, lonely and tired. Kunnen grote triggers zijn, zeker als je net gestopt bent.
Ik heb veel thee, cola en water gedronken de eerste weken. De cola was soms nodig voor de bite. En in alcohol zit veel suiker dus iets zoets bij je hebben kan ook heel handig zijn. Goed eten is ook heel belangrijk.
Dat merk ik nu nog. En niet dt ik ervan ga drinken maar ik kan heel moe en sjaggie worden aan het eind vd dag als ik honger heb. En na het eten voel ik me een stuk beter.

Het kan Flipse, zonder drank. Per dag, niet te ver vooruit kijken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi met mij

Ik wil zeggen dat ik wel begrijp als het over honden gaat enzo ik zit op dit moment ook een hond temissen juist nu bij het stoppen en wat anders aan je hooft te hebben ik denk er aan om hem ook op te halen bij mijn ex ik had veel werk op locatie de laatste maand maar nu mis ik hem.

En ik vind het een gaaf kado van Bolletje een hondje te nemen bij een jaar droog staan geficiteerd

Verder zijn ogen best moe van het lezen als je zo,n tijd niet leest dan zijn Quote s vermoeiend maar ook de voet teksten daar lees ik nu hog niet overheen en is ook informatie en er zijn vele mooie 1 regel uitspraken bij.

Verder heel aktief geweest met opruimen, morgen ga ik ook eens goed boodschappen doen ik bereid mij er op voor dat mijn smaak overhoop komt te liggen komende tijd en haal dus van alles in huis ook juist ook dingen die ik normaal niet zou eten maar bijvorbeeld geen kaas wandt dat hoorbij... enfin.

Iedereen groetjes en een goede week ik heb het komende weken erg druk dus zal geen groot schrijver zijn
Hoi Helder

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@ Bambam: Die depressie en alle boel 'chips' heb ik net allemaal achter de rug :rose:
Afgelopen week de laatste spullen geruimd dus hij heeft hier niets meer te zoeken, voor mij is het boek dan ook bijna dicht, ben met het laatste papierwerk dat opgeruimd moet bezig.
Voelt zo lekker alles verscheuren :)

Ja, dan ben ik bijna 1 jaar bezig geweest met die hele ellende, heb ook werkelijk alles alleen uitgezocht en opgeruimd omdat hij die 'rommel' toch niet wilde.
Hij begon na 2 weken al een nieuwe relatie, wat het voor mij eigenlijk alleen maar makkelijk maakte, voor mij sluit nu het boek, voor hem nog lang niet omdat hij alleen maar met zichzelf bezig is geweest, dat merkte ik afgelopen week wel.

Dus nieuw jaar, nieuwe kansen: stoppen met de drank en straks met de nicotine :rose::):present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Snoep, naar de AA, mn huisarts ingeschakeld, in therapie gegaan, medicatie, allemaal zaken die goed waren voor mn herstel.
De AA leert mij hoe ik kan handelen in het dagelijks leven. De drank staat bij mij niet meer voorop. Maar ik ben en blijf wel verslaafd. Dat merk ik in andere zaken. Dus ik blijf alert, ik wil niet terug naar de hel waar ik uit kom.

Ik had alles, zo leek het, en toch voelde ik me ongelukkig, een loser, een bedrieger en wenste ik vaak dat ik de volggende dag niet meer wakker zou worden. Tja.
Dus onderzoek wat je denkt nodig te hebben en ga op zoek. Alles wat je kan helpen de drank de baas te worden en je een beter leven kan geven. Nou ja, dat klinkt zo..weet niet maar hopelijk begrijp je wat ik bedoel te zeggen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...