Spring naar bijdragen

Vrijdag 9 november 2012


Har

Aanbevolen berichten

Ben uit mijn bed gevallen! Gisteren zo ontzettend moe dat ik om 21.30 naar bed ben gegaan, oogleden wogen 2 kilo per stuk...en dat was me te zwaar :lips:

Zal een flinke virtuele pot slow koffie zetten...voor de liefhebbers. Ik zit achter mijn eerste bakkie senseo.

Oh, ja..GOEDEMORGEN!

Diesel, je lampie brandt...pak 'n bakkie joh :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 413
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Originally posted by: Har
...de ochtendstond en iets met goud in de mond toch?
Alhoewel, hier miezert het...ook nie erg.quote>


Nee denk nie dat Mark gouwe vullingen of tanden heeft hoor ;)
tjah iets anders wat goud is of waard is....
Maar kranten lopen met miezer ......brrrrr kom je echt zwart thuis :( ja kleding ook, zou bij mij nix uitmaken maar toch is nie erg leuk
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik beperk mijn computertijd Diesel, krijg er toch wel vierkante ogen van :D

En, er zijn zoveel andere dingen te doen inmiddels. Kan me nog wel herinneren dat ik zo'n beetje forumverslaafd was...niet zozeer hier, maar op een ander forum waar ik vaak dronken de paljas probeerde uit te hangen...gototogotogot, wat heb ik mezelf belachelijk gemaakt!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gisteren een functioneringsgesprek gehad over mijn vrijwilligerswerk.

Ik heb, zoals iedere vrijwilliger bij de instelling waar ik werk, een vrijwilligerscoach.

Zij kan me helpen de blinde hoeken te overzien.

In mijn geval gaat het er vooral om niet TE veel te doen op een dag...krijg dan nogal de rekening gepresenteerd in mijn (volgende) depressie.

Goed dus, om de vinger aan de pols te houden.

Is mijn leven lang eigenlijk HET probleem geweest...alles of niets, ben van de uitersten. In totaal in het werkzame leven 3 burn-outs gehad...zegt genoeg.

Ik brandde wél op met "behulp" van alcohol...dat zegt ook genoeg natuurlijk.

Als iets je grenzen voelen in de weg staat is het de alcohol wel. Lees het terug in postings hier dat dit voor velen geldt. Beetje kip en ei verhaal.

Door mijn stoornis is iig duidelijk geworden wat ik mag verwachten als ik niet goed voor mezelf zorg. Dat maakt, dat ik de afgelopen 2 jaar waarin overduidelijk is geworden dat ik manisch-depressief ben, eigenlijk met niets anders ben bezig geweest dan minderen....kon het overzien, omdat ik met alcohol ben gestopt.

Ik, die dacht wel nooit in staat te zullen zijn, enige discipline op te kunnen brengen in het goed zorgen voor mijzelf, zit nu op het goede spoor.

Overzie van tevoren wat ik wil gaan doen op een dag en zorg dat ik bij kan sturen.

Sla niet meer over goed te eten en voel na, wanneer ik mijn pauzes moet nemen. Na wat oefening werkt het als een trein...oh nee, ga alweer de fout in, een stoptrein liever...:$

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Binge drinken, waarover ik gisteren las, heb ik enkele keren gedaan. Ik was echter sneller buiten bewustzijn dan andere mensen op dit forum. Eén keer is mijn kat mijn man gaan halen, dat was wel bijzonder. Ik was beneden in slaap gevallen, zij ging boven aan de slaapkamerdeur paniekerig miauwen. Mijn man vertelde me dat ze hem echt naar beneden leidde en naar mij toe. Ik moet erg onrustig geslapen hebben, met schokken en dergelijke. 'k Was toen zo'n drie dagen wakker en aan het zuipen geweest. Mijn man was boos en liet me liggen. Maar de kat hield hem wakker.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bijzonder, hoe dieren over je waken Jen. Mijn boerenfox werd vreselijk onrustig van mijn gedrag als ik met een vreselijke kater de dag door moest. Zat mezelf dan zo in de weg...kon geen moment blijven zitten...en dat schuldig voelen, vreselijk.

Ik dronk eigenlijk alleen maar overdag de kater weg in het laatste jaar dat ik dagelijks dronk; 2007. Moest wel, mijn handen trilden continu.

taalvout

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Originally posted by: Jen
Ik ben nu samen met iemand met een bipolaire stoornis, Har. Zijn medicatie schijnt zijn creativiteit te belemmeren. Heb jij daar ooit last van gehad?quote>

Ik gebruik geen medicatie die specifiek gericht is op mijn stoornis, althans geen lythium.
Kies voor homeopathie en diazepam.
Er is ook niet echt een medicijn wat helpt bij het type stoornis waaraan ik lijd.
Ben een snelle schommelaar, dat houdt in, dat ik snel wissel van stemmingen. Kan mijn creativiteit juist nu beter dan ooit de loop laten.
Ben dus best een mazzelkont, als je bedenkt hoe zwaar deze ziekte kan zijn.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oh ok, dan ben je inderdaad een mazzelkont geloof ik. Mijn lief vervalt in rare buien waarbij hij zich in de schulden werkt in zijn manische buien. Dat vertelt hij me tenminste, zonder medicatie heb ik hem nooit meegemaakt. Maar hij tekent goed, en ik vind het wel zonde dat hij zelden of nooit schildert. Nu ja, 't is niet anders.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...