Spring naar bijdragen

Dinsdag 12-2-2013


Hanneke

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 171
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Made... zou nu niet gaan zuipen hoor... als je het dan doet, doe het dan als je vrolijk bent en met vrienden.... probeer eerst eens te minderen anders? Ga de adb training doen en inventariseer eens voor jezelf hoe je erin staat.

Johan, wat ben je toch een omhooggevallen maak er maar wat van. Waarom even melden dat je nog 1 biertje pakt, zeker nu? En 1 ding, je prevelt over bij jezelf zijn en vanalles en nogwatnmaar geloof me.... als je dagelijks drinkt, al is het nog zo weinig ben je ver bij jezelf vandaan.....

En verder ben ik stiekem trots dat ik tijdens een etentje een keer geen enkel glas heb gedronken en het ging prima... denk dat dat wel 10 jaar geleden is dat hetbtijdes een gelegenheid met wijn enzo is gelukt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dune, heb ik gezien maar werd wat overspoeld door bb die terugkwam, begrijpelijk. Voor mij is baclo geen must maar was vooral verrast door de effecten die het heeft voor rust.... Ik zie mijn verslaving ook veel meer als zelfmedicatie dan als verslaving aan alcohol. Lees het zo, het mag ook iets anders zijn... punt is helaas wel door lang gebruik dat ik wel degelijk zucht ken en trek.. wat dus weer onrust geeft haha. Stom medicijn.... en is het dus ook niet en zal het nooit worden!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Weer terug.

@ Ietje: mijn motto is: morgen gaat het vast beter! Het tweede: stug volhouden!

Je had vandaag duidelijk je dag niet. Om welke reden dan ook, je hebt het wél droog gehouden vandaag. Petje af!

@ Jootje: beterschap. Geen trek in drank - elk nadeel hep z'n voordeel of zo.

Even verder lezen.

Lytse.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik weet niet precies hoe ik het moet verwoorden, zonder mensen voor het hoofd te stoten.

Maar ik ben 30 en ik heb het gevoel nog steeds midden 20 te zitten. Ik krijg rimpels en andere imperfecties. Dit is nu eenmaal zo, omdat we allemaal ouder worden. En dat is niet per definitie lelijk, het kan heel mooi zijn. Maar ik heb nog helemaal niet het gevoel daar aan toe te zijn. En ik kijk niet meer in de spiegel en als ik in de spiegel kijk, dan zie ik alleen dat wat ik moet zien. Rationeel gezien weet ik dat ik dom doe, achterlijk ook nog, maar hoe kom ik over dat gevoel heen?

Nu drink ik weleens omdat ik a) Chagrijnig ben B) omdat toch niemand mij serieus neemt (vandaag discussie met klantenservice en stief die weer sneren gaf) en c) en omdat er toch niets meer * is aan mijn uiterlijk, omdat ik hem zelf op uitdrogen heb gezet door te drinken.

Hoe kan ik ooit weer in die spiegel kijken en denken, goh lekkerding!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja open deuren.... je veranderd er weinig aan. Bevestiging zoeken bij een ander voor je slimheid, aantrekkelijkheid en dat soort zaken werken ook niet... Misschien kijk je wel nooit meer in de spiegl en kun je zeggen ik ben een lekker ding.? Maar dat hoeft geen reden te zijn om niet blij of gelukkig te zijn toch?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Och Johan, jij en Rickert zijn één pot nat. De één verteld net genoeg, de ander net niets en voor de rest zijn jullie in Hanengevecht. En dat is niet erg, zolang jullie mij maar niet gebruiken om tussen beide te komen. ;) Want ik zit hier serieus in crisis en ik krijg net geen respons. Lekker dan. Boehoe!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@ Jootje: welterusten.

@ Rickert: knap gedaan. Lastig hè zo'n etentje. De volgende keer is het iets gemakkelijker.

@ Madeleine: niemand heeft gezegd dat het gemakkelijk zou zijn. Je had trek en je bent gezwicht. Heel jammer. Schade beperken, dus stoppen met alcohol drinken. Water, thee of zo nemen en op tijd naar bed.

Morgen een nieuwe dag en nieuwe kansen. Elke keer dat je zwicht wordt dat duiveltje weer wakker, daarom heb je het vandaag moeilijk gehad. Je wilt niet terug naar af, dus moet je nu stoppen. Het is niet anders.

Schop onder het onderste deel van je rug en morgen gaan we samen weer dapper verder.

Kom op meid!

@ Jopie: hou het klein vandaag, op deze speciale dag. :present:

Ik stop ermee voor vandaag. Welterusten allemaal en slaap lekker.

Lytse.:lips:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bij mij is deze zomer een doorslag geweest. In een bus op weg naar werken in zuid europa had ik een helder moment al was de interpretatie nog niet juist. Ik besloot toen, ok, ik kan niet zonder alcohol want dan heb ik nooit meer rust. Vanaf dat moment was ik me eerst veel bewustervan mijn drinken en dronk al minder... en dat gaat steeds beter.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ik heb het idee dak tegen mezelf aanklets..

uitloggen dan maar

meld me dan maar even af voor het dagpact.

@Madeleine,

je zit in een rotsituatie,.. jammer, de vorige uitglijder was pas 2 dagen terug...:huh:

dat gaat niet de goede kant op...

drank maakt je in elk geval zeker niet mooier.

verder is het lijstje wat het allemaal ook niet doet erg lang,

en het lijstje wat het wel allemaal doet ook!

en ik denk dat je die veiloos zelf kan invullen...

Er zijn geen voordelen aan drinken,

en er zijn geen nadelen aan stoppen

Go for it , je kan het meis :heart:

dat bewijs heb je onslang zélf geleverd!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat lijkt me ontzettend lekker, Hotten.

Ik zit me gewoon op te vreten dat ik rationeel wel weet hoe het werkt, maar dat ik me er gewoon niet toe kan zetten. Ik ben nog maar 30, fijne lijntjes horen, nu opmaken, spiegel kijken en bek houden. Heel simpel, maar ik kom er niet toe.

Edit; Keek gisteren Over mijn lijk terug en dacht, zulke sterke mensen, respect. En daar komt mens heeft alles aan en zeurt over zoiets kleins.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...