Spring naar bijdragen

Haai, Bijl hier...


Bijl

Aanbevolen berichten

Hallo allen,

Ik zit reeds anderhalf jaar thuis met een enorme burnout. Vorig jaar november ben ik echt volledig doorgedraaid. Mij psycholoog die samen met mij had doorgesproken het zonder medicatie te doen, zei dat het nu echt tnodig was om de piek eraf te halen. Alles wat over was van mij was mijn oerbrein : vechten, vluchten of bevriezen. Ben zes weken uit huis gehaald, woon op het moment alleen. Mijn broer en schoonzus hebben mij in huis genomen.

Samen met psychiater besproken sertraline en tranxene te gaan gebruiken. Tranxene om de spanning uit mijn lijf te halen, stond zo strak als een snaar. Dat was eind november. Ik begon met3 x 5mg, op hoogtepunt heb ik 3x 10mg ebruikt. Daarna gaan Tranxene gaan afbouwen.

Heb een poos op 5 mg overdag en 10 mg voor t slapen. Nu wil ik van de benzo af. Mij huisarts zegt dat als ik de tranxene niet nodig heb deze niet kan nemen. Lastig als je ook burnoutklachten vertoont. Dus ik slik nu nog 2x 5mg tranxene.

Ben dinsdag begonnen met alleen 5 mg voor t slapen.  Tranxene heeft een lange halfwaarde tijd, is het dan nodig om naar diazepam over te gaan? Krijg nu last van ontwenningsverschijnselen , onrust, alles komt binnen vooral geluiden. Ik vind het prettig om te delen vandaar mijn verschijnen op dit forum. Hoop ervaringsverhalen en steun te vinden en kunnen geven.

Groet, Bijltje 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...