Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas
Wanhoop

Eerste keer

Aanbevolen berichten

Hallo

Dit is mijn eerste keer dat ik dit opzoek en mijn schermnaam zegt het ik begin een beetje wanhopig te raken. Mijn vrouw drinkt al verscheidene jaren een liter wijn per dag en zit nu op 2 liter. Ze is al een paar  keer gevallen in huis en heeft een hersenkneuzing. Ze begint rond half vier in de middag. Ik heb al veel met haar gepraat maar dit haalt niet veel uit. Ik maak me zorgen omdat ze ook antidepressiva slikt.

Groetjes.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hallo, ik vrees dat we niet zoveel voor je kunnen doen. Het is je vrouw die hulp moet zoeken. Misschien heeft iemand anders betere tips om haar proberen te overtuigen, dit te doen. 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Je kan een alcoholist niet op commando laten stoppen. Zelfs als ze zelf erkent dat ze een probleem heeft is het al lastig genoeg. Het is een hard drug. Je kan ervan afraken maar dat vereist wel ff flink doorzetten. Verwijs je vrouw maar hierheen. Als ze het doet is dat een eerste teken van bewustwording. 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Welkom wanhoop , ook ik dronk veel te veel , toen ik ook nog in januari 2017 in een Burnout terecht kwam en antidepressiva kreeg , kwam de alcohol nog veel harder binnen.  

Probeer je vrouw ervan te overtuigen dat de drank haar alleen maar verder van herstel afhoud.  Laat haar hier komen schrijven .

Voor familie en partner van verslaafden is er  de organisatie 'al anon ' 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...