Spring naar bijdragen

Darkcloud

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Darkcloud geplaatst

  1. Darkcloud

    Nu echt klaar ermee

    Hallo Fleurrie Het klinkt zo goed, nog 1 keer gaan proberen. Weet je hoe lang ik al roep.....nog 1 keer? Al bijna 10 jaar. Elke keer afspraken maken met mijn partner. De pas afgeven, de bankapp verwijderen. Vervanging zoeken zoals heel veel hobbyen. Vandaag was voor mij het moment. En nu is het klaar..... Ik heb nog een behoorlijke discussie gehad met mijn partner omdat ik weer zei...nog 1 keer. Het smoezenboek is uit. Ik moet hoognodig een nieuw boek gaan schrijven zonder smoezen. Het is en blijft een cirkel waar we in zitten. Het is een sluipmoordenaar en komt op de meest ongelukkige momenten om de hoek kijken. Doe het niet.....Je bent je spaargeld al kwijt. Maak een afspraak met jezelf.....spaar opnieuw. Zorg dat je dat bedrag weer spaart en ga iets leuks voor jezelf doen.
  2. Darkcloud

    Voorstellen

    Hallo Fleurrie, We zullen elkaar dus vaak tegenkomen want ik ben deze keer niet van plan om op te geven. Ik hoop dat je blijft volgen want mijn volledige verhaal ga ik nog plaatsen.
  3. Darkcloud

    Voorstellen

    Hallo allemaal, Ik heb me vandaag geregistreerd op deze site omdat ik hulp zoek van medelotgenoten. Ik ben aan het wachten op een afspraak bij de psycholoog maar dat duurt en duurt. Ik ben 61 jaar en de laatste 18 jaar verslaafd aan online gokken. Ik lees jullie verhalen en denk dat dit mij heeeel goed gaat helpen. Jullie weten als geen ander wat er met je gebeurt als de behoefte weer toeslaat. Het wordt tijd om hieruit te gaan komen. Ik heb al heel veel eerdere pogingen ondernomen maar.....ik ben nu hier.....dussss.....al die pogingen zijn uiteindelijk geheel mislukt. Ik zal beetje bij beetje meer van mezelf laten weten maar wat ik nu eerst ga doen is mijn online account opzeggen en niet meer openen. Tot later.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...