Spring naar bijdragen

Cheetah

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Cheetah's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Klink heerlijk kerstvakantie-ig, @Vol Nice to meet you!
  2. @Lieke7777 Dat zei ik: dit is natuurlijk niks. Maar ik was ook wel erg bang voor deze drempel, en die valt me nu mee. Dan wil ik daar wel bij stilstaan, want het is toch een succes. Het heeft zeker een jaar geduurd om deze stap te maken. Dat is ook een succes. Ik ga m'n flow niet nu al verpesten met wat er eventueel nog komen gaat. Ik heb hier ook wel heel lang en bewust naartoe gewerkt. Stop niet vanuit een ravage, maar vanuit al heel veel aan nieuw leven en gewoonten opgebouwd waar dit niet meer bij paste. Dat maakt het ook een mooie stap om blij mee te zijn. Ik onderschat het in ieder geval zeker niet. Me schrap zetten voor moeilijks hoort eerder bij de gebruikende Cheetah, denk ik.
  3. Goedemorgen allemaal, Het is natuurlijk niks vergeleken met sommigen hier, maar zo blij met mijn 2 dagen. Vandaag 3! Vooral blij dat het niet echt een strijd blijkt met mijn wil, maar meer met automatismen. Vind het bijvoorbeeld vooral gek om niet helemaal uitgeteld naar bed te gaan. Maar slapen gaat dan eigenlijk prima. 8,5 uur vannacht. Ik had gisteren zelfs al wat boodschappen gedaan voor de kerst met daarbij wat biertjes voor m'n zwager. Staan gewoon in de kast, niet eens overwogen. Makes me proud. En dat maakt het meteen een beetje stom dat ik dit zo lang heb uitgesteld.. maar dat soort gedachten hebben misschien geen zin. Iedereen een fijne dag gewenst!
  4. Heerlijk om te horen @Takeiteasy ! En inspirerend. Mooie dromen gewenst!
  5. O heerlijk, @Roberto! Groot Annie MG fan hier. Dag 2 al bijna in de pocket
  6. Ik ga ook maar vandaag dan denk ik, voor de kerstboodschappen die houdbaar zijn. Het diner laat ik lekker bezorgen! Erg blij met die beslissing en het goede en betaalbare aanbod van horeca in mijn omgeving. Ik ga me niet stressen, zeker nu niet En verder beetje lezen. Had Recovery van Russel Brand besteld, en hoop dat die vandaag komt. Iemand gelezen? De 12 stappen in een eigentijds jasje, geloof ik. Ben nooit zo van dogma's, maar wel van spiritualiteit en misschien komt 'ie zo aan.
  7. Zeker! Zin in, nu weet ik dat ik het kan, tenminste: hoe de avond is zonder. Hard gewerkt aan gewoonten en praktijken om het te ondersteunen. Gun mijn lijf meer energie Dank voor jullie reacties!
  8. Goedemorgen, 1 dag zonder alcohol na een jaar of drie elke avond. Kreeg de drempel naar dag 1 niet genomen. En toch eigenlijk gewoon prima geslapen. Warme thee ipv wijn. Altijd verborgen gebleven dus nu nergens te delen hoe blij en trots ik ben met deze mijlpaal. Daarom dit forum opgezocht. Hoop dat ik op de goede plek post☺️ liefs en kracht voor iedereen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...