Spring naar bijdragen

Ronalddd

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Ronalddd's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. @Xsanny bedankt voor de tips en zit precies in dezelfde situatie als jou. Afgelopen maanden roodstand weggewerkt, nergens een lening of wat dan ook.. een saldo van meer dan 6.000 euro. Allemaal dingen wat ik afgelopen jaren niet heb gehad door de gokhal. Heb ook niet het gevoel dat ik gokken mis.. totaal niet eigenlijk, was een goede eyeopener om te zien dat gokken niet loont.. maar heb wel het gevoel Dat een misstap zo gemaakt is... En zo weer terug bij af dan te zijn
  2. De gokhal gaat woensdag open en het maakt me onrustig pff
  3. Ronalddd

    hoi mensen ik ben nieuw

    Het bedrag zegt niks, is voor iedereen anders.. maar hoe vaak gok je, betaal je je rekeningen er niet meer door? Bedenk je constant manieren om aan geld te komen om te gokken? Etc etc..
  4. Ik heb het goed onder controle moet ik zeggen koop af en toe wat lekkers, nieuwe kleding soms en bioscoopje nu weer. Heb mijn gedachte hierin veranderd, waarin ik eerst dacht ik heb 200 euro uitgegeven aan kleren, met een beetje geluk win ik dit terug.. naar Ik heb kleren gekocht en dus 200 euro niet uitgegeven aan gokken. Hieruit haal ik wel voldoening. Wat mij wel soms een kleine error geeft is bijv een verkeersboete, is geld waar ik geen plezier aan heb gehad of voldoening en dit wil ik dan terug..
  5. Dat denk ik ook, heb nooit echt veel online gedaan, maar in zo’n gokhal met alle geluiden en lichtjes en de laagdrempeligheid. Maakt het een plek om te ontsnappen aan de werkelijkheid. Ben wel tot de conclusie dat het voor mij echt klaar is en ik geen geld meer wil verliezen..
  6. Xsanny, ik heb voor mezelf punten op me telefoon gezet waar ik elke dag na kijk of als ik me even k*t voel die ik afgelopen maanden bereikt heb: Gestopt met gokken, gestopt met roken, van -1500 naar plus 6000, hele maand door geld, geen “geldrekenstress” (dit betalen dan dit hoeveel heb ik dan nog etc..) ik zie er beter uit. Meer geïnteresseerd in andere mensen om me heen. en elke keer komen er punten bij en dit maakt me mentaal elke keer positief.. hopenlijk een tip waar je iets aan hebt
  7. Ik heb me voorgenomen om een kick uit andere dingen te halen. Want waarom kan ik er nu 3 maanden wegblijven zonder teveel moeite of online de mogelijkheden te bekijken.? De rust van afgelopen maanden is super fijn geweest en heeft me ook gemotiveerd om te gaan sporten en stoppen met roken (waarin elke work out of dag gestopt te zijn me een kick gaf) Wel had ik afgelopen tijd regelmatig de gokdroom, 1 grote klapper in holland casino voor de nieuwe start om te stoppen met gokken. 20.000 euro ofzo en dan nooit meer te gaan gokken.. als ik goed nadenk heb ik deze al voor 1/3 gerealiseerd door niet te kunnen gokken afgelopen 3 maanden en als ik daaraan denk heb ik me “gokdroom” afgelopen jaar na jaar vaak al verspeeld... het gokken heeft me veel geld gekost, maar heeft me nooit zwaar in de problemen gebracht door te gekke leningen of schulden te maken.. het was na de salarisdag gokken gokken gokken en dan de maand met een paar 100den euros doorkomen. Wel in me studietijd een studieschuld gemaakt door het feesten en gokken, maar dit heeft elke student zo ongeveer.... Van de 23.000 heb ik in 40 maanden iets minder dan de helft maandelijks al afbetaald. Hiervoor heb ik allemaal de discipline om te betalen.. al jaren betaal ik alles netjes wat “verplicht” is, maar de rest maakte ik elke euro op met gokken..Geld voor leuke dingen etc is er dan nooit Echt geweest afgelopen jaren.. als ik verhalen op het forum lees schrik ik soms echt erg en ben ik dankbaar dat ik verplichte dingen altijd heb betaald..hoop dat het met jullie allemaal steeds beter gaat en kiezen voor stabiliteit in plaats van iedere euro te verspillen. wat ik wel kan zeggen is dat ik mezelf afgelopen maanden “vergeven” heb van mijn beslissingen.. En de gokdroom los heb gelaten en langzaam rijker wil worden in plaats van het snelle makkelijke geld.
  8. Precies wat ik ook dacht.. corona 3/4 maanden niet naar een gokhal geweest. Wat een rust.. zelfs 6/7 duizend euro op de rekening.. maar nu de hal weer opengaat wat nu.. ik wil er niet naartoe, Afgelopen maanden heerlijk rust gehad. Niet denken aan wat je verliest en zelfs voor uit kunnen kijken naar een leuke toekomst. Ik heb het gevoel sterk genoeg te zijn, omdat het een eyeopener is geweest afgelopen maanden hoe je een rustiger leven kan hebben. Hoe gaan jullie wegblijven?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...