Spring naar bijdragen

Madelief123

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Madelief123's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

 1. Madelief123

  Maatje gezocht!

  Hoi Roberto, Dat herken ik inderdaad wel. Ik slik nu pillen 'gewoon op recept'. Die gaan er nu geleidelijk af.
 2. Madelief123

  Maatje gezocht!

  Zie mijn bericht in het ‘gewone’ forum. Ik ben een vrouw van 36 en ga de komende maand mijn angstmedicatie (onder begeleiding arts) afbouwen. Een risicovolle periode voor mij om dan alcohol tegebruiken tegen de angst of onrust … vandaag: wie wil mijn maatje zijn! :-)
 3. Hallo allen, ik heb hier lang geleden een tijdje gepost! Mijn alcoholgebruik is nu aardig binnen de perken (af en toe een stomme uitschieter, maar zeker veel beter dan het was). Nu ga ik de komende maand (onder begeleiding van arts) mijn angstmedicatie afbouwen. Hier sta ik 100% achter … echter … voor mij een risicovolle periode om dan maar de angst/onrust te dempen met alcohol. Mezelf nu dus voorgenomen deze periode geheel alcoholvrij te gaan. Maar wordt nu al onrustig van het idee (dat ik mijn ‘escape’) kwijt ben. tips, trics, support? Zal ook even een berichtje sturen bij ‘maatje’ misschien dat dat ook goed kan helpen! Madelief p.s. Ik zie nu dat het niet erg stormloopt op het ‘maatjes forum’ :-( Dus ook hier maar even de vraag of iemand de komende tijd mijn ‘maatje’ zou willen zijn! :-)
 4. Ik ben nu nog thuis. Het gaat net aan. Gebruik nu nog 90 (ja ja ik weet dat dat heel veel is). Maar ben rustig al afgebouwd van 125 naar 90 deze week naar 85 of 80 ( even kijken wat lukt.
 5. Hoe gaat het nu met je? En hoeveel gebruik je nu nog? Ik zit met hetzelfde probleem zij het in een lagere dosering.
 6. Ik gebruik al langere tijd 30 Mg oxazepam. Wil er nu echt vanaf ! Afbouwen werkt voor mij niet. Dan val ik steeds terug. Dus ga voor Coldplay turkey. Iemand in hetzelfde pakket? Misschien elkaar ondersteunen als maatjes?
 7. Ben je nog op zoek naar een stopmaatje of ben je inmiddels afgekickt?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...