Spring naar bijdragen

Archonei

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Archonei geplaatst

  1. Goedemorgen allemaal! Dag 3 zit in de pocket. Gisteren een bbq gehad bij me broer, niet gedronken en het ging me goed af. Wel weer vresselijk geslapen, maar alles is beter als met een kater wakker woren. Ik wens jullie allen een mooie nuchtere dag met veel zonneschijn!
  2. Archonei

    Nog een lange weg te gaan

    Bedankt alleen voor jullie warm welkom!
  3. Archonei

    Nog een lange weg te gaan

    Het is ook heel zwaar... Zeker de eerste dagen. En de weg is nog lang naar een alcoholvrij leven... Die weg is pas net begonnen. Maar een weg die ik graag bewandel... Nuchter. Bedankt voor je reactie en ja ik ben idd een draak
  4. Goedemorgen beste forum leden, Zojuist heb ik me aangemeld op dit forum, en zal me dus even netjes voorstellen. Ik ben een man van 36 jaar en ben een alcoholist. Ik heb een historie van bijna 20 jaar alcohol misbruik. vorig jaar oktober heb ik eindelijk de stap genomen om in behandeling te gaan. Dit heeft er voor gezorgd dat ik 3 maanden abstinent ben geweest en ik heb geleerd dat ook ik van de alcohol af kan blijven. Helaas is het de afgelopen 2 maanden weer mis gegaan en heb ik nog een lange weg te gaan. Gelukkig drink ik niet meer de hoeveelheden die ik eerst dronk en zijn er een aantal positieve blijvende veranderingen die voortvloeien uit de intense behandeling die ik heb gevolgd. Als al het corona gezeur over is ga ik weer in behandeling en weer meetings bezoeken. Mijn Pshycholoog heeft me geadviseerd om eens een kijkje te nemen op dit forum want misschien heb ik er wel wat aan. Nou daar ben ik dan..... Inmiddels 2 dagen abstinent.. Dag voor dag... kunnen we dit! Fijne zaterdag allemaal!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...