Spring naar bijdragen

Ross

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Ross's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Klopt. Vanaf het moment dat ik bij de huisarts aan de bel trok en hij me doorverwees naar een verslavingsarts (zou zomaar dezelfde kunnen zijn als de persoon die jou geholpen heeft, doet veel onderzoek naar benzo's in het Radboud en is tevens verbonden aan Brijder) leken de klachten gelijk erger te worden. Grotendeels omdat je er opeens veel bewuster mee bezig bent en tegelijk ook de "angst" voor wat er komen gaat. Maar het gaat goed komen. Zo.
  2. Ik heb in ieder geval nu al wat aan je tips, bedankt daarvoor!. En ook voor je duidelijke redenering en het is inderdaad erg logisch dat je zoals men dat met veel dingen hebt op internet hebt, het veelal de negatieve zaken zijn die je leest in forums en dergelijke. Nogmaals, bedankt
  3. ...en wat het leven beter maakt zonder de oxa? Dat ga ik hopelijk snel ervaren maar het idee alleen al niet meer afhankelijk te zijn, steeds maar nieuwe recepten moeten aanvragen, op vakantie altijd maar bezig zijn met oh jee, heb ik genoeg bij me en wat als ik het kwijt raak enz.
  4. Hi Chillax, Ik zocht ook wat positieve verhalen want je lees toch voornamelijk de wat minder positieve. Het is sowieso niet aan te raden om in één keer te stoppen, zeker niet na 5 jaar. Dan ervaar je ook gelijk in één keer alle ontwenningsverschijnselen en krijgt je hele systeem sowieso een fikse dreun, dus om te beginnen zou ik naar de huisarts gaan en je laten doorverwijzen naar een specialist. Ik gebruik het ruim 10 jaar en ben aantal weken geleden in behandeling gegaan om onder begeleiding af te bouwen. Ik herken wat je schrijft over het 's ochtends innemen en je dan in de avond onrustig voelen en alles. Ik heb dat ook gehad, alleen dan andersom. Feit is dat je lichaam eigenlijk meer nodig heeft om effect te geven wat het ooit gaf. Na zoveel jaar, zonder de dosering te verhogen, gaat de oxa zich eigenlijk tegen je werken. En omdat het een kortwerkend middel is, ervaar je op een gegeven moment die verschijnselen in de loop van de dag, en komen de klachten waarvoor je het ooit nam, steeds sterker naar boven. Dat is althans bij mij zo en was ook de reden dat ik een maand geleden dacht, okay, dit gaat niet goed zo, het werkt niet meer en mijn klachten (in mijn geval spanning, onrust en sociale fobie) worden alleen maar erger. Ik heb nu een heel relaxte (chillaxte) verslavingsarts gevonden en hoop dat ik er samen met hem en de psycholoog vanaf ga komen. Hoop dat je inmiddels al wat positieve ervaringen wat anderen hebt gevonden (zo ja, dan hoor ook ik het graag ;)) en wens je veel sterkte!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...