Spring naar bijdragen

Ralf95

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Ralf95

  1. Op 2-2-2020 om 20:34 zei Litmanen:

    Goedenavond 

    Ik ben ook gokverslaafd. Sinds Mei 2019 was ik gestopt met gokken. Vandaag heb ik weer gegokt en het lijkt er op dat ik nu echt alles kwijt ben.

    Mijn ouders zijn verdrietig. Ik heb 2 kinderen en mijn vrouw wil nu scheiden. Ik heb iemand nodig die mij op deze forum verder kan helpen. Ik heb nu behoefte aan iemand die ook behoefte heeft om over die rotzooi te praten.

     

    Ik hoop dat wij elkaar kunnen helpen.

    Hey   litmanen    zeer vervelend om te horen  ik heb een whatsapprgroep gestart wil je hierbij .

    Hier steunen we elkaar 100%  en dit helpt ook echt voor motivatie.  Hoor van je .

     

  2. Beste allemaal  vervelend om de verhalen te horen en herkenbaar .Hoop dat iedereen zijn weg vind en het achter zich laat . Ben nu zelf 2 maanden helemaal gestopt en ga ook nooit meer gokken.Ik heb een whatsappgroep gestart met nog een paar personen van hier  heeft iemand interesse hierin.Hier steunen we elkaar als we het moelijk  hebben.

     

  3. 1 uur geleden zei Whythis:

    Zo herkenbaar allemaal. Ik begin maandag met een nieuwe baan en heb mijn afrekening + vakantiegeld van mijn vorige werkgever gehad en wat denk je? In een klap vergokt. Ben zelfs zover gegaan dat ik nu 800 euro in de min sta. Wat ben ik toch een idioot... Baal zo van mezelf. Ik gok ook vanaf m'n 18e en ben nu 30, heb verder geen schulden, maar ik sta altijd rood en mijn vriendin weet van niks. Maar ze komt er vast een keer achter en dan gaat ze weg. Mijn moeder is ook gokverslaafd en ik heb me altijd voorgenomen niet op hetzelfde pad te geraken. Soms lukt het me om een half jaar niet te gokken, maar dan val ik toch weer terug. Ik word zo moe van mezelf.

    Vervelend om te horen zeg hoop dat je er nu afstand van kunt nemen .

    Heb je interesse om je aan te sluiten bij onze whatsappgroep  hier zijn lotgenoten en kunnen we elkaar steunen.

    Hoor het wel @Whythis

  4. 12 uur geleden zei GreenLight:

    Nou ik zeg je, dat het mij zo goed afgaat.

    Ik denk amper aan het gokken. Eens in de paar dagen komt het weer even langs.

    Om nou bij een app aantesluiten geeft het mij vaker de kans om eraan te denken.

    Begrijpt u

    Oké begrijp het wel voor mij hetzelfde toch is zo een groep fijn en word je niet de hele dag ermee geconfronteerd.  

  5. @Adriana3  Goed van je dat je nu wel gestopt bent ook al is het pas een paar dagen het is een begin. Die gedachtes die je krijgt van het kan wel een keer heeft denk ik iedereen  hier moeten we nooit meer aan toegeven .Ik herken veel dingen zoals dat je nooit een voldaan gevoel krijgt en dat rotgevoel als je verliest weer terug wilt winnen.

    Denk dat een groep inderdaad helpt op de momenten dat je het zwaar hebt of iets wilt delen ook al snap ik wel dat je dat eng vind omdat je niet wilt dat andere het lezen.

    Ik zelf heb al een app groep met 1 ander persoon en voor mij werkt het goed als je af en toe dingen deelt en elkaar helpt  zo sta je er niet alleen voor.

    Hoor het wel .

  6. Hallo  iedereen 

     

    Ik ben Ralf en 24 jaar . Momenteel bijna 2 maanden gokvrij.   Ben op de goede weg na ruim 3 jaar regelmatig gegokt te hebben.

    Heb nooit echt zoals de meeste het probleem ervan gezien maar helaas komt dat pas later . Nu sta ik er volledig achter om nooit meer te gokken.

    Heeft iemand interesse om een whatsappgroep te starten om elkaar te motiveren en te ondersteunen indien moeilijke momenten voordoen.

     

    Bedankt voor het lezen hoor graag van jullie.

  7. Bedankt voor het delen van jullie verhalen en hopelijk houd iedereen het vol .  Ik zelf ben nu ondertussen ook bijna 2 maanden gestopt .

    Ben nu op de goede weg en heb momenteel geen verleiding meer al weet ik wel dat ik altijd moet oppassen. Heeft iemand misschien interesse in een whatsappgroep om elkaar te ondersteunen . Hoor het graag .

×
×
  • Nieuwe aanmaken...