Spring naar bijdragen

Karen

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Karen's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Bedankt lady Jane, echt ontzettend bedankt voor je verhaal. Het zal idd moeilijk worden maar ik hoop dat ik er sterker uitkom!
  2. Dank je Lika ! Ik ga er ook voor! Ik voel mij zo rot dit moet echt stoppen. Bedankt allemaal voor de fijne woorden!
  3. Dank je Lika, Ik moet echt dit patroon doorbreken maar er is dan ook weer dat stemmetje in mijn hoofd wat zegt; dat kan je toch niet.
  4. Ja idd met karnemelk en appelsap gebeurd dat niet . Ik heb op dit moment niets meer in huis en ik ga ook niets halen. Ik voel mij de volgende dag vaak beroerd, vermoeid, en ik schaam mij er zo voor. Ik ga nu met mijn honden wandelen en mijn hoofd even leeg maken.
  5. Ja dat wil ik zeker! Wat ooit begon als een wijntje, loopt nu vreselijk uit de hand. Ik begrijp ook totaal niet waarom ik het niet na een glas kan stoppen. Die fles wijn gaat gewoon leeg.
  6. Bedankt voor jullie advies! Dat doet mij goed .
  7. Hallo, Mijn naam is Karen, 47 jaar. Ik begon ooit als een af en toe een wijntje en nu drink ik een fles per dag. Waarom ik dit doe? Geen idee! Wat ik wel merk is dat ik met een aantal glazen op, confrontaties beter kan handelen, echt durf te zeggen wat ik bedoel. Ik realiseer mij dat ik hiermee moet stoppen, maar ik heb geen idee hoe ik dit moet aanpakken. Heeft iemand advies voor mij?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...