Spring naar bijdragen

Icandoit

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Icandoit's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Dank je voor je bericht! Wat is ad voor pil?
  2. Dank je wel voor je bericht! Waar heb jij begeleiding gevonden? Ik ben namelijk door alle klinieken en instanties afgewezen omdat ze zeggen dat ze alleen iets kunnen doen aan de alcohol maar niets aan de paniek. Ze willen ook geen medicijnen verstrekken tegen de paniek als ik naar een kliniek zou gaan. Het lastige is dat ik ivm die burnout niet-alcohol gerelateerde paniek en angst heb, dus dat komt echt door de burnout. Tegelijkertijd is alcohol het enige dat helpt om weer een beetje rustig te worden waardoor ik inderdaad ook in paniek raak als ik geen alcohol in de buurt heb. Want als ik dan ergens ben en plotseling in paniek raak (bijv openbaar vervoer) dan heb ik niets om te kalmeren. Dus deze laatste paniek soort is wel alcohol gerelateerd.
  3. Dank je wel Lonster! Hoe heb jij het aangepakt?
  4. Dank je wel Cleo en Nancy. Bij mij waren de paniekaanvallen er eerder dan de alcohol maar ik ga echt mijn best doen. Heb bijvoorbeeld voor vanavond geen wijn gekocht. Hoop dat het wat helpt!
  5. Hi, ik ben nieuw hier en vind het nog een beetje spannend. Ik dronk al jaren best matig, maar na een heftige vechtscheiding, stalker, zware burn-out en nog meer (speelde allemaal tegelijkertijd) wist ik het niet meer en liep mijn drankgebruik uit de hand. Uiteraard hulp gezocht, maar ik kon niet tegen de medicijnen. Ik heb de hulpverlener eerlijk verteld dat alcohol het enige was dat hielp tegen die afschuwelijke paniekaanvallen en angsten. Hij gaf aan dat ik dat dan maar voorlopig moest gebruiken. Heel slecht advies dus, ik ben daar uiteindelijk weggegaan. Nu ben ik ruim twee jaar verder en merk ik dat alcohol en paniek aan elkaar gekoppeld is geraakt. Geen alcohol =paniekaanval. En ik drink inmiddels gevaarlijk veel. Ik heb de hele dag kleine beetjes alcohol nodig om rustig te blijven, ik heb het ook altijd in mijn tas. Heeft een van jullie tips, want ik wil zoooo graag stoppen!
  6. Icandoit

    hoi

    Hi, ik ben nieuw hier en vind het nog een beetje spannend. Ik dronk al jaren best matig, maar na een heftige vechtscheiding, stalker, zware burn-out en nog meer (speelde allemaal tegelijkertijd) wist ik het niet meer en liep mijn drankgebruik uit de hand. Uiteraard hulp gezocht, maar ik kon niet tegen de medicijnen. Ik heb de hulpverlener eerlijk verteld dat alcohol het enige was dat hielp tegen die afschuwelijke paniekaanvallen en angsten. Hij gaf aan dat ik dat dan maar voorlopig moest gebruiken. Heel slecht advies dus, ik ben daar uiteindelijk weggegaan. Nu ben ik ruim twee jaar verder en merk ik dat alcohol en paniek aan elkaar gekoppeld is geraakt. Geen alcohol =paniekaanval. En ik drink inmiddels gevaarlijk veel. Ik heb de hele dag kleine beetjes alcohol nodig om rustig te blijven, ik heb het ook altijd in mijn tas. Heeft een van jullie tips, want ik wil zoooo graag stoppen!
  7. Roosje10, Jouw verhaal lijkt zoveel op die van mij! Kunnen we een keer contact hebben?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...