Spring naar bijdragen

simone1967

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

simone1967's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. simone1967

    simone

    Doe ik zeker ! Fijn weekend!Geen idee! Het is in elk geval enorm *! Mijn psychiater gaat zich er wel in verdiepen. Ik hou je op de hoogte!
  2. simone1967

    simone

    Geen idee! Het is in elk geval enorm *! Mijn psychiater gaat zich er wel in verdiepen. Ik hou je op de hoogte!
  3. simone1967

    simone

    hoi, het is zo fijn dat je reageert. ik voel me vaak erg onbegrepen en dat is ook moeilijk voor anderen maar het drijft me soms tot waanzin. ik ga zeker naar een chiropracter en de psychiater is nu ook voor mij aan het uitzoeken wat mogelijk is.heeft iemand een idee hoe lang die afkick nog kan duren? ik ben nu 10 maanden bezig en mijn lichaam staat nog strak van de spanning en ik kan niks onthouden en me niet concentreren en nog veeeeeeel meer. graag jullie ervaring!
  4. simone1967

    simone

    ik ben heel blij met je berichtje! ik moet vandaag weg maar ik ga je zeker antwoorden. fijne dag! ik ga morgen kijken of een chiropracter is.
  5. simone1967

    simone

    Hallo, ik ben simone en ik ben nu 10 maanden aan het afkicken na 20 jaar 75 mg librium geslikt te hebben. ik ben door de psychiater cold turkey afgekickt van de benzo's in januari en heb daarna de hel van het afkicken meegemaakt met alle verschijnselen die in de ashton manuals beschreven staan. het gaat nu stukken beter, ik ben weer blij en voel veel maar ik heb nog wel steeds ontzettend veel last van stijve nekspieren en veel last van mijn oren, heel erg trillen van het trommelvlies wat onverdraaglijk is en hele erge pijn in de oren en het gevoel dat ik zakken onder mjin oren heb, verkeerde druk in de oren. ik heb vaak oordopjes in en wordt heel erg bang van triggerende geluiden, kan niet twee geluiden, zachte radio ene kamer en een stem in de andere kamer verdragen. soms kan ik wel naar een concert met oordoppen dat is het gekke. met spanning wordt het erger en soms is het dagen heel erg en soms dagen bijna of niet. heeft iemand dit ook want ik lees hier niks over?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...