Spring naar bijdragen

Jette

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Jette's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Jette

    Nieuw

    Ooh lieve mensen wat heb ik toch een hekel aan mezelf. Ik heb zeg maar een impulscontrole probleempje en flap er zeg maar, soms, wat te veel uit. Vandaag op mijn werk ook weer.. ik heb iets doorgebrieft in al mijn onbenulligheid wat een hoop energie gaat kosten in gesprek met verschillende organisaties om weer enigszins recht te trekken. Gaver. Weet je, laat mij lekker naar de Bahama’s vertrekken.. Op de fiets :-)
  2. Jette

    Nieuw

    Ik heb dat citeren nog niet helemaal door vrees ik
  3. Jette

    Nieuw

    Hartelijk bedankt voor al jullie geweldige reacties. Voelt als een warm bad. Heel motiverend ❤️
  4. Jette

    Nieuw

    Hoi bumperjim, Ja ik wil echt stoppen en ik voel me er nu wel klaar voor. Ik wil me inderdaad trots voelen ipv beschaamd en slap. Ik heb nu geen alcohol meer in huis. gisteren alles opgedronken :-( Ik zal ook tegen mijn vriend en zoon moeten vertellen dat ik geen alcohol meer wil drinken. Zij weten niet dat ik een probleem heb met alcohol trouwens. Wel dat ik van een glas wijn houd.
  5. Jette

    Nieuw

    Bedankt Lars. Ik zou graag helemaal stoppen. Ongeveer een jaar geleden heb ik mijn schaamte aan de kant gezet en ben ik naar de huisarts geweest. Ik ben toen doorverwezen naar Novadic Kentron waar ik een jonge hulpverlener trof waar ik geen klik mee had. natuurlijk had ik iemand anders moeten vragen maar ik ben gestopt. Ook uit schaamte. Ik denk dat het deelnemen aan dit forum mij wel zou kunnen helpen om te stoppen. Zeker omdat het volkomen anoniem is hoop ik dat ik me minder schaam en open kan zijn over “mijn geheim” ;-)
  6. Jette

    Nieuw

    Hallo allemaal, ik ben nieuw op dit forum en wil me graag voorstellen. Mijn naam is Jette, ik ben 50 jaar, heb 2 volwassen kinderen, een vriend en een leuke baan. Sinds jaren drink ik veel te veel; iedere avond minstens een fles wijn. Ik schaam me enorm en zou zooo graag helemaal stoppen. Ik merk dat mijn werk moeizamer gaat, dat ik meer begin te vergeten, en steeds minder zelfvertrouwen krijg. Heeft iemand tips voor mij?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...