Spring naar bijdragen

Jason

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Jason's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Jason

    Hulp

    Bedankt voor jullie lieve reacties. ik ben één keer naar een bijeenkomst v/d NA geweest. Maar ben er daarna niet meer naar toe geweest, wederom de illusie dat het wel in mijn ééntje zou lukken tegen beter weten in.. ik ga zo mijn huisarts bellen. Zo snel mogelijk een traject in bij de verslavingszorg.. Zie er als een berg tegen op om met mijn billen bloot te gaan bij mijn ouders maar realiseer mijzelf ook dat er niks anders op zit.. Klopt! Ben hier vaker geweest, de laatste keer was drie maanden geleden ongeveer denk ik..
  2. Jason

    Hulp

    Net alles eerlijk verteld tegen vrienden, schaam mij wederom. Maar wel de beste keuze denk ik..
  3. Jason

    Hulp

    Na 2 maanden wederom de fout in gegaan. Weer cocaïne gebruikt, overmatig alcohol gedronken en gegokt. Net twee dagen in bed gelegen en heel onrustig momenteel. Weer vrienden voorgelogen en mijn familie voorgelogen. Ik weet echt niet meer wat ik moet doen. Schaam mijzelf voor wat ik mijzelf en mijn omgeving wederom aan heb gedaan. ik weet dat ik eerlijk moet zijn, dat is de eerste stap. Maar daar heb ik echt veel moeite mee, stel wederom iedereen teleur en wil mijn ouders niet wederom veel pijn aan doen. Kan iemand mij alsjeblieft de juiste weg op helpen?
  4. Jason

    Verwerking

    Ik ben gisteren voor het eerst naar een NA bijeenkomst. ik heb het gevoel dat ik de verslaving heb geaccepteerd en mij er aan heb overgegeven. Het vechten is klaar. ik heb echter nog wel heel veel last van de shit die ik door de verslaving heb achtergelaten. Heb onder invloed van cocaïne en alcohol de afgelopen 6 maanden 20000 van mijn spaargeld vergokt. Kan dit moeilijk accepteren. iemand tips om dit een ‘plekje’ te geven? Wil mij richten op de toekomst i.p.v. in het verleden te blijven hangen. Groeten, Jason
  5. Jason

    Voorstellen

    Net naar mijn eerste NA bijeenkomst geweest, nog nooit zoveel emoties in zo korte tijd gevoeld. Maar ben blij dat ik er heen ben geweest, nog nooit zo veel hoop gehad dat het nu eindelijk goed gaat komen. Klinkt misschien heel zweverig maar heb echt het gevoel dat ik een tweede leven in ga. Fijne avond allemaal! En succes met clean blijven..
  6. Jason

    Voorstellen

    De aanleiding was dat ik mentaal vermoeid was, op die momenten grijp ik vaak naar de cocaïne Jim..
  7. Jason

    Voorstellen

    Bob, De oorzaak ligt bij ADD. Probeer de rust in mijn hoofd te creëren. Terwijl het op de lange termijn veel meer onrust creëert. ik ben niet bang om het te missen, vindt het geen eens leuk. Het is meer een gewenning geworden, pure verslaving net zoals het roken. Ga flink sporten en genieten van de zondag door familie en vrienden te bezoeken i.p.v. de hele dag brak in mijn bed te liggen. Groetjes, Jason
  8. Jason

    Voorstellen

    Heb een eigen bedrijf. Wil proberen om niet alles kapot te laten maken. indien ambulante begeleiding echter niet volstaat ga ik het wel doen, eerste prioriteit is dit hoofdstuk ‘afsluiten’..
  9. Jason

    2 weken gestopt met alcohol

    Goed bezig! Ga je het 12-stappen programma doorlopen?
  10. Jason

    Voorstellen

    Ik ga morgen voor het eerst naar een NA bijeenkomst. iemand nog tips qua behandelprogramma’s? Een klinische opname is geen optie voor mij. Bedankt voor je bericht Pebel!
  11. Jason

    Voorstellen

    Hallo, Via deze weg wil ik mij voorstellen. Na 12 jaar vechten tegen allerlei verslavingen heb ik er nu voor gekozen om mij verhaal te delen en hulp te zoeken. Dit o.a. door met lotgenoten contact te zoeken. Afgelopen weekend wederom veel alcohol gedronken, cocaïne gesnoven en overmatig gegokt. De laatste maanden 18000 van mijn spaargeld vergokt, de maat is nu vol. Na een aantal suïcidale neigingen ervoor gekozen om eindelijk hulp te zoeken en open kaart te spelen bij mijn familie. Wat een opluchting, de beste keuze die ik ooit heb gemaakt denk ik. Ik wil iedereen succes wensen met het minderen, stoppen of het blijven stoppen! Groeten, Jason
×
×
  • Nieuwe aanmaken...