Spring naar bijdragen

Benzonormaal

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Benzonormaal geplaatst

  1. Jammer dat er geen reacties meer zijn gekomen. Opnieuw voel ik mij alleen in de strijd die afkicken heet. Na 2 weken op 5 Mg diazepam te hebben gezeten en een korte vakantie van vooral veel reizen achter de rug bij thuiskomst moeten overstappen op de 2,5 Mg. Afgelopen week was zwaar. Slapen was al moeilijk maar lijkt nu onmogelijk. Vannacht hooguit 1 uur geslapen. De hele dag lam, huilen en nog steeds futloos. Depri en de zin van het leven is vervlogen. Morgen moet ik de stap naar 2 Mg maken. Alles gaat volgens het schema van de huisarts. Achteraf beter want bij mijn schema was ik nu klaar geweest. Volgens schema 8 dagen op 2mg en dan 2 weken op 1 Mg. Daarna naar de 0. Heb vooral weer veel uitstraling in mijn been, pijnlijk en tintelingen in de voet. Zenuwpijn. Zit nu al ruim 4 mnd in het ontwenningssyndroom en voel mij hier zo alleen in. Hoop dat het met jullie beter gaat.
  2. @Teuntje, ik heb je verhaal ook gelezen. Alle verhalen wel meermalen. Je zoekt toch een soort van steun en herkenning. Ieder mens en ieder lichaam is anders. Daar ben ik wel achter. Ik vind het bij mij toe gelukkig allemaal nog meevallen, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik dezelfde klachten (wel steeds minder gelukkig) heb ervaren bij de afbouw en afkick van Oxycodon. Daar sta je echt alleen. Geen forums om op terug te vallen. Geen kliniek die wilde erkennen dat de ontwenning na de laatste 60mg afbouw langer dan hooguit 6 weken kon duren. Dan was het allang uit mijn systeem. X op x de huisarts gesproken tot ze erachter kwamen dat ik alle symptomen van het ontwenningssyndroom had. Nu de rit uitzitten. Bij morfine lees je namelijk dat je best cold turkey kunt stoppen en hooguit 2 weken last hebt. Met mijn afbouwschema van 22 weken was ik ook doodziek. Of het nu 5 Mg of 10 tot later 30mg met ondersteuning van clonidine was. Ziek werd ik ervan!!! Na weken ploeteren besloten dan ct te gaan. Nou dat heb ik geweten. Nu maanden later nog last. Alle genoemde klachten ervaar ik maar nu met steeds meer goede momenten tot zelfs dagen. De onrust wordt minder, het depri zijn. Nog wel heel erg moe. Af en toe nog diarree en niet eten. Dat heeft weer als voordeel dat ik alle aangekomen kilo’s verlies en nog 2 kilo verwijdert van mijn begin gewicht een jr geleden. Door de overdaad aan medicatie kreeg ik het syndroom van cushing en kwam in 1 week 12,5 kg aan. In 2 mnd totaal 22kg. Ik was doodziek en belande op de spoed waar ik een week heb gelegen. Ik heb wel ervaren dat sinds mijn lorametazepam is omgezet ik gelijk niet meer misselijk was. Wellicht ben ik al die tijd van gebruik wel daarom zo misselijk geweest. Heb ook daar weer pillen voor moeten slikken. De ene pil voor de andere. Mijn huisarts herkende dit overigens niet als bijwerking. lieve @Cyclad58 en @Kannietmeer bedankt voor jullie steun!!! Heel veel sterkte allemaal! En echt het komt goed!!! Nooit vergeten. Het is lastig als je in een wave zit, maar de momenten dat er een window is denk ik steeds zie je wel... er is licht aan het eind van deze tunnel. Ik denk aan jullie!
  3. Benzonormaal

    Voorstellen

    Mijn huisarts hanteert voor larezepam en lorametazepam 10 Mg diazepam. Zo staat het volgens mij ook in het dr Ashton manual. Ik heb bij de overstap alleen barstende koppijn ervaren. Dit neemt nu geleidelijk af. Ik denk inderdaad dat 5 Mg veel te laag is geweest vandaar dat je zo ziek bent geworden. Sterkte meid!
  4. Vandaag de huisarts gesproken die mij begeleid met afbouwen. Moet nu eerst 2 wk op de 5 Mg blijven hangen zodat mijn lichaam kan stabiliseren. Het heeft al te veel te verduren gehad. Daarna mag ik eventueel de stap naar 2,5 Mg proberen en 2 wk stabiliseren. Lukt dit niet dan terug naar 4 Mg en met grammen afbouwen. Gister de stap naar 5 Mg gemaakt en een beroerde nacht gehad, maar verder vandaag oké. 2 uurtjes gewerkt vandaag en dat ging goed. De ochtenden zijn het zwaarst.... in de loopbaan de dag gaat het beter. Voel mij eigenlijk wel oké. Misschien ben ik gewend geraakt aan alle klachten. Baal dat de rem erop moet, maar zal me er aan houden. Wil graag vooruit en niet straks met nog meer klachten overblijven. Hoe gaat het met jullie? Al betere dagen? Blijft toch van minuut tot minuut leven. Zo voel je je oké om vervolgens weer ergens diep in een put te zitten.
  5. Bedankt voor jullie advies @Cyclad58 en @Kannietmeer. Vandaag weer een off dag. Ik zit nog midden in de ontwenning van de morfine met waves en Windows. Vandaag vooral veel druk op de borst en liefst zou ik de hele dag huilen. Futloos en moe. Morgen toch nog proberen de 2,5 Mg te minderen omdat dit klachten zijn die ik al had. Vanaf de 5 Mg wil ik gaan kijken om met 1 Mg af te bouwen. Wil zo graag die troep weer uit mijn lijf. Wil zo graag mezelf weer zijn... vrolijk en altijd maar druk. Nu uitgeblust en somber. Zie wel erg op naar het moment van 0 en daarna. Mijn angst ondanks dat ik daar emdr voor heb gehad weer in deze hel te raken of blijven is zo groot. De wereld leeft door, maar de mijne staat stil. Mijn bedrijf, gezin en huwelijk lijden hieronder. Ik wil door. Snel door!!! Miss wel te snel???
  6. Hi Allemaal, heb jullie verhalen wel honderd keer gelezen. Even in het kort. Gebruikte al jaren temazepam voor mijn mislukte hernia operatie. Heb mijn hele leven al slaapproblemen. Vorig jr oktober geopereerd aan mijn hernia’s en daarbij een zenuwbeschadiging opgelopen. Resultaat. Helse pijn. Been deels verlamd en volgestouwd met medicatie. Dusdanig dat ik het syndroom van cushing kreeg en 3 mnd later met spoed werd opgenomen. In de tussentijd volgestopt met Oxycodon die daarna nog meer werd opgehoogd en slaap medicatie inmiddels al 3 x was om gezet naar 1 Mg lorametazepam en 5 Mg diazepam. 3/7 opnieuw geopereerd met goed resultaat. Dus morfine afbouwen. Dit te snel gedaan want alles wat jullie beschrijven met benzo’s kreeg ik met ocxycodone ook. Daarna het ontwenningssyndroom gekregen waar ik nog steeds mee deal. Minder last gelukkig maar het eten lukt nog steeds niet. Ook ik heb de hel gezien. Kon en wilde niet meer leven. Wilde ook de benzo’s afbouwen maar mocht niet van de huisarts. Moest eerst stabiel zijn. Hij herkende het ontwenningssyndroom alleen van benzo’s en had dit bij morfine afbouw nooit gehoord. Toch met jellinek besproken de benzo’s zo snel mogelijk af te bouwen. Lora omgezet in dia en dat op 15mg. 5 dagen geslikt en toen 2,5 omlaag dus 12,5mg voor 1 week. Omzetting zware hoofdpijn en prikkelbaar. Afbouw idem. Toen naar 10 Mg. Nog steeds hoofdpijn prikkelbaar en slechter slapen. Ontwenning is niets in verhouding tot de ocxycodon. Nu na een week door op de 7,5mg. Zelfde klachten, af en toe wat trillerig. Maar ik mag echt niet klagen. Knijp mijn handjes bij elkaar want God wat was ik bang om in die zelfde hel terecht te komen. Mijn zenuwstelsel is nog herstellende van de morfine en nu ook de afbouw van de benzo’s. Hebben jullie enig idee of ik de klap nog ga krijgen of heb ik het geluk de dans te kunnen ontspringen? Hadden jullie in het begin al veel last met afbouwen of kwam dat later pas. Ik kan hier niet veel over vinden... as dinsdag wil ik weer zaken met 2,5 Mg en zou dan uitkomen op 5 Mg. Graag advies.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...