Spring naar bijdragen

nicky45

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

nicky45's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ha Bobje, welkom hier. Voor iemand die zijn laatste avond aan de borrel zit, schrijf je nog redelijk samenhangend;) Succes morgen! Ik zag er ook vreselijk tegenop maar uiteindelijk viel het mij enorm mee; gelukkig is er ook een bepaalde trots die je zeker de eerste tijd er door heen trekt...en je motiveert. Hier regelmatig langskomen en je ervaringen delen helpt ook. Good luck!
  2. nicky45

    Hallo. Doodeng.

    Lika, zoveel gebeurd bij jou de laatste tijd....Ik wens je gewoon veel moed en doorzettingsvermogen!
  3. nicky45

    Geus meldt zich...

    Succes Geus, je kent mij nog niet maar ik vind dat je het goed voorbereid hebt aangepakt! Ik werd die eerste ochtend wel met een sort van speciaal gevoel wakker....iets met (*sentiment aan*) begin van nieuwe start etc.....ik hoop dat dat voor jou ook geldt! Zet hem op inderdaad!
  4. Ha Allen, dank voor alle fijne reacties! Wat een steun! Lika; het waren wat saaie feestjes( 60 jarige tante, collegaatje jubileum...enfin...niet die echt leuke met veel vrienden die allemaal tot het gaatje gaan;) en die etentjes waren met mensen die niet zo van de alcohol zijn.....ik hield het dus een beetje veilig;) Charisma, wat geef je toch heerlijk eerlijke antwoorden; ik biecht dan wederom op; bij mij is het zolpidem, en de dosis is gelijk gebleven. Ook wel eens een valiumtabletje erbij voor het slapen gaan, niet altijd, die ik meer gebruik omdat ik veel nekklachten heb op het moment. Ik werk onregelmatig en heb daarom een recept voor die zolpidem gekregen ooit. Nou....meer op te biechten heb ik op dit moment niet, ga even nog door het forum struinen.
  5. En toen was het alweer bijna de laatste dag van oktober. Ik blijk toch meer een meelezer te zijn, dan een meeposter...al had ik mij dit keer voorgenomen het anders te doen. Reden is wel dat ik in het begin nogal eerlijk verteld heb dat ik eigenlijk een dubbele verslaving heb. Nu sta ik bijna 3 weken droog en merk allerlei voordelen...wordt er regelmatig zelfs heerlijk blij van! Het is mij gelukt en ik voel mij goed! Maar omdat hier met jullie te delen voelt dan weer dubbel; jullie die als geen ander weten hoe het is....hoe moeilijk straks weer het normale leven zal zijn, maar dan zonder drank. Moeilijk omdat een stemmetje in mijn hoofd voor jullie invult; ha! maar ze heeft altijd haar slaapmedicatie nog en dat is ook een verslaving en toch niet echt helemaal droogstand dus. Dat zegt meer over mij, dat weet ik....maar toch is het zo. Dus nu dacht ik; opbiechten en doorgaan. Bijdeze dus; wel van de drank afgebleven! En al drie feestjes en etentjes gehad waarbij het toch wel zoeken was naar nieuwe vormen van verteir; zelfs dansen werd een moeilijkere opgave op de tonic;) Voor jullie schrijf ik; hou vol, ik kan van jullie inspiratie ook zoveel leren!
  6. Dank je Charisma! ik ben nu pas gestart met dag 1.....en zelfs nu durf ik niet hardop te zeggen dat ik nooit meer drink...dat durfde ik bij het stoppen met roken ook pas na twee jaar;).....maar het is fijn om weer es te kunnen zeggen; vandaag meld ik mij droog af....ik kon altijd jaloersig naar die mooie woorden in het dagdraadje kijken.... En mijn voornemen is; een dagelijks moment om op dit forum te kijken en actief te zijn. Dat klinkt makkelijk, maar ik duik hier weg zodra ik voor mijzelf wegduik; druk met werk etc. ik ga ook jouw draadje eens lezen!
  7. Dank voor het warme welkom! Roken en chocolade zijn de enige verslavingen waar ik ooit van af ben gekomen....en daar schep ik nu al jaren over op. Maar ondertussen... Ik moet een plan maken hoe dit aan te pakken, eerst het 1 en dan het ander. Eerst de alcohol maar, vandaar dat ik al zeker bij vlagen tijden met jullie meegelezen heb....wetend dat als ik mij eenmaal aan zou melden, ik er dan ook wat mee zou moeten. Wat zijn jullie ervaringen met stoppen met internetgroepen? Zoals de onlinecursussen? Ik ken die van het jellinek maar zijn er meer?
  8. Allen...daar ben ik dan. Regelmatig een volger van jullie, maar nu voorzichtig toch maar aangemeld. Waarom? omdat ik maar heel eerlijk op ga schrijven dat ik inderdaad ook te veel drink..en.... daarnaast ook nog een medicatie-verslaving heb. Dat brengt de vraag op; pas ik hier dan wel? In het andere verslaving-aan-benzo groepje meende ik niet zoveel herkenning te vinden,maar misschien hebben jullie weinig met de dubbelverslaafden?(heet dat zo?) Ik ben die vrouw waarvan ik zelf vind dat je het er niet aan af ziet.....maar wat ziet de ander? Enfin; dus de vraag; passen dubbelverslaafden hier ook? Alle eerlijke antwoorden mogen geplaatst worden. Goede nacht alvast, Nicky45
×
×
  • Nieuwe aanmaken...