Spring naar bijdragen

Fem

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Fem geplaatst

  1. Dank jullie wel! Volgend jaar deze periode hoop ik ver klaar te zijn. Trage kleine stappen maar voor mij heel haalbaar!
  2. Ik kan echt beamen dat een trage afbouw aan te bevelen is. 1 juli begonnen met wekelijks 0.025 rivotril te minderen en as vrijdag zonder te grote of merkbare problemen 0.5 Mg afgebouwd. Nog 1.5 Mg te gaan maar nu al super trots en blij! Ik breek mijn tabletten en weeg ze dan af. Succes!
  3. Sterkte. Herken veel in je verhaal. Vorige maand hetzelfde meegemaakt. Geef jezelf en alles om je heen tijd. ✨
  4. Kannietmeer. Dank voor je reactie. Eetlust heb in nog wel eet vers gevarieerd en krijg het niet onder controle. Het blijft iedere keer weer een klap en een puzzel of dat wat je voelt van het afbouwen is of niet. Succes!
  5. Lieve mensen, wat een gedoe die benzos. Sinds 1 juni met de weegschaal aan het afbouwen, iedere vrijdag 0.025 minder en iedere zaterdag een hele slechte dag en daarna gaat het wel. Mijn lijf is wel heel moe. Heb de laatste weken ook een zeer opgeblazen onderbuik. Goede stoelgang goede voeding ik krijg de buik niet weg en heb het ook nooit gehad. In gewicht niets aangekomen. Herkend iemand dit? Succes!
  6. Vrijdag weer gezakt zit nu op 1.825 clonazepam en moet zeggen het valt niet tegen. Lang leve de weegschaal. Succes allemaal!
  7. Vrijdag weer gezakt zit nu op 1.825 clonazepam en moet zeggen het valt niet tegen. Lang leve de weegschaal. Succes allemaal!
  8. Hallo, Niet halveren hoor dat is veel te heftig. Zelf heb ik een juweliers weegschaal aangeschaft zodat ik 0.100 gr kan wegen en bouw ik 1/8 per week af. Dit gaat tot op heden goed. De dag na vermindering dat is bij mij op zaterdag voel ik me soms slecht ik moet dan wel even kijken wat ik doe. Mijn dosis is natuurlijk ook hoger 2.0 Mg maar ook al 35 jaar. Succes maar niet te snel willen. Ondertussen is de Ha begripsvoller. Groet Fem
  9. Gaba, dank om jou positieve ervaring met iemand die het wel snapt te delen. Voor mij was het schuurpapier lastig ik had het gevoel dat ik de dosis niet constant had. Nu met de juweliers weegschaal kan ik 0,100 meten en alles precies afwegen. Ik heb precies vandaag een week 0,25 Mg minder gepakt. Ben wel aan het twijfelen of ik deze stap van 1/8ste een of twee weken aanhoud. Ik voel me goed heb enkel wat meer hoofdpijn dan normaal maar dat kan ook komen door de warmte of de spanning voor zondag. Ik doe dan examen yoga docent. Daar heb ik gelukkig mensen om me heen meestal uit België vaak al therapeuten of osteopaten mensen die aan bio resonantie doen en ortomonuculair hebben gestudeerd die mij goede en fijne motivatie geven maar ook antwoorden en bevestiging die de Ha niet geeft. Morgen om 8.40 een afspraak met de Ha die het recept heeft stop gezet na het telefonisch gesprek over afbouwen. Morgen met mijn dagboek, uitgewerkte schema en forums daarheen. Ik wil het zo doorzetten en niet anders. Dit is oké dragelijk en zelfs merendeel van de dagen goed. Gaba zorg goed voor jezelf, alle anderen veel succes! Liefs Fem
  10. Dank voor de bevestiging op de berekening. Ik ga ervoor. Als het te lastig word ga ik werk maken van mijn huisarts voor nu vind ik het zonde energie en stop ik die liever in verdieping van het probleem de benzo's. Ik blijf updaten vind het een heel erg fijn gevoel om niet alleen te zijn. Dank
  11. Lieve Ikbenzovrij en sneeuwhoen en Anoek, Heb ik dit goed berekend? Kan iemand helpen? 2 Mg clonazepam is 40 Mg diazepam 0,5 diazepam in twee weken afbouwen is 1.975 Mg clonazepam? En dan om de twee weken 0.025 eraf? Een traject van 160 weken? bvd Fem
  12. Hi! Iemand ervaring met wegen van de medicatie? Met het schuurpapier is het lastig hoeveel eraf gaat. Mijn man kwam op het idee van een weegschaal en de tablet vergruizelen en wegen en dan er wat af te nemen. Ik dacht 2 Mg clonazepam min 0,10 is 190 gram tablet?
  13. Dank voor de reactie Ikbenzovrij. Ik pas nu de schuurpapier techniek toe omdat de Ha geen druppels of diazepam wil voorschrijven. De tabletten van 2 Mg rivotril zijn lastig te doseren maar ik doe mijn best. Fijn dat jullie allemaal meedenken, dank.
  14. Dank Sneeuwhoen, idd dat was mijn gevoel ook en ondertussen mijn berekening ook. Dag twee heb ik gebruik gemaakt van het schuurpapier en gisteravond ook. Voel me nog steeds duf, anders meer hoofdpijn maar op een draagzame manier. Dank je wel voor je reactie.
  15. Vanavond start ik met het schuurpapier. Ik denk dat ik nu te snel ga. Ondertussen oorsuizingen en heel onrustig.
  16. Hallo, gisteravond mijn tablet gebroken en de helft nog eens gebroken dus 75% tablet genomen. Vandaag duf, ik word precies niet wakker en voel me lichamelijk onrustig. Is dit psychisch of kan dat echt? Wel normaal geslapen. Blijf ik dit doorzetten of start ik beter met de methode van Gaba? Van mijn originele tablet een streepje afscheuren? Is 25% minder een te grote sprong? Fijne dag, Fem
  17. Hoi Anoek, Iedere avond 2 mg niet verspreid. Maakt dat uit? Je mag altijd mailen naar femphie@gmail.com Liefs
  18. Hallo, ik ben Femke en ben hier nieuw. Ook nieuw in de wereld te willen stoppen en schrik van alle forums. Dagelijks slik ik 2 Mg nu clonazepam vroeger rivotril. Daarvoor druppels rivotril een paar jaar niks en nog verder terug vanaf mijn tweede levensjaar depakine. Ze dachten dat ik epilepsie had en nu blijkt het een gen te zijn wat ik mis en erfelijk bepaalt is. Vanaf mijn 2-12 depakine gebruikt van 12-15 jaar rivotril druppels. Van 15-18 jaar gestopt geweest helaas terug migraine/epilepsiese aanval gehad en terug 2 Mg rivotril gaan slikken. Proberen afbouwen in mijn zwangerschap wat niet lukte en nu 37 jaar een gezonden dochter van bijna 8 jaar verder wil ik ervan af. Mijn lever werkt niet optimaal verder (nog) geen klachten. Ik drink en rook niet. Zojuist telefonisch contact gehad met HA en die zegt van 2 Mg het tablet halveren. Mij lijkt dat een grote stap. Druppels kreeg ik niet om af te bouwen. Het was een kort gesprek met een zoek het uit ondertoon. Ik heb zojuist een paar tabletten gebroken en start vanavond met een half en een kwart tablet 1.75 Mg denk ik dus. Iemand tips? Ze zijn welkom. Dank Fem
×
×
  • Nieuwe aanmaken...