Spring naar bijdragen

Olijfje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Olijfje's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Olijfje

    Verhaaltje kwijt

    Als ik niet drink en niet in slaap kan komen denk ik er vooral aan dat ik niet gedronken heb, en het feit dat ik nuchter in mijn bed lig, sowieso uitrusten is. Soms slaap ik dan maar 4 uur, maar de gedachte dat ik niet gedronken heb....dat doet me zo goed.
  2. Olijfje

    Verhaaltje kwijt

    Hahaha, herkenbaar?
  3. Olijfje

    Detox

    Zeilbootbewoner! Goed! 3 Dagen!
  4. Olijfje

    Verhaaltje kwijt

    Met dank aan de Grote AH(A)...
  5. Olijfje

    Detox

    Dank je wel, DIngetje, voor je reactie! Volgens mij reageren we nu op elkaar! Ben jij in een kliniek geweest? Ik voel er helemaal niet voor om voor mijn vertrek naar een kliniek 5 dagen zonder dagbesteding te zitten. Ik drink teveel. Maar mijn leven is best vol en prettig. Ik denk dat ik er slechter aan toe ben als ik daar 5 dagen verbleven heb. Wil je me (evt in privebericht) iets meer vertellen over je situatie? Ik ben nieuw hier en weet niet hoe dat werkt met priveberichten etc.
  6. Olijfje

    Verhaaltje kwijt

    O ja, dat herken ik! Het aan 'het toeval overlaten'! Als mijn favoriete wijn in de aanbieding is, dan mag ik. Als de AH nog open is, dan mag ik. Etc. Het is eigenlijk dan ook een geval van geen verantwoordelijkheid nemen. (weet ik) Maar is soms een heel verleidelijk spelletje. Ok, we nemen zelf verantwoordelijkheid! Wij besluiten niet te drinken vandaag. ;-)
  7. Olijfje

    Verhaaltje kwijt

    Hoera! 6 Dagen! En de AH XL werkte ook mee. Ga lekker liggen in bed en genieten van het feit dat je niet gedronken hebt. Vandaag is het gelukt. Morgen zie je wel weer verder.
  8. Olijfje

    Detox

    Hoi Zeilbootbewoner, Dank je voor je reactie! Ik denk zelf ook niet dat het heel gevaarlijk is in mijn geval een aantal dagen niet te drinken. Maar de instelling denkt daar anders over. Ik krijg het gevoel dat ze me erg graag in een detox willen onderbrengen. Zijn GGZ-instellingen daar op de een of andere manier bij gebaat? Ik vermoed dat je een man bent? Wat voor ontwenningsverschijnselen heb je als je na een binge stopt? En 24/7 drinken, dat is wakker worden en drinken? Wat voor medicatie gebruik je? Groet, Olijfje
  9. Olijfje

    Detox

    Dag! Ik ben benieuwd naar jullie ervaring met teveel drinken, minderen en niet drinken. De instelling waar ik hulp gezocht heb voor mijn drankprobleem zegt dat minderen (ik drink max 2 flessen van 0,75 wijn en meestal minder, regelmatig niets) zegt dat het gevaarlijk is om zelf te stoppen of te minderen. Ik heb de afgelopen 4 dagen 1 glas wijn van 15 cl gedronken en viel wat moeilijker in slaap. Maar verder geen ontwenningsverschijnselen. Ik eet gezond en slik op aanraden van de instelling extra vitamine B (complex 100MG). En dat plas ik uit: neon-gele urine. Ik kan ook een paar dagen zonder alcohol zonder ziek te worden. De grootste uitdaging is de zucht naar wijn. De instelling wil dat ik naar een detox ga. Wat is jullie ervaring? Groet, Olijfje
×
×
  • Nieuwe aanmaken...